31. mar 2006 11:50
Živjo
Še jaz se malo oglasim.Na srečanju nisem bila včeraj,zaradi nujnega dela.Neli upam,da ste uživale.Sem se pa odločila,da sem prilepim kopijo sporočila,ki sem ga poslala eni uporabnici kulso privat.Mogoče za vzpodbudo kakšni novi.
Draga...........
Ja,jaz sem se tudi odločala za dieto kar eno leto,dokler ni naredil klik vglavi svoje.Otroci so sicer odrasli,tako,da sva z možem sama,pa je enako ostajalo vprašanje,kako s kuho.Rad je,čeprav ima v službi kosilo,namesto malico,ker se vrača domov šele okrog 17 ure.To je bil tudi eden od krivcev,za moje kile.Čez dan nisem jedla skoraj nič,ob pol šestih bogato kosilo,pozneje,okrog 22 ali še kaj pozneje,pa večerjo,za njej pa še kake sladice.Tolažila sem se,da itak začnem hujati.Zraven vsega pa me je dajala še huda vročina,težave,ki preganajo tudi tebe.Na sploh zvečer je bilo najhuje.Niti spanja ni bilo dobrega,ker mi je bilo vedno prevroče.Mokre pižame,vzglavnik.....skratka,prava mora.Pa sem bila še dodatno v hladilniku,ker nisem spala,pa se je začarani krog ponavljal.Nekje v drugi polovici februarja se je načel tudi pogovor o morju.Letos se ga nisem veselila.Kakšno morje,z mojimi kilami.Saj se nisem veselila obleči kopalke.Tudi druga kopanja sem opustila,čeprav zelo rada plavam.Pa sem vseeno začela hodit v solarij,da me ne bi poleg kil na morju pestila še alergija na sonce.Že na forumu sem napisala dogodek v solariju.(krema,ki sem jo dobila za probo,v solariju,je bila v embalaži,ki je je zmankalo,še preden sem se cela namazala.Pa mi je punca tam,ne zlobno dejala,da za moje telo rabim pač dve.groza)Ko sem prišla domov,sem še enkra preletela kulso,se odločila......brez,da še karkoli razmišljam,kako in kaj naprej.Saj jem,da živim,ne živim,da jem.Tako sem sedaj prilagodila kuho,ne rečem,da me ne zvija,ko delam za druge,nasploh,ker zelo rada kuham,sploh,ko imam otroke na obisku.Vendar ostajam pri svoji hrani in dieti,ki sem si jo zastavila.V mesecu in pol sem izgubila 8 kg,sedaj,v drugem mesecu gre malo počasneje,kot prvem,vendar vztrajam.Predvsem zaradi problema,ki sem ga na začetku opisala.Vročinskih težav ni več.Izginile so kar nekje v prvem tednu diete.Spet se počutim dobro,lahko,predvsem pa zdravo.Podporo sem dobila na kulso,kadar sem jo iskala in to je ogromno.Odloči se,pridruži se nam,boš videla,da se da igubit nakopičene kile,rešiti zdravstvene težave,spoznaš krasne ljudi-kaj je lahko lepšega?Jaz sem sedaj veselim vsakega dne,prej je bil vsak dan pust in napolnjen samo z mislijo na hrano.Ko zlezeš v bolšo obleko,se tudi počutje in samozavest dvigneta.Mirne duše lahko gledaš hrano,saj veš,da ni ona tista,ki upravlja s tabo,ampak obratno.
http://users.volja.net/kulinarika/
Tu ti prilagam še stran,kjer si lahko še kaj prebereš,jaz ti želim srečen začetek in še uspešnejšo novo pot.Tudi družina te bo podprla,ko bo začutila tvojo voljo.Kot pravijo,kjer je volja,tam je pot.
Lep dan ti želim
Saša
vemves