30. okt 2005 20:11
Riba-ribica, sem gledala slike s 1. srečanja v MB. Sem te komaj spoznala, tako si se opicanila. Pa nohte imaš namazane, pa frizurca..... - opa bato. Ja si pa prav fletna punca, no ! marjanca45
30. okt 2005 20:11
Riba-ribica, sem gledala slike s 1. srečanja v MB. Sem te komaj spoznala, tako si se opicanila. Pa nohte imaš namazane, pa frizurca..... - opa bato. Ja si pa prav fletna punca, no ! marjanca45
30. okt 2005 20:40
Marjanca, hvala za kompliment! Držim pesti za tvoje zdravje, saj brez tega vse ostalo ni veliko vredno. Tudi jaz pečem tak štrudl, ki ga potem večinoma sama jem, saj je brez sladkorja. Sedaj se mlajjši sin sprehaja po stanovanju in prestavlja ure. Bomo sploh kdaj nehali s to neumnostjo, saj ne vidim nobene koristi od tega Lp riba-ribica
30. okt 2005 21:22
Punce, malo bi spremenila temo. Seveda prosim za nasvet. Moja skoraj trinajstletna hči me (nas) že nekaj časa gnjavi, da bi kupili psičko pasme yorkshirski terier. Sodelavec me prepričuje, da nikar, da je to malo bevskajoče bitje, ki nenehoma laja in skače. Saj ne, da mu verjamem, malo pa me skrbi. Ali mogoče katera (kateri) od vas pozna to pasmo bolje in kaj meni o njej. Živimo v hiši, imamo sicer zelenico in vrt, ni pa ograjeno. Hvaležna bom za vaš odgovor. Lep pozdrav
31. okt 2005 3:20
Dobro jutro, danes pa bom verjetno prva. Ne vem, kaj mi je. Ne morem spati in konec. Bila sem pridna in sem že zlikala. Z mojim klopom mislim, da bo vse v redu, me je pa kar skrbelo.Kjer je bil ugriz, je sicer še vedno vneto, ne čutim pa ničesar. No ja, vedno mora nekaj priti, da nam popestri življenje. Verovnika, tudi jaz sem že dvakrat delala kokosove rezine, moj vnuk je namreč nor nanje. Sedaj pa se bom poskusila spet namestiti v ležeči položaj, da me kaj ne premami. Moj želodec mi namreč nekaj pravi...Ga bom potolažila s kozarcem vode, potem pa s sadjem...Lahko noč... majdad
31. okt 2005 3:50
Dobro jutro tudi od mene. Danes nas je nekaj na vodi - upam, da bomo vzdržale do jutrišnjega meska Pogrešam Heleno45, ki je vedno tako zgodaj, danes si jo pa ti Majdad nadomestila. Jaz grem na hitrico obesit perilo in potem po dolgem, ker se je zopet začelo sračkanje z nogo. Ampak moram vam povedati, da se počasi je izboljšuje, oteklina počasi zgineva, noga ni več tako rdeče-vijolčna, ampak ko zaboli, je pa hudo še vedno. Upam, da bo tudi tega enkrat konec. Lep dan vsem želim, pa obiščite svoje na pokopališčih, jaz bom pa doma prižgala svečko vsem mojim v spomin, ko jih ne morem letos obiskati! Dušanka
31. okt 2005 6:07
Še enkrat dobro jutro. Rada bi vam povedala veselo novico - zopet - 2 cm v pasu, skupaj torej -10 cm. Uf, kako sem vesela. Moram pa kar priznati, da tudi z vašo pomočjo, saj mi sami ne bi uspelo. Kako pa gre vam? Dajte, malo se pohvalite, bom vesela, če tudi vam uspeva. Majdad dobro opazuj mesto ugriza klopa, da se kolobar slučajno ne bi širil. Če bi bilo tako, takoj k zdravniku, saj se v začetku še da pomagati z antibiotiki, ko pa zastara, je lahko zelo nevarno - ta borelioza je menda tudi ena zelo huda nadloga. Lep dan, čimveč sonca vam želim in pozitivnih misli! Dušanka
31. okt 2005 7:53
Dušanka, čestitke na izgubi cm in seveda s tem kg. Meni ne gre najbolje - sploh ne gre. Danes še nisem skakala po vagi, čakam, da se tiso zgodi na WC - potem pa takoj. Moja hrbtenica je grozna , boli, kot vrag. Robida, kar se psov tiče pa takole - kupiš jih za veselje otrok potem pa ostanejo tebi. O tej tvoji pasmi ne vem nič, lahko pa pogledam v knjige. Pri nas doma imamo vedno psa. Trenutno imamo velikega črnega šnavcerja. Kupil si ga je starješi sin sam in kar se tiče hrane skrbi zanj sam. Ko je bil še majhen (sedaj je star 18 mesecev), se mu je smilil, da bi bil v pesjaku in je spal v posebni pasji postelji pod stopnicami. Tako je tudi ostalo. Svinjarije pa je, da je joj. No, le ta pa je ostala meni, za sprehode pa je ostal naš oči, ki je že doma. Saj ga vsak dan 1 x na dan na sprehod pelje tudi sin, toda je za tako velikega psa premalo. Za veselje otrok smo pripravljeni storiti res vse, potem pa imajo otroci svoje obveznosti, ki jim dajo prednost pred obveznostmi doma - in med te sodi tudi skrb za domačega ljubljenčka. To je bolj črna stran resnice, sicer pa sem prepričana, da bo novi družinski član kaj kamu cvilil okoli vaše hiše. V začetku so vsi, prav vsi brez izjeme zelo nadležni. Potem pa se vsi skupaj privadimo. Našemu valikanu je ime Gam (po rodovoniku Gamon). V svoji pasmi je menda lep - pa saj ima že pokal za lepoto - brez heca, res ga je dobil, ko je bil star 14 mesecev. Lep dan - se beremo! VERONIKA
31. okt 2005 9:26
Hojla! Za vse vodne držim pesti in jim želim,da bi uspešno preživele današnji dan. Robida,malo bevskajoče sitno ljubko bitje,s katero je toliko dela,kot bi imeli še enega otroka. Pri nas smo imeli psa,nemškega ovčarja,tri leta,pol smo ga pa morali dat uspavat,ker je ugriznil sosedo.Sej je bila sama kriva,ker je šla k njemu(bil je privezan),ampak pri hiši so otroci in nikoli ne veš,kaj pride psu na pamet. Jaz sem psa zelo pogrešala,zato sem kmalu pripeljala domov mladega kužka(nemškega ovčarja),ne da bi to prej povedala mojemu,sem ga hotla presenetiti,pa se je moj razjezil,da noče psa,da ga naj peljem nazaj. Jaz sem ga potem dala mojemu bratu in tako ga lahko obiščem kadarkoli hočem,ga tudi nahranim,peljem na sprehod.Pravim da imam psa u rejništvu.Je pa čisto nor name.Ko se peljemo z avtom na obisk,nas že od daleč zagleda in moram predčasno iz avta in pol se mi ta mrcina vže okol vratu. Moji dve hčerki so me velikokrat prosili,da naj jima kupim kakšno živalco in smo pred kratkim nabavili dve zlati ribici. Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
31. okt 2005 10:26
bonaca je napisal/a: |
Dober dan pikice! Pikeci so nam pa izgleda ušli. bonaca |
31. okt 2005 13:24
Zdravo, rožice in cvetki - rožice moškega spola ! Spekla sem 50 palačink in tiste, ki niso pristale v želodčkih ( ne mojem, ker sem jedla fižolovo juho), sem zrezala in jih bom uporabila za fritate za h goveji juhi, kar moj velikan obožuje. Zmrznem in potem en večer prej odtalim. Sicer pa se zjutraj nisem oglasila, ker že kar nekaj ur spravljam v albume slike letošnjega dopusta. Glede na to, da je vsega skupaj kakih 700 slik, je kar dosti dela, pa še komentarji zraven. Upam, da bom danes končala. Se mi kar milo stori, ko pomislim, kako lepo je bilo. Zunaj pa kumarično vreme. Vremenoslovci vztrajno rišejo sonce v našem koncu, ampak pri nas ga še vedno ni. Riba ribica, jaz sem dala noter zelo zelo malo sladkorja, pa si moram naslednjič kupiti rjavega. Pa me proti pričakovanju ne moti, da je tako malo sladek. Saj so jabolka sladka. Pa več cimeta kot običajno sem potresla. Mi je pa zelo všeč testo iz polnozrnate moke. Le vleči ga nisem mogla, sem ga pa bolj tanko razvaljala. Bonaca, dobro si se spomnila. Vedno, ko ga bom jedla, se bom spomnila na tebe. Superca. Odslej si bom vedno delala takšen štrudl. Pa še cel meni ostane - sem pa res "šuft", kaj ? Pa saj drugi lahko jedo toliko drugih stvari, ki jih jaz niti ne poskusim. Dušanka, mogoče pa je končno nastopil čas, ko bodo obdobja bolečine vedno krajša in manj boleča. Bi bil že res skrajni čas, kaj ? Držim pesti. Krasno, da ti cm tako konijo. Je človek kar malo boljše volje, kaj ? Majdad, saj sem ti rekla, da si kopriva in ne bo nič hudega. Krasno ! Upam, da si še spala nekaj ur. Tudi moja noč je bila danes bolj "luknjasta", saj sem se prebudila kar nekajkrat, ob pol šestih pa je bilo dokončno konec spanja. Robida, žal nimam izkušenj s psi, saj živim v bloku in nikoli nismo imeli možnost, da bi ga imeli. Zdaj grem nazaj k mojim albumom. Bom zvečer preverila, kaj ste napisale in kako vam gre. marjanca45Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lečin curry s kruhovimi cmoki
Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako