Ločevanje živil 90. dni - 5. del

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

3. apr 2006 19:30

Bobby, na OH dan. Veš, Bobby, lepo bi bilo, če bi povedal še, kako si velik, ker pri 90 kg si lahko zelo debel in tudi kar v redu. Saj razumeš, da je en podatek mnogo premalo. Želim ti pa veliko uspeha pri zmanjševanju teže kot tudi pozneje pri ohranjanju. Lep deževen pozdrav iz Mb riba-ribica

Teka  

član od: 21.8.2005

sporočila: 1151

3. apr 2006 21:41

Pozdravljene! Redno vas berem, hujšam pa ŠE ne.Pa bi rada spravila dol štiri kg.Res nisem debela, pa vendar...Če se še malo zredim mi bodo cunje premajhne...Velika sem 164, tehtam pa 57,5 kg. Do pred dvemi leti sem jih imela 53 in takrat sem se super počutila. Vem, nekatere boste rekle da pretiravam, pa bi se mogoče tudi jaz vam pridružila. kaj mi priporočate? Vas občudujem kako ste vztrajne.Saj vem vse se začne in konča v glavi. lep pozdrav Teka

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

4. apr 2006 4:52

Lepo pozdravljene drage moje Marjanca, tebi hvala, da si se oglasila!!! Resnično si raživela forum, ko se nisi tako dolgo oglasila!!! Kako te je človek vesel!!!Res smo te že vsi pogrešali!!! Tudi ostali, ki se dolgo ne oglasite, ste med pogrešanimi!!! Tako se tudi jaz danes, malo prijavim na forum!! Danes sem že končala s tekom!! Moram reči, da je kar hladno, posebno veter te kar prepiha!!! S tekom še kar nadaljujem in sem kar dosledna!!! Pri prehrani pa tega ne morem reči!!!Samo vem, dokler bom tekla, se kg ne bodo dvigovali!!! Marjanca tebi pa vsa čast, ko te berem ,kako si dosledna!!! Tega se moram še naučit, da si lahko tako dosleden pri prehrani!! Potem so pa razultati!!! Teka, sprašujem se, zakaj nisi zadovoljna z sabo!!! Saj imaš idealno postavo!! Lahko pa mal športaš in se bo tvoje počutje dosti izboljšalo!!! Poskusi!!! Pri meni deluje!!! Darkad, ti še nadaljuješ z jutranjo rekreacijo??? Če jo, si deležna vse pohvale!!! Lepo se imejte!!! Čao helena45

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

4. apr 2006 6:17

Dobro jutro, rožice moje ! Evo mene. Spet sem zbujena brez budilke, ki jo bom danes zamenjala, saj ne morem biti vsako jutro padalec, pa že 2 dni nisem zjutraj telovadila, ker sem prepozna. Helena, saj sem pridna, ja, samo, ko pride pa regrat, je vsega konec. Ko bi vedele, kakšno skledo ga pojem !!!! Za znoret. Pa ne morem nehati, ko tako kratek čas traja in me razveseljuje. V četrtek grem v terme Radenci, tako, da bom 4 dni brez njega in zdaj moram "not spravit". Ko bom nazaj, pa bo že začel cveteti, saj leto neverjetno hitro raste, ko je bil toliko časa sneg in mraz, da je komaj čakal, kdaj bo na vrsti. Drage moje, saj sem tudi jaz vesela, da smo spet skupaj. Saj ne bom vsak dan pisala, ampak bolj pogosto pa, kot teh nekaj mesecev. Bobby, glede na to, da pri moških kile kopnijo hitreje, kot pri ženskah, po moje sploh ne boš imel problemov in boš hitro "ta pravi". Pa saj si že "stari" borec. Držim pesti. Marjetka cvetka, saj veš - v glavi pošlihtati, potem pa gre z lahkoto. Zdaj pa na delo veselo. marjanca marjanca45

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

4. apr 2006 7:07

Dobro jutro, dober dan! Kako ste - ste se danes že stehtale? Tiste, ki ste pričele z dieto 3.1.06, ste imele včaraj zadnji dan! Vem, da vse (od 45 prijavljenih) niste zdržale do konca, tudi zaradi zdravja, pa vendar me zanima, če boste kaj javile izgubljene kilogramčke. jankica

PERO  

član od: 22.8.2004

sporočila: 7

4. apr 2006 8:33

pozdravljeni. tudi jaz se bojujem s kilogrami. danes je 4. dan, in sem izgubil že 2kg =)). to dieto sem enkrat že poskušal, vendar ne v celoti in se mi je zdela dobra. danes je pa sadni dan =)) mmm sadje =))) pa tistmu ko ne gre, treba je v glavi mal vse skupaj premisliti, pretehtati zadeve, in se šele potem odločit. treba se je pa tudi zaposliti, ker če vam bo dolgčas, boste hitro začeli brskati po hladilniku =)). peter tamše Sporočilo je spremenil(a) PERO dne 04. apr 2006 08:34:41

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

4. apr 2006 9:23

Pozdravljene! Oglašam se vam, ker sem končala z dieto. Začela sem 3.1. in izgubila 9,8 kg. Bolj malo, a nekaj pa je.Najraje bi kar začela znova, ampak red je red in je potrebno nekaj časa pauzirati oz. vzdrževati. Uspeh pa ni večji zato, ker sem ga drugi mesec kar malo "sračkala". Javite se še ostale in sporočite svoj uspeh ali neuspeh. Lep pozdrav vsem! marja

darkad  

član od: 3.9.2005

sporočila: 304

4. apr 2006 9:55

Lepo pozdravljeni! Spet sem doma - nadaljujem z dieto. V soboto bi morala imeti vodni dan, vendar sem ga po sili razmer malo prilagodila v sadnega - brez posledic, drugače sem nekako ločevala po dnevih in je kar šlo. Čestitam vsem, ki ste včeraj končali z dieto, vsak -kg je uspeh, zdaj pa veselo in uspešno naprej. Vemves, praviš, da ti kg po mesecu in pol stojijo, to je nekako normalno. Tudi pri meni je bilo tako, proti koncu drugega meseca pa so kg začeli lesti navzdol. Se pa pozna pri centimetrih - zato kar vztrajaj, boš videla, da se splača!! Helena45, danes zjutraj sem prehodila mojih 7 km, je bilo malce hladno, vendar se odlično počutim! Imaš popolnoma prav, ko se enkrat navadiš na kakršnokoli obliko rekreacije jo težko izpustiš. Dobrodošla nova člana naše družbe, veliko dobre volje in uspeha!!! Danes bo lep, sončen dan - naj bo poln energije in lepih misli! Lp darkad

Neli5  

član od: 9.3.2006

sporočila: 25

4. apr 2006 10:07

pridna Marja / je vseeno zelo kul --- jest sem en mesec na vzdržrvanju in niham kar precej - tud do 3 kg - kar se mi zdi preveč glede na to da sem vsega skupaj shujsala samo 7,3 kg v treh mesecih ---- -- trenutno imam glede na prejšnji končni rezultat 0,7 kg preveč ---- ok se bom zlo potrudla, da zbijem --- zdele imam kar voljo - včerej sem dobila body shaper al kako se že reče - nisem ga še sestavila, ker sem danes ponoči zaležala vrat in bo ene tri dni bolelo ko vrag ---- he, he še za tri dni potuhe - pol pa konc višina 169 --- začetna teža -- 76, 9 ---- konec diete 69,6 --- danes 70,3 kg pol pa juriš na 65 kg tale dieta mi res ustreza, ker je softy varianta, ki jo edino dolgoročno zdržim uf, je pa res lažje pol manj časa trpet, bit bolj lačen in potem hitreje nehat - ampak jasno pol sem pa zmerej skor vse gor dobila pozdarv vsem bejbam iz Trzina in novim članom - pa jasno vsem, ki so ustanovil tale forum ---- želja: tisti, ki ste od začetka pri stvari bi nam za mal potivacije mogoče sporočil s podatki kako vam gre v celem odbobju in kolk traja že vse skup - kolk ste uspel sklatit se vam vsem že za nazaj zahvaljujem, ker sem mela voljo tole počet tudi zaradi vas --- pa Moki - cmok, ker si me povlekla zraven Neli5

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

4. apr 2006 10:17

Lep pozdrav tudi od mene. Jaz sem dieto začela 03.01.2006 in izgubila 5 kg, tako da jih imam trenutno 71...vse sem izgubila v prvi polovici diete, potem pa ni šlo več dol..se ve zakaj...preveč grehov. Sedaj pa upam, da mi uspe vzdrževanje, pa še ene par kilc bi rada izgubila...malo sem montija gledala, samo se še nisem odločila kako naprej. Predvsem se moram spravit migat. Me je pa kar malo strah, saj sem po končanem prvem krogu v enem mesecu dobila nazaj 5 kg. Upam, da se mi sedaj ne vrnejo več. Lep poudrav vsem, predvsem tebi Marjanca, ki si spet med nami. Pogrešam pa primorke in gorenjke..kje ste punce? claudia12

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti