11. maj 2006 10:07
Pa smo res neverjetne, kajne Tuna!!! Od nas kar kipi energija!!! Rožice sadim, pa še z vami se pogovarjam!!! Lp helena45
11. maj 2006 10:07
Pa smo res neverjetne, kajne Tuna!!! Od nas kar kipi energija!!! Rožice sadim, pa še z vami se pogovarjam!!! Lp helena45
11. maj 2006 10:42
Jaz pa se osemenjujem z lanenim semenom, namočenim v vodi in berem, kaj pišete ! Saj smo res prave slike brez okvirja ! Kaj bi dala Helena, da bi bila kje med rožami ali vsaj travo, kot ti, ne pa pred tem trapastim ekranom, v katerega buljim vsaki dan. Ampak kaj hočemo. Življenje je borba ! Tana, saj veš, da vsak človek nosi skozi življenje svoj "tovor", eni več, eni manj. Ti samo negativno energijo obrni v pozitivno, dobro se poglej, kakšna si, poišči pluse in minuse v sebi, v tvojem življenju, jih daj na tehtnico in kmalu boš ugotovila, da je potrebno nekaj spremeniti. Nezadovoljstvo zastruplja človeka. Veliko, zelo veliko nas je, ki smo se počutili tako kot ti, pa je pravzaprav potrebno zelo malo, da se marsikaj spremeni. Določi dan D in začni z načinom prehranjevanja po 3MD in ne bo ti žal. Me smo ti dokaz !!! Držim pesti, da boš od besed čimprej prišla k dejanjem ! Tuna, naslednji teden poizkusimo, če nam bo ratalo. V poned. in sredo ne morem, ostalo ni panike. marjanca45
11. maj 2006 10:43
DOBER DAN PUNCE!! Naj se še jaz malo javim, k ste že vse ostale tako pridne. Moram povedat, da mi zaenkrat dieta uspeva, z občasno večjo lakoto. Najbolj me moti, da med tednom ne morem jesti toplih obrokov ampak, tudi to bomo preživeli, kajne? V tem lepem vremenu sem sobno kolo zamenjala za kolo v naravi, saj je pravi užitek kolesarjenje zunaj. Sem že komaj čakala, da se vreme popravi. Tana, kar korajžno. Samo klik je treba narediti v glavi, potem pa gre. Časa pa ima človek toliko, kot si ga vzame in tisti čas, ki si ga vzameš zase sigurno ni izgubljen. Tudi vsem ostalim želim veliko uspehov še naprej! naja1
11. maj 2006 10:44
Ja Helena jaz govorim eno delam pa drugo, kako enostavno je deliti nasvete, držati pa se jih je težje. jaz trenutno eksperimitiram z eno hitro dieto, da sklatim 2-3 kilce. 2,5 mi je že uspelo. Jutri v Beogradu pa si bom privoščila eno veliko pleskavico s kajmakom in lepinjo...njami.... Pol pa lepo pridno spet naprej do naslednjega tedna ko grem na poroko... Ti pa vidim da še kar pridno tečeš...pridna...Kg so ostali ali gredo kaj navzdol? Lp tuna
11. maj 2006 10:58
Da nes pa se še jaz malo javim.Dieto držim naprej,ostalo mi je sicer samo še nekaj dni do konca,pa nekako razmišljam,da bi mogoče prešaltala,na kako drugo še,ker mi tu ne uspe,kljub dovoljeni hrani,ki jo pojem več odpraviti kake kile.Pa še to dosti manj,kot prej.Ampak nasprotno.Kila gor,kila dol,tako se sučem že skoraj en mesec.Pa sem malo razočarana.Veliko kolesarim,tečem,vsak dan vsakega vsaj po eno uro. tana,ti kar odločno naredi nekaj zase,s htano,ki jo uživaš zvečer,se nič ne da rešit.Pa tudi delo,ki praviš,da ga imaš zvečer za službo-ali je to nujno potrebno? To sem jaz delala včasih,iz lastnih izkušenj ti povem,da doma,ko je treba imeti čas za vse drugo, službeno delo ne gre zraven. tuna,a ne bi šlo brez kajmakamnami,kako bi ga jaz lepo se imejte Saša vemves
11. maj 2006 11:08
Pozdravljene punce in fant, če je še z nami! Teta fani jaz bi tudi. enkratne ste vse po vrsti...., saj sploh ne vem kaj naj vam napišem. To da se nisem mogla prijavit in da mi je kar prijalo da se nisem mogla, ker sem grešila po celi črti. Danes sem končno 3 dan na pravem prehranjevanu in imela bom OH. Jutri sadje potem pa POLNA LUNA! Kaj berem? Saj ne morem verjet?! Nebomo koliktivno na vodi za polno luno???? Pa kaj je zdaj to? Je maj kakšen poseben mesec. Jaz bom v soboto na vodi, če se mi pridruži še kdo bom zelo vesela. Tana2 jaz sem vsekakor zelo zadovojna s tem načinom prehranjevnaja in vsekakor ti ga priporočam, sploh, če si se odločila, da korenito spremeniš življenje na dolgi rok. Vse je odvisno od tvojih ciljev, želja, .... vsekakor je dita prava tudi zate. Pridruži se nam! Vsak je včasih v rahli krizi in vdi vse samo negativno pa ni tako. V življenju sta vedno dve možnosti lahko vidiš pol prazen kozarec ali pol poln. Vse kar lahko rečem je samo začni!!!! Boš videla da se bo optimizem, samozavest, samospoštovanje,... večalo z vsakim izgubljenim kilogramom. Mislim, da vse kar ti je želela povedat Marjetka je, da smo ti tu da ti pomagamo s podporo, če se boš odločila za našo družbo, res pa je da je vse odvisno od tebe, vse je v glavi. Vsekakor izgovor, da nimaš časa zase ni dober, čeprav se večkrat ko nam to paše oklenemo vsakega pa čeprav bi ga pes na repu prinesel, tako pravijo,..., to pa predvsem zato, ker ne želimo videti renice. Ni res, da si kakeršna si, ker nimaš časa zase, če imaš čas vsesti se za mizo in pojesti kosilo, potem imaš čas zase in tudi čas, da si pripraviš zdrav obrok in storiš nekaj zase. Če imaš čas narediti si sendvič ob delu, ko vsi spijo lahko namesto tega narediš 10 počepov, ker imaš otroke imaš veliko obveznosti, ki pa jih lahko združiš z sebi koristnimi, kot pravi Tuna... Skratka nasevtov je veliko, ki pa bomo jih reševale, če se nam pridružiš. Vse je odvisno od tebe, naredi prvi korak in spremeni prehrano!!! In ne se izgovarjat da nimaš dovolj časa, da bi izvajala takšen " zdrav" način prehranjevanja, saj za začetek je to vse kar moraš storiti. Poglej našo stran, kjer je veliko linkov, do koristnih informacij, premisli kaj resnično želiš v življenju, ker pri tej dieti ne gre za neko hitro predpoletno dieto pač pa za korenito spremembo življenskega stila, čeprav to na začetku diete ni vidno, pa je tako, saj na vse zadnje ne gre samo za 3 mesece diete, ampak za način prehranjevanja, ki se ga je potrebno držati, če želiš ohraniti pridobljene kilograme. Vsak dosežen cilj te žene še k višjemu cilju,... kar pripelje tako daleč, da se popolnoma "anti šprtno" naravnane osebe začnejo redno ukvarjati z njim in lahko rečem, da postaneš kar malo odvisen od njega. Vsekakor pa je vsak začetek težak, tako prehranjevalni kot športni... zato pa smo tu da si pomagamo, da se spodbujamo,.... Če se v življenju vidiš nekje v zgoraj zapisanem, se nam vsekakor pridruži ne bo ti žal. Kar ti lahko potrdijo vse na tem forumu. http://users.volja.net/kulinarika/ LP. Rožica.
11. maj 2006 12:07
Ojla!! Marjanca samo malo še službe in boš tudi ti med rožicami!!! Samo previdno, če bo preveč lanenih semenov zaužila, boš verjetno več kje drugje kot med rožicami!!! Zato pazi!!! Tuna moji kg kar stojjjo, saj drugega jim ne preostane, ker resnično zadnje čase preveč jem, posebno kruha!!!!!Imam občutek, da prehajam na stara pota, zato bom morala glede tega nekaj storit!!! Posebno večeri so spet problem!!! Recimo včeraj zvečer sem si morala speči šmorn in še zraven napolitanke!!! Superca sem, ni kaj!!!Ker sem bila dobre volje, me še jezilo ni!! To pa ni dobro in postaja problem!! Kaj praviš na to Tuna??? NIČ PRIDNA glede prehranjevanja, kajne!!! Tuna želim ti veliko uživanja v Beogradu, ter srečno vožnjo!! Pozdravljena Rožica, mogoče se ti pridružim v soboto!!! Vemves, da boš šla na drugo dieto, ti iz svojih izkušenj lahko rečem, da to pelje k neuspehu!!! Namreč jaz sem mislila kar ponovit še en krog, pa ni šlo!!!Zato počakaj malo in telo se naj malo spočije!!! Lepo se imejte !!! Čao!! helena45
11. maj 2006 12:51
Super helena, mene že zdaj tako zebe, da ne vem kako bo v soboto! Drugače pa mi je zelo znano, kar praviš o prehajanju na stara pota...., tako tanka je meja. Že res, da si lahko včasih privoščiš, kaj po tastarem, vendar te zelo hitro tudi zanese. Vsaj mene je... In potem se spet začne tisti krog, jutri pa zares, ... pa naslednji teden in samo še danes,... kar pa nikamor ne pelje. Včeraj sem se komaj uprla riževi čokolad, pesti kokic se nisem mogla . Pa saj niso nič drugega kot koruza, ki je dovoljena na Š. Vem da bo še nekaj tako težavnih dne, da se telo spet navadi reda, vendar bom vstarjala. Se pa sprašujem, zakaj mi je bilo treba tega grešenja in kaj sem imela od tega. In če povem po pravici ne najdem nekih dobrih, zadovoljivih vzrokov. Mogoče mi je na začetku bilo v užitek, potem pa je postopoma prehajalo že skoraj v nažiranje, saj sem v tem času želela izkoristiti in pokusiti vse kar mi je "manjkalo" ta čas, sem se skoraj začela smiliti sma sebi, čemu vse sem se morala odpovedati. Vendar sem se še pravi čas res zamislila in zasmilila sama sebi ob misli, kaj si zavestno delam, se spomnila kam se ne želim vrniti in kako ne želim izgledati. Zdaj spet vstrajam in ta luna je več kot na mestu za očiščevanje po mojem "nažiranju". Danes bodo testenine z gobovo omako in solata. Kaj pa bo dobrega pri vas? Lp.
11. maj 2006 12:57
Helena hvala. Tudi jaz sem kaj hitro prišla na stara pota in imam danes spet 5 kg preveč...kaj čmo smo pač samo ljudje. Jaz bom za kosilo pojedla 2-3 čevapčiče in zeleno solato. Lp tuna
11. maj 2006 13:16
Pozdravljena Rožica!! Ko berem, prav sebe berem,ojej, kako je vse res!!!! Enako se men dogaja sedaj!!! Res imam srečo, da se s športom ukvarjam!!! Gorje meni, ko tega ne bo več!!!!! Naučiti se bom še morala, da se zavestno začnem pravilno prehranjevat in si v glavo dat, da druge možnosti ni!! Pri nas je pa za kosilo boranja z mesom, krompir v kosih, ter solata!!!Pri meni verjetno ne bo krompirja na krožniku!!! Lep dan še naprej!! Čao!! Helena helena45Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | malaga |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kavna torta (Coffee cake )
Veganske palačinke