3. apr 2006 9:51
Marjanca pozdravljena! Bobi tudi tebi en lep pozdrav, pa javi se nam večkrat. Da preženeš dež, ki bi ga utegnile nakuhat. Encijan čim prejšnje okrevanje ti želim. Ti kar veselo urejaj, spreminjaj,... le označi strani tako, da bova takoj vedele kja je kaj... Jaz sem si tako super označila, seveda če mi le vrjameš, he, he,... Tako super, da zdanjič nisem vedela kam naj zdaj dodam te nove pesmice. he,he,... Potem pa sem se bolj zamudila, ker sem morala pregladati kaj je sploh kje.... No in nekaj takšnih ki opisujejo našo druščino sem dodala zgoraj, da se predstavimo drugim,..., ostale pa v spomine, utrinke z naših srečanj.... Glede podobe strani, pa se strinjam, da jo bo treba popestriti, da bo vse bolj živo, tako kot me, ki se prebujamo skupaj s pomladjo. Danes je res lep dan, čeprav je ponedeljek in ti marjanca si mi ga še polepšala, s svojim stavkom, dobro jutro, rožce... Tako dolgo smo čakale kdaj se boš oglasila in vse prav dobro vedele, da se boš, ko boš uredila stvari, ... ko se bo vihar umiril. :) Lep sončen dan vsem! Še to vaga spet sodeluje! to ji je bila zadnja šansa, ker je že nekaj časa kazala le več ali enako,... Sem ji zagrozila, da bom kupila novo... he, heeee,... Okrivila sem celo baterije,... pa se je izkazalo, da je pač v drugem mesecu tako, ... Upam da je teh nekaj dek res "špeh" in ne le voda. :))) Da ne bom naslednji teden spet vsa jezna, ker vse veste kako težko je vstrajati, če se nikamor ne premekne... Jaz se raje čim manj tehtam, da me voja ne mine. Moram še enkrat dodat, Bonaca občudujem te, da si kljub vsemu speljala 3 mesece...