2. apr 2006 19:55
Zdravo, rožice moje drage !
Po zeloooooooooooo dolgem času se končno spet oglašam. Ne bom vam razlagala vzrokov mojega »mrka«, vendar me je življenje v tem času postavilo pred kar nekaj hudih preizkušenj, ki so me stale ogromno energije, živcev in volje. Naučila sem še marsikaj o življenju, kar bom, upam, uporabila pri nadaljnih bojih skozi čas.
Danes je zadnji dan mojega 2.kroga, v katerem sem izgubila to, kar sem pridelala, torej
4-5 kg in imam kile, ki sem jih imela po koncu 1. kroga (64-65).
Razmišljala sem o tem, zakaj nisem izgubila še kaj več, pa mi je jasno, da sem se zaradi vsega, kar se mi je dogajalo, premalo gibala in znojila in nisem bila tako pridna, kot v 1. krogu. Ampak sedaj sem energijo pač potrebovala, da sem se prebijala skozi vse, kar mi je življenje pripravilo. Vendar sem vseeno zadovoljna. Pa saj tudi po 1. krogu nisem grešila kaj dosti, razen tisti zadnji teden v letu, ko sem pa res navalila na vse živo. In tako presnove nisem pravzaprav kaj dosti »pokvarila«, zato tudi ta 2. krog ni bil ne vem kakšna sprememba za telo. Sem pa opazila, da sem vseh 5 kg izgubila v 1. mesecu, potem pa nič več. Le nekam bolj koščena sem postala v telo in zelo opazna so moja »rebrca«, pa ključnica mi šrtli ven, obseg okov in bedrc pa je tak kot je bil po 1 krogu.
Skratka, nič novega. Je bil 2. krog bolj namenjen redu pri prehranjevanju in kot takega sem ga tudi vzela. Pa da dokažem sebi, da lahko zdržim. Vidim pa, da, v kolikor se nekaj časa držim reda pri prehranjevanju, so kilce hitro spet na pravi poti.
Upam, da mi ne zamerite, ker sem tako naenkrat izginila, vendar ni šlo drugače. Življenje nam pač velikokrat ne prizanaša in če hočemo preživeti, se je treba kar hudo boriti. Ampak zdaj je mimo in vesela sem, da sem spet z vami.
marjanca
marjanca45