24. mar 2006 7:53
Dobro jutro! Samo da vam povem da je danes v Mercatorju Modna revija ob 18 h in bo ful gužva v Santani. A se dobimo kje drugje? Morda v Veroni - pizzerija v Koloseju? LP tuna
24. mar 2006 7:53
Dobro jutro! Samo da vam povem da je danes v Mercatorju Modna revija ob 18 h in bo ful gužva v Santani. A se dobimo kje drugje? Morda v Veroni - pizzerija v Koloseju? LP tuna
24. mar 2006 7:54
Sončno dobro jutro, drage deklice! Ena lepa porcija hitre hoje je za mano - bilo je sicer malce hladno vendar krasno, tako da sem sedaj v polni formi! Tudi tehtnica se je spet premaknila navzdol - bravo jaz!! Zvečer pridem ob 19-ih, se že veselim, da bomo v živo poklepetale.!!! Zdaj pa hitim, imejte se lepo v tem sončnem dnevu, naj bo vesel in poln lepih dogodkov!!! Lp darkad
24. mar 2006 7:57
Ups, ravnokar sem prebrala Tunino sporočilo. Bom spremljala popoldan, če bo prišlo do spremembe kraja srečanja. Lp darkad
24. mar 2006 8:52
Ojla, punce! Kje se potem dobimo danes? Gremo na modno revijo pogledat, kaj bomo oblekle, ko bomo vitke, ali se dobimo kje drugje? Dajte se javit tiste, ki pridete, da se dogovorimo! Kolosej je čisto zraven, a ne, Tuna? Tako da je to kar dobra ideja (samo pizzerija!?), pa še vmes bi lahko v Santano šle preverit, če nas katera tam čaka. Jaz vas moram videt, da se malo spravim v red. Je že mož opazil, da mi tole ločevanje trenutno ne gre najboljše. Njegov komentar: "Tole pa ni noben 3md, vsak dan pa tudi niso na vrsti sladkarije, al kako?" Fuj! Marina45, me veseli, da si spet "našla" slikce! Se vidimo! Encijan
24. mar 2006 8:54
Pozdravljene, Helena malo si poživila jutranje pogovore. Hvala za lepe želje, nocoj bom kar se da uživala. Bom poskusila tudi malo kombinirati - imam Š dan in sem si naročila zelenjavni krožnik. Upam, da bo v stilu naše 3MD. Če ne, bom pa danes tudi malo grešila in sploh ne bom imela slabe vesti. Danes je 3 tedne, odkar sem začela z 2. krogom diete - reultat je 2,5 kg manj. Sem kar zadovoljna z rezultatom in nov kostim mi bo danes bolj prav. Lepo se imejte, pojdite v naravo in naberite trobentice za čaj in zvončke za šopek. SMILE28
24. mar 2006 9:43
ja Encijan Kolosej je v sklopu Mercatorja, tok da res ne bomo daleč od Santane....pizzo bomo pa samo vohale. No pa bodo še druge povedale kaj mislijo. Lp tuna
24. mar 2006 14:05
Kot kaže vse uživate na sončku (in prav je tako)! Upam, da se kljub gneči v Santani danes najdemo tam ali pa še bolje v Veroni zraven v Koloseju, kot je predlagala Tuna. Tistim, ki ste omenile, da danes pridete v Celje, sem poslala kratko zasebno sporočilo s svojo mobilno tel. števiko. Če nas ne najdete, me prosim pokličite. Jaz bom pogledala na oba konca in upam, da kje najdem kak znan obraz. Pridem kmalu po 18-i uri. Encijan
24. mar 2006 14:58
Hojla! Punce,jaz bom ob petih v Merkatorju.Marina,torej lahko prideš tudi malo prej. Naši dve punci,pa še sosedova gredo v kino. Komaj čakam,da se vidimo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka! Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 24. mar 2006 15:06:45 Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 24. mar 2006 15:07:44
24. mar 2006 21:26
Hojla! Tako,pa smo se le dobile danes v Santani,kljub modni reviji.Sploh ni bilo tako grozne gužve,pa še revijo smo si ogledale,seveda tiste,ki smo prišle malo prej. Tako smo čvekale Bonaca,Encijan,Marina,Helena,Darkad,malo pa se nam je pridružila tudi Marinina sestrična.Tako da smo bile kar vesela druščina. Darkad,škoda,ker se nisva utegnili bolje spoznati,upam,da bo še prilika! Mejte se lepo,pa nč grešit in takšnih neumnosti. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
24. mar 2006 22:32
Pozdravljene! Ni še dolgo odkar sem se vrnila iz našega čveka iz Santane. Imele smo se super, le čas je prehitro tekel. Natakarju pa tako ali tako ni bilo nič jasno. Kar naprej nam je nosil vodo, mi pa smo se režale kot kakšne najstnice. Lahko bi bile vzor nekaterim, ki mislijo da je potreben za dobro voljo alkohol. Mogoče pa ga je skrbelo, da bo presahnila voda. Načvekala sem se super. To sem res potrebovala, da se bom zopet lahko "vzela v roke" tako kot sem si obljubila. Sicer pa tako ali tako veste, da je bil tale moj drugi mesec glede kilogramov pravi polom. Sklenila sem, da ga bom kar pozabila in nadaljevala z dieto še en mesec. Punce hvala za prijetno druženje. Kaj takšnega je nujno potrebno večkrat ponoviti. Najbolje bi bilo, da bi enostavno določile določen dan v mesecu za takšnele čveke. Potem pa tista, ki ima čas pač pride. Kaj mislite? Vsem na našem forumu lep pozdrav. Marina 45Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zmagovalni bananin kruh
Sendviči iz ajdovih rogljičkov