Ločevanje živil 90. dni - 5. del

teta Fani 58  

član od: 19.1.2006

sporočila: 15

10. maj 2006 19:34

Hoj, hoj moje zlate punce,pridne, vse športne! Migate,migate s polno paro- pohvalno! Ampak nekam se izgubljate, a ste vse opazovalke iz ozadja zadne 2 dni, ne me posnemat,vam rečem, tko to ne gre, potem pa taki kot jaz in meni podobni nimamo kaj brat. Še dva 2 dni mi delajte veselje, potrm pa jaz odhajam za kar nekaj časa na morje in vas ne bom mogla spremljat niti iz ozadja, ej, ej kako bom jaz to brez vas? Da povem še to meni se je teža čisto zabetonirala , že kar od marca meseca imam 105 kg, pa ne gre ne gor ne dol.Glede na to, da je to zdaj vzdrževanje , bi rekla,da je to super, ampak jaz bi rada vidla že dvomestno številko, pa ni nič s tem.Morda sem pa neučakana, no enkrat že bo, morda pa zdaj ko pride morje na vrsto, se bom trudila veliko plavat, pa vsak dan kratek sprehod, če me bodo noge ubogale, upam da se bo nabralo kaj kondicije.Ha, ha riba-ribica, tak skriti seznam moje teže imam jaz na notranjih vratih moje omare v spalnici že od novega leta naprej in si vsak teden,ko opravim tehtanje vpišem težo, vendar pa za ta listek od domačih noben ne ve, bo kar vse leto tam, da vidim kaj se bo izcimilo iz moje vstrajnosti in volje. Tko jaz se vam bom oglasila spet, kadar za kakšnih par dni pridem z morja na dopust domov, da se operem in zamenjam kakšne cunje. Zelo vas bom pogrešala, najbolje bi bilo, da bi si nabavla prenosnik, ampak internet bi bil pa še vedno problem. Bodite pridne, NE GA LOMIT, v mislih bom z vami in skupaj gremo dalje. !!!!! teta Fani 58

Robida  

član od: 4.7.2004

sporočila: 780

10. maj 2006 20:37

Blagor tebi, teta Fani 58, me vyame[ yraven. Ojoj, bom kar nehala, mal ;rke nagajajo... lp Robida

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

11. maj 2006 6:11

Dobro jutro drage moje!!! Malo se vam oglasim po dolgem času!!! Berem, da ste več ali manj pridne!!Jaz sem danes že opravila tek!!! Dva dni nisem tekla in me je bilo kar strah, da tistega občutka umirjenost, ne bom več občutila!! Pa se je to danes vseeno zgodilo, tak užitek je bil!!!Zadnje dni pa sem s težavo tekla!! Prava muka mi je bilo, tako sem mal prekinila!! Prava utrujenost me je dajala!! Imela sem občutek, da bi kar pokonci zaspala! Danes je pa že čisto vredu!!! Encijan, ko sem tekla sem nate mislila, ti vidiš zahajanje sonca, jaz pa čist mal vzhoda sonca!! Ampak so pa jutra tako čudovita, ko se svetlika!!! Jaz odpiram tek, ti ga pa zapiraš!! Sem pa zelo vesela, da sva že dve in že tudi tri punce, ki tečemo!!!! Robida, dobrodošla!!!! Teta Fani, ti pa uživaj na morju in čim manj misli na kg!! Bo prišel tudi čas za hujšanje!!! Zato uživaj!!! Tuna, ta mesec je tudi pri meni natrpan, ampak se ne damo, saj nas narava spodbuja, da si pri njej nabiramo moči!! Lepo se imejte in veliko uspehov v službi!! Lp Helena helena45

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

11. maj 2006 6:30

Dobro jutro, rožice ! Še moj kratek raport. Helena, bravo, da ti je ratalo. Saj ne moreš brez teka, je pa bilo pametno,da si malo prekinila, si napolnila baterije, sedaj pa gremo naši ! Fani, blagor tebi, pa morje ! Še za nas celince malo posrkaj tistega zraka :) Smile28, sobota je res dan za vse kaj drugega kot za vodo. Glede na to, da ves teden ne jem kaj pametnega, dobro skuhanega, sta sobota in nedelja tisti, ko sem pridna kuharica in si vzamem čas. Ampak pri meni se nikoli ne ve. Zjutraj malo sadja in potem voda. Mogoče pa bo ratalo. Hvala za podatek. Očitno je maj mesec za vse zelo naporen mesec, ko se dogaja vse živo, kot da smo se dokončno prebudili. Ta teden nisem doma niti en dan pred večerom in naslednji tudi ne kaže kaj drugače. Riba ribica, kar zavidam ti tvoj mir in možnost, da si sama določaš, kaj, kdaj.... Tisti ceglc s tvojo težo pa nikar ne skrivaj. Jaz imam svojega na "javnem" mestu v kuhinji. Pa saj tako nikogar ne zanima. Ampak če ti bo kaj pomagalo, je tudi tako prav. Kako pa tvoj kolenček ? A si že dobra za kolo ? Moj hrbet mi nagaja, tako, da sem danes že 2. dan v mojem mavčnem oklepu. Že kar dolgo me ni tako bolelo in to je edina možnost, da se stvar malo poboljša. Imejte se lepo, kjerkoli že boste in karkoli boste že počele..... marjanca marjanca45

SMILE28  

član od: 26.9.2005

sporočila: 215

11. maj 2006 7:54

Dobro jutro, hvala vam jutranje rožice za zgodnja poročila. Vsako jutro, ko pridem v službo grem najprej na forum in danes vas je prav užitek brati. Marjanca, jaz sem se glede vodnega dne in polne lune takole odločile: danes imam sadni dan, jutri pa vodni, v soboto pa meso. Saj mi luna ne bo preveč zamerila, če jo prehitim za 1 dan, kaj praviš? Ta teden sem kar pridno ločevala in upam, da mi bosta tudi naslednja dneva uspela. Teta Fani lepo se imej na morju in uživaj še za vse nas. Sicer pa prihaja poletje in kmalu si bomo tudi me privoščile kaj dopusta. Helena veliko užitka pri jutranjem teku še naprej. Super si! Lep sončen pozdrav vsem iz Savinjske doline. SMILE28

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

11. maj 2006 8:18

Pa saj to ni res!!!! Marjetka cvetka, pravkar je moderatorka na našem radiu prebrala tvojo hit pesmico!!! In njen komentar: kaj vsega ženske ne dobimo po elektronski pošti, me prav zanima, če tudi moški dobijo kaj na temo PIVSKI TREBUŠČEK Teta Fani, uživaj še za nas in želim ti, da se vaga kmalu ustavi na dveh cifrah. Marjanca, želim ti čimmanj bolečin, vodni dan pa imej enkrat med tednom, saj tudi med 90 d.d. nismo gledale na luno, pa je vseeno delovalo. Helena, superca si, te lahko samo občudujem! Smile28, želim ti dober tek ob sadju in uspeh na vodni dan. Riba-ribica, dobro je nekaj storiti zase, pa čeprav malo skrivaš pred drugimi, ti že veš, zakaj. Lep dan vam želim! jankica

tana2  

član od: 11.5.2006

sporočila: 15

11. maj 2006 8:47

Pozdravljene, tudi jaz bi začela hujšati z vami. Ko sem prebirala vaše sestavke, se mi zdite neverjetno pozitivne in optimistične. NUjno potrebujem podporo in spodbudo. Po zadnji nosečnosti ne spravim skupaj prave volje za hujšanje, saj sem se zredila 18 kg. PO prvi (uspešni) in drugi (neuspešni) nosečnosti sem se tudi vedno zredila, ampak tudi uspela shujšati, zdaj pa nimam motivacije. Cel dan jem zmerno, zvečer, ko pa gredo otroci spat, jaz imam pa še delo za službo, mi vse dol pade in si naredim veeelik sendvič. Sama sebi se zdim grozno grda, kljub temu pa nič ne naredim zase. Brezupni primer. Mož dela cele dneve, jaz sem polno zaposlena z otrokoma in službo, časa zase nimam in si ga tudi ne vzamem. Kaj mislite, naj začnem ločevalno dieto ali kaj drugega? Prosim za nasvete. tana2

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

11. maj 2006 9:34

Hojla! Pravkar sem zmazala en velik kos ananasa.Mmmmm,kako je bil dober! Teta Fani,lepo se imej na morju,čimveč migaj,pazi,kaj boš dala v usta,pa ni vrag,da še ne bi kakšna kila šla dol.Kar lepo potrpežljivo,enkrat se bo že zgodilo in boš videla tudi dvomestno številko. Helena,pozdravljena naša draga tekačica!Lepo,da si si vzela malo predaha.Dobro je včasih prisluhniti lastnemu telesu in se ne kr neki silit.Vidiš,potem pa je kar samo od sebe steklo.Bravo. Marjanca,upam da bo tvoji hrbtenički kmalu bolje. Se pa res ta mesec dogaja toliko stvari.Delo na vrtu in okrog hiše,pa otroci imajo kar naprej nekaj. Smile,držim pesti zate,ta ti sadje in voda uspeta! Jankica,ma ne,a že po radiu čivkajo tisto pesmico.Hja,mogoče bom pa še katero o moških napetih trebuščkih. Tana2,ja resnično brezupen primer si,ampak ne pa tako zelo brezupen,da te še ne bi bilo mogoče rešiti. Prvo kot prvo,nehaj se smilit sam sebi. Veš koliko je nas tule gori,ki smo polno zaposlene z službo,otroki in gospodinjstvom.Nisi edina,veš,zato nič ne jamraj,da nimaš časa zase.Ne mi rečt,da nimaš časa deset minut,da narediš nekaj trebušnjakov,na sprehod pa itak greš z otroki.In ziher bi se kje našla kakšna babica ali pa soseda,ki bi kakšen dan popazila na otročičke za kakšno urco,da si malo napolniš baterije. Tisti sendviči zvečer,to boš morala pa čisto sama pošlihtat v glavi.Jaz žal ne morem v tvojo glavo,da ti vzamem ven misel na sendviče. Saj verjamem,da je hudo,ampak vedno pomisli,da so na svetu ljudje,ki jim gre še veliko slabše kot nam,pa so vendar polni upanja pričakujejo vsak nov dan. V glavnem,nejrej se nehaj smilit sam sebi,potem bomo pa videli,kako bo naprej. Saj smo tukaj zato,da si pomagamo in se spodbujamo,pa tudi okregamo se,če je treba. Ja,sem se zdajle spomnila na Tigrolino!Le kako je kaj s to punco.Upam,da nas bo kmalu presenetila z zmanjšanim številom kilogramov! Mejte se lepo in uživajte v teh sončnih pomladnih dneh.Upam, da bo nas zdaj malo ogrelo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

11. maj 2006 9:37

Še en lep sončen pozdrav!!! Saj to ne moreš verjet, koilko lepih, spodbudnih besed!!! Že zaradi tega sem bolj vesela!!Resnično se super počutim, sedaj še pa bolj, ko vas berem!!! Hvala vam punce!!! Tana2 dobrodošla, glede diete se boš morala sama odločit!!! Mi ti bomo stali ob strani in te spodbujale, drugo je pa na tebi!!! Iz mojih izkušenj ti lahko povem, da se splača!!! Samo z trdo odločnostjo in voljo ti bo uspelo in tudi razultati so super!!! Posebno, če jo delaš prvič!!!!Praviš, da nimaš časa,to čist ne bo držalo, ker sem jaz enako govorila!!! Sedaj ga najdem in to zjutraj pol štirih že tečem!!! To so izgovori, ki te začasno potolažijo! Moramo si vzeti čas, da se napolnimo, potem so tudi otroci bolj srečni!! Želim ti mnogo uspeha, če se boš odločila za ločevalno!!! Dobro izkoristite minute, ure in dan!! Sončen pozdrav!!! Helena helena45

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

11. maj 2006 9:42

No včeraj je bilo pravo zatišje tle na forumu, danes pa kot da bi vas navili.... Tana dobrodošla...kot je rekla Marjetka vse smo polno zaposlene in to še ni razlog, da tišimo sendviče v usta...ko si boš naslednjič spet naredila sendvič se vprašaj če ti ga je res potrebno pojesti...ali ni morda bolje pa poješ eno jabolko ali dve...Z otrokoma pa na svež zrak, kolikor se mi dozdeva imaš zelo malega otroka in moraš verjetno skoz letat za njim, pojdita v park, na igrišče, malo se boš rekreirala..pa še svežega zraka se boš naužila... Tana če si prvič na dieti ti jaz predlagam 3 md, ker prvič kg kar bežijo stran...pa še lačna ne boš.. Veliko volje in užitkov ti želim, pa oglasi se še kaj... tuna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?malaga
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti