Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

3. apr 2006 9:51

Marjanca pozdravljena! Bobi tudi tebi en lep pozdrav, pa javi se nam večkrat. Da preženeš dež, ki bi ga utegnile nakuhat. Encijan čim prejšnje okrevanje ti želim. Ti kar veselo urejaj, spreminjaj,... le označi strani tako, da bova takoj vedele kja je kaj... Jaz sem si tako super označila, seveda če mi le vrjameš, he, he,... Tako super, da zdanjič nisem vedela kam naj zdaj dodam te nove pesmice. he,he,... Potem pa sem se bolj zamudila, ker sem morala pregladati kaj je sploh kje.... No in nekaj takšnih ki opisujejo našo druščino sem dodala zgoraj, da se predstavimo drugim,..., ostale pa v spomine, utrinke z naših srečanj.... Glede podobe strani, pa se strinjam, da jo bo treba popestriti, da bo vse bolj živo, tako kot me, ki se prebujamo skupaj s pomladjo. Danes je res lep dan, čeprav je ponedeljek in ti marjanca si mi ga še polepšala, s svojim stavkom, dobro jutro, rožce... Tako dolgo smo čakale kdaj se boš oglasila in vse prav dobro vedele, da se boš, ko boš uredila stvari, ... ko se bo vihar umiril. :) Lep sončen dan vsem! Še to vaga spet sodeluje! to ji je bila zadnja šansa, ker je že nekaj časa kazala le več ali enako,... Sem ji zagrozila, da bom kupila novo... he, heeee,... Okrivila sem celo baterije,... pa se je izkazalo, da je pač v drugem mesecu tako, ... Upam da je teh nekaj dek res "špeh" in ne le voda. :))) Da ne bom naslednji teden spet vsa jezna, ker vse veste kako težko je vstrajati, če se nikamor ne premekne... Jaz se raje čim manj tehtam, da me voja ne mine. Moram še enkrat dodat, Bonaca občudujem te, da si kljub vsemu speljala 3 mesece...

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

3. apr 2006 12:13

Zdravo, drage moje! Že prejšnji teden sem pozdravila stare znanke - Rožico, Encijan, Marjetko- Cvetko, Ribo-ribico, Kokos, Marjanco.....itd, pa sem potem ugotovila, da na forumu med recepti za dieto. Tako vas vse skupaj pozdravljam še enkrat! Po lanski dieti, ko sem shujšala 15kg, sem do jeseni zgolj nihala s težo gor in dol za kakšno kilo, zima je bila pa grešna, zato se spet držim pravil in zato sem spet pokikala na vašo stran. Vidim, da se veliko "starih" še oglaša tukaj in sprašujem se - ali še kar naprej hujšate (saj morate biti kot zobotrebčki), ali samo vzdržujete svojo lepoto? Lisa

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

3. apr 2006 13:55

Lisa, hvala za pozdrave. Jaz poskušam težo bolj vzdrževati, če mi porata. Pridejo pač dnevi ko samo grešim in takrat si mislim da itak samo enkrat živimo in da se je občasno čisto prav malo iz "verige spustiti". A ni tako? kokos

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

3. apr 2006 14:06

Rožica, saj veš kako to gre. Sovražiti moraš sam sebe, ali pa drugače - grozno se moraš imeti rad, pa se ti uspe pretolči skozi tri mesece in pri tem izgubiti samo 1 kg. So mi rekli, da je moja prebava počasna, ali kakšna že. In da bi katera druga shujšala prej in več, kot jaz. Tako, da sem bila za kakršno koli izgubo kilogramov pohvaljena. Zdaj pa sem tudi bila z vami, samo tega nisem oznanila. Ko ste ve imele tretji mesec, sem se prehranjevala tako kot ve. Od zadnjega hujšanja do zdaj sem v novoletnih praznikih pridobila kilogram in pol. Vem, da to ni veliko, boste rekle. Ampak, če bi spregledala tega, bi spregledala še kakšnega več in ves trud bi bil zaman. Tako, da sem imela tudi malo kontrole pri prehranjevanju, pa kilograme sem spravila nazaj, kjer morajo biti. Pa lep dan vam želim. bonaca

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

3. apr 2006 14:17

Ja, največji problem je sprijazniti se, da z dieto lahko izgubiš višek, a obdržati teže ne moreš, če se spet začneš prehranjevati po starem. Debelost je res kot ena bolezen, ki zahteva dosmrtno dieto. Glede na takšno dolgoročnost (in če nisi ravno javna oseba), je jasno da si kdaj le moraš privoščiti kakšno pregreho. Pošteno povedano, po tejle dieti (ločujem seveda še vedno), ni več kakšnih velikih želja po kakšni hrani. Mene je "vrgel" dodatek čokolade in občasni sendvič. Prej pojma nisem imela, da mi je kaj do sendvičev, sedaj so me velikokrat zamikali. Da skrajšam - pridobljeno moram spravit dol, ker ne mislim spet popravljat poletne garderobe. Ne me strašiti s podatki, da ste drugič shujšale samo kilo!!! pozdrav Lisa

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

3. apr 2006 14:18

Bonaca, saj sem tudi jaz teh 5 kil izgubila v 1. mesecu, potem pa nič več. Pa niti pomislila nisem, da bi nehala. Kaj pa vem, mogoče na ta način pridobivam samozavest, ker vem, da imam "jajca" iti skozi ponovni krog. Grešila pa nisem praktično nič. Je pa res, da se te ljube kilce včasih nekam drugače razporedijo. Se mi zdi, da po 1. krogu nisem bila tako koščena ( seveda od pasu navzgor): Zdaj bom pač nadaljevala ločevanje po obrokih, kot sem počela po 1. krogu. Kokos, kdaj bo pa seveda padlo v moj želodček tudi kaj "mimo", brez skrbi. Lisa, kot vidiš, tudi jaz vzdržujem težo ( vsaj poizkušam) in ne hujšam več. Lanes, ne vem, kako ti rata hujšati še kar naprej. Sicer pa pri meni ne more iti nič dol, glede na količine, ki jih popapam. Po drugi strani pa se tolažim, da je boljšem da ostanem pri tej teži, da bom le 150 in ne 250 let stara galapaška želva :)))). Imejte se lepo. grem čakati mojega velikana in brati knjigo. marjanca marjanca45

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

3. apr 2006 14:22

Lisa, zelo različno je. Mislim pa, da je z vsakim krogom težje, ker je presnova že spremenjena. Ampak ni za obupatRpa je, da smo z vsakim ponovnim krogom malo večji "strokovnjaki", malo bolj si prirejamo dieto, pa količine, vsaj pri meni je bilo glede količin sladkarij definitvno tako. V 2. krogu sem jih pojedla več. marjanca45

Neli5  

član od: 9.3.2006

sporočila: 25

3. apr 2006 16:22

ups Sluga / ti je bla po sliki iz albuma podobna - ap ful nas je gledala in zdelo se mi je da malo tudi prisluškuje, he, he jaz zbijam prekršek za rojstni dan in tam okoli, ko sem se grešila --- še 1,3 kg ---- pol pa upam mal še dol Moki / če najdeš miško jo ujemi in odnesi v gozd ali na polje precej stran od hiš in kako svojo sladkarijo ji pa le daj za popotnico --- tako bom čez kak teden morala narediti s svojo --- saj mi s stalnimi skoki kaže veliko željo po svobodi Neli5

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

3. apr 2006 16:59

Hojla! Marjanca,dobrodošla spet med nami!Kar srce mi je poskočilo od veselja,ko sem zagledala tiste nam tako ljube besede"Dobro jutro,rožice moje!" Pa kljub vsem problemom si bila tako pridna pri dieti.Res si prava borka in tega marsikateri tukaj manjka.Boriti se do konca,četudi ne gre tako,kot smo si zaželeli. Lisa,sem prebrala tvoje sporočilo,čeprav je bilo v napačnem forumu. Mejte se lepo in ne bit žalostne,ampak se smejte,da preženete tole kislo vreme! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

bobby  

član od: 29.12.2002

sporočila: 56

3. apr 2006 19:17

Prvi dan diete, imam 90 kg. Cilj je nekje 80-85kg oz. toliko, da mi bodo spet hlače prav Punce, mi lahko katera pove, kateri dan naj jem žgance? Pohvaliti moram stran z slikami, ki se je res zelo razširila. Ko sem bil jaz prejšnjič aktiven, je bilo slik le nekaj, jaz sem svoji dodal med prvimi (še vedno sta na ogled, čeprav jih bom kmalu zamenjal z novejšimi)! Robi Sporočilo je spremenil(a) bobby dne 03. apr 2006 19:27:26

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti