21. feb 2006 10:17
Rožica
, samo tako naprej, po en dan naenkrat!
Jaz delam podobno od prejšnje srede, pa zaenkrat še kar gre. Sredini 1/2 pizzi dopoldne, ki je nekako zaokrožila mojih nekaj pregrešnih dni, je sledilo streznenje s 74 sadnimi urami oz. sadna sem bila vse do sobotnega kosila, ki je bila grška solata s kosom kruha. Nameravala sem imeti 2 sadna dneva, ker pa nisem najbolje začela, sem pač še malo podaljšala, saj sem bila ravno "ta prava". Za večerjo polovična doza vključno s pol kosa kruha
. V nedeljo sem si dala duška in za kosilo pripravila lignje z zelenjavo v voku
in mešano listnato solato. Za večerjo so bili bolj zelenjavni ostanki sobotnega in nedeljskega kosila, zato si nisem mogla kaj in sem čez kako uro poskusila še jabolčno pecivo, ki sem ga spekla popoldne. S količinami nisem pretiravala (kar je bil zame po prejšnjem vikendu dosežek!) in ker je v ponedeljek sledil sadni dan, nisem imela hude slabe vesti, pa tudi telo se ni pritoževalo (s kakšnim tiščanjem ali nočnim potenjem). Vikend je bil torej pretežno beljakovinski s kančkom OH. Včeraj mi je uspel sadni dan, danes pa po mojem programu naprej, torej spet B, jutri Š, pa OH in S. Za vikend pa spet kakšna druga kombinacija.
Saj vem, da to ni 3MD, ampak meni 3. krog nikakor ni uspeval in sem ubrala pač eno svojo pot, ki mi pomaga vztrajati. Doslej več kot 10 brezgrešnih dni še nisem spravila skupaj, zato jih bom tokrat! Računajte name! Rožica, ti mi moraš pa obvezno delat družbo. Pa še katera naj se oglasi in se nam pridruži, ki jo je volja po 3.1.2006 malo minila. Da se bomo spodbujale...
Encijan