Ločevanje živil 90. dni - 5. del

darkad  

član od: 3.9.2005

sporočila: 304

24. mar 2006 22:34

Dober večer, Marjetka cvetka ali sta imeli z Encijan skrite inštrukcije še preden smo se vam pridružile?! Same mojstrice v oblikovanju! No, jaz kar čUUUUUtim, da moram tole napisati - zelo sem vesela, da smo se spoznale in se res od srca nasmejale (drugim v vednost - tekle so solze), kava in voda - super, družba pa odlična!!!!!!!!! o, pa natakar in postrežba seveda tudi. Bilo bi imenitno, če bi čez kakšen mesec tole ponovile, kaj menite? Marjetka cvetka - bova zagotovo drugič nadoknadili! Imejte se lepo in ... se beremo! lp darkad

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

24. mar 2006 23:42

Živijo bejbe! Sem nagnala otroka - na tuširanje, da bom imela vsaj 5 minut mira na računalniku. Ste se oglasile skoraj vse iz Santane, bi bil greh če ne bi še sama pritaknila svoj piskerček. Tudi meni je bilo fulll super. 4 ure so minile, kot bi rekel keks. Smejale pa smo se tako, da me je začela boleti glava, od preveč kisika v glavi. Ja, res je bilo dobro. Pa natakar, ta ga je šele sračkal. Na koncu nas je hotel v nakupovalnem vozičku po Mercatorju vozit. Res je bil za hece. Hvala za čudovit popoldan. Ponovitve se bom udeležila, kar povejte kdaj. Aja, pa tisti dve kockici sem tudi našla. Sem tako zavzeto vedno prebirala kaj pišete, da jih sploh nisem opazila. Evo toliko, zdaj pa lepo spite in lahko nočko! bonaca

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

25. mar 2006 6:24

DOOOOBROOO JUTROOOOOO!!! Punce, HVALA vam za lep večer, bilo je super!!! Samo glavobol me daje, saj ne vem, al mi je natakar škodil!!! Še danes sem vstala z glavobolom!! Grem tekat, mogoče bo boljše!!! Včeraj so mi otroci prelopatali celi vrt!! Nobenih jagod niso videli, kaj šele kakšne čebulice!!! So me opozorili,ko bom šla pogledat, si dam temna očala na oči, da bom lažje prenesla!! Sedaj se ne bomo nekaj časa slišale, ker mi sin odpelje računalnik v Ljubljano!!! Punce, imejte se skrajno lepo!!! Še enkrat vam hvala za prečudovit in duhovit večer!! Po branju foruma sem imela srečo, da niste spremenile relacijo!! Lep vikend vam želim, moj je službeni!!!! Čim manj grehov in čim več izgubljenih kilogramov!!!! Čao,čao!!! helena45

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

25. mar 2006 12:45

Hojla! Bonaca,a tako ste ga še sračkale,ko sem vas zapustila.Seveda mora biti še ponovitev.Ej,natakar je bil pa res faca!Najbrž ne bom nikjer več dobila za pit rdečo limonado,ha,ha! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

moki  

član od: 13.3.2006

sporočila: 95

25. mar 2006 14:29

Berem kako lepo ste se imele v Santani. Če bi bila doma bližje, bi se vam sigurno pridružila!!! Ves čas razmišljam, da bi se tudi ljubljančanke in tiste, ki živijo v bližini Ljubljane lahko kje dobile. Vem, da sta Tjaš in Neli5 iz LJ. Javite se še druge in se dogovorimo. Kaj pravite na ta predlog? Sončen pozdravček!!! moki

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

25. mar 2006 15:38

Pozdravljene, se moram opravičiti za včeraj. Vem, da ni lepo od mene, da nisem prišla. Bila sem trako utrujena, da sem po službi šla spat. Priznam, da sem pozabila, da se srečamo. Ampak, ta teden sem bila popolnoma brez energije. Vask dan sem imela kakšno popoldansko obveznost in seveda rekreacijo, katere ne spustim, pa me je včeraj po kosilu kar zmanjkalo. Vesela sem, da ste se imele lepo. Mislila sem na vas, ko sem se zbudila, a nisem bila za družbo. Prihodnji mesec se vam pridružim. Upam, da ne bom imela spet norije. Lep dan vam želim LANES

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

26. mar 2006 6:53

Hojla draga dekleta! Vidim, da se neizmerno uživale v Santani. Vam kar malo zavidam taka prijetna druženja. Vas pa spremljam, kolikor mi zdravje dopušča, sedaj vedno bolj, saj se noga popravlja in že dalj časa lahko sedim. Močno upam, da bo do Pekla vse v redu, da vas čimveč spoznam tam. Vsem želim lep dan Dušanka

vemves  

član od: 19.5.2005

sporočila: 337

26. mar 2006 11:00

Moki,smo se pred nekaj časa dobile v Ljubljani,Ne bi bilo slabo,če se dobimo še enkrat.Sicer bi jaz bila bolj samo za kavico in čvek,ne kakšno večerjo. vemves

moki  

član od: 13.3.2006

sporočila: 95

26. mar 2006 20:41

Dober večer! RESNICA O ČOKOLADI Velikokrat se obremenjujemo s tem, da ne smemo jesti čokolade. Toda ali ste že kdaj pomislile, da čokolado izdelujejo iz zrn, ki so v sadežu kakao drevesa. Kakao zrna so rastlinskega izvora in spadajo med povrtnino. Sladkor, ki ga dodajo čokoladi izdelujejo iz sladkorne pese. Sladkorna pesa je povrtnina. Torej lahko rečemo, da je čokolada izdelana iz povrtnin. Pa nadaljujmo! Tablica čokolade lahko vsebuje tudi mleko. Mleko je zdravo, kar pomeni, da je zdrava tudi čokolada. Rozine, češnje, oranžne lupine in jagode v čokoladi spadajo med sadje, ki ga lahko jemo brez omejitve. moki

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

26. mar 2006 22:38

Dober večer, punce moje! Ja popoldan v Santani se je prevesil v globok večer in ko so najboljšega soseda že zapirali, smo me še kar sedele v Santani. Po moje smo pokurile za cel teden kalorij, tako smo se smejale. Lahko, da si je natakar mislil, da smo si pod mizo same kaj nalivale v kozarce z vodo, ko smo se tako krohotale. Dušanka lepo, da si nas pozdravila. Očitno se ti je kolcalo, ker smo se spomnile tudi nate. Upam, da je tvoje zdravje zdaj boljše. Tetka pomlad pa ti bo prinesla en koš lepih in dobrih misli od vseh nas. Tuna, Lanes, Luna12, Marjanca, tudi vas smo pogrešale. Drugič upam, da bomo že vse skupaj. Če pa se nam bo pridružila še kakšna, bo pa še bolj pestro. Grem spat, da bom pripravljena za nove podvige v službi. Čao! bonaca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti