Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Marina 45  

član od: 5.1.2006

sporočila: 40

13. feb 2006 23:27

Pozdravljene! Jankica, res še ni bil danes na vrsti moj drugi vodni dan, ampak ko sem videla, da je danes luna sem se odločila, da se pridružim. Me zelo jezi ker se od prvega vodnega dne kg nikamor ne premaknejo. Morda bo bolj vesel jutrišnji pogled na tehtnici. Na vodi in čaju sem uspešno zdržala cel dan. Ne vem kdaj bo pri meni prišel "klik" glede miganja!? Imam večne izgovore glede miganja. Nena-morje vsaka ti čast, res super presenečenje za sorodnike. Upam, da si si napolnila baterije in dušo? Sicer pa imate v Amsterdamu že tako ali tako skoraj pomlad. Claudia12 - prijavljam se za srečanje v marcu. Mi je čisto vseeno kje bo, če bom prosta pridem-nimam še namreč urnika za marec. Pozdrav vsem Marina 45

Marina 45  

član od: 5.1.2006

sporočila: 40

13. feb 2006 23:35

Haj! Sem čisto pozabila, ali ima katera čas za srečanje v Santani v petek 24.2.? To pa bi šlo, mar ne Marjetka-cvetka? Res je, da vedno kdo nima časa. Povejte, če ste za en čvek in kdaj! Odločila sem se, da bom po današnjem vodnem dnevu jutri na B. Želim vam VELIKO uspeha in punce "gremo dalje" Marina 45

pika  

član od: 30.9.2003

sporočila: 72

14. feb 2006 6:07

Živjo!! Moja statistika: 3.1.=60kg 9.1.=58kg 16.1.=58kg 13.2.=56kg Ja počasi gre, saj je to moj drugi krog, pa še grešim večkrat. Pika

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

14. feb 2006 6:19

Dobro jutro punce! Me happy, happy, happy danes! Moja vaga spet dela! Od prejšnjega torka pa do danes je razlike za 1,5 kg, torej skupaj -10kg. Sem zadovoljna ker mi je včerajšnji vodni dan uspel na celi črti, pričakujem pa, da se mi bo kakšne pol kilce vrnilo in upam da do naslednjega torka spet izginilo. Kako je danes lep dan... tejčica

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

14. feb 2006 7:09

Dobro jutro, drage moje sotrpinke! Tudi jaz sem danes vesela, saj sem včeraj odlila cca 1,5 kg mase (razlika med nedeljo zjutraj in danes). Nisem pa zdržala samo na vodi, ampak sem popila tudi cel liter ananasovega soka, 4 kave in veliko čaja. Ampak zvečer se pa nisem mogla upreti skorji domačega kruha, enemu cookiju in pesti grozdja. Je bil moj želodček tako zadovoljen, da se sploh nisem sekirala. Včasih mi pa po vsakem grehu teži in opozarja. Beba, hvala za predlog, tole stiskanje bo še najcenejša varianta, pa še kalorije bova pokurala. Korenzu, vidim, da te dobra volja še ni zapustila, torej jo pridno uporabi še za miganje. Ali si si že ogledala Megacenter (fitnes) odznotraj? jankica

SMILE28  

član od: 26.9.2005

sporočila: 215

14. feb 2006 7:54

Dobro jutro - lepo Valentinovo jutro! tudi jaz sem 100% zdržala vodni dan in sem zelo vesela. Še bolj je bila pa tehtnica -1,5kg. Zdajle sem si privoščila 1 kivi za zajtrk in se počutim super. V Santano bi pa jaz tudi prišla - če se ne bo zgodilo kaj nepredvidenega tako kot zadnjič.Tik pred odhodom so se mi namreč zlomila očala in sem morala leteti k optiku - brez očal pa ne morem voziti. Punce gremo naprej, vojne še ni konec Lepo praznujte Valentina in uživajte v sončku, SMILE28

janadr  

član od: 18.12.2002

sporočila: 56

14. feb 2006 8:12

Halo - Valentinovo jutro! Dekleta lep dan in veliko lepe in tople ljubezni želim vsem za današnji dan in za vse dni v letu. Spet vidim, da nekaterim le niso zmrznile tehtnice. Tako novim in starim sotrpinkam želim, da ljubezen požene v delovanje spet vage-tehtnice in seveda navzdol. Tudi jaz sem se danes tehtala - na srečo je bilo 0,5 kg manj kot na zadnji vodni dan. To mi bo dalo novih moči za naprej in še Sv. Valentin kot svetnik in kot znanilec pomladi ima ključ od korenin. Pomladn bo!! Lepe pozdrave! Jana janadr

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

14. feb 2006 9:15

Pozdravljeni! Kako ste? Vidim, da po večini kar pridni. Da grejo kg-ji tako lepo dol. Jaz sem še kar pridna...malo me muči pri količini za večerjo, drugače pa sem v treh tednih dala dol 4,5 kg...samo to je moj že 3. krog 3md. Sem zadovoljna pa še čaj z medom pijem ves čas. Lepo bodite pa veselo hujšanje še naprej!!! Jaz grem malo na sonček!!! saby

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

14. feb 2006 9:17

Dobro jutro punce, tudi meni je vodni dan uspel, sicer sem zvečer pojedla eno pomarančo, pila sem pa tudi kavo, drugače pa bolj čaj kot vodo in danes mi je tehtnica pokazala po vseh hudih grehih med vikendom 0,5 kg manj kot pred enim tednom! Danes bom pa na B, ker ima sodelavka rojstni dan in je prinesla narezek, pa tudi zvečer bom kaj posebnega pripravila za valentinovo...najbolj mi diši morska solata. SREČANJE 10. MARCA Punce še vedno zbiram prijave! Dajmo se pofočkat katera še pride, pa da se srečamo, spoznamo in poklepetamo! Po srečanju v CE se vas je okoli 25 javilo, da bi prišle v Lj!!!! Kje ste???? claudia12

SANITETA  

član od: 5.7.2005

sporočila: 92

14. feb 2006 10:12

Vsem prav lep Valentinov pozdrav ! Naključno se sprehajam po tem forumu. S svojimi kg in težavami s tem ste me popolnoma prevzele in menim, da tudi prepričale. Že dolgo nisem stopila na tehtnico- verjemite , da iz golega strahu in zatiskanja oči pred samo seboj. Ker pa ste tako luštne, sem se odfločila, da se danes, na Valentinovo , tudi jaz pridružim vaši družbi s prvim dnem , zato, ker se moram imeti rada tudi sama. Z ozirom na to, da zjutraj še nisem vedela za svoj današnji korak, nisem pojedla še nič sadja, ker ga žal nisem imela s seboj v službi. Sem pe ob zeliščnem čaju in nadaljujem z B kosilom. Zadnjič mi je neka znanka rekla, da do 100kg si človek, naprej pa pujs. Takle komentar in vaša izborna druščina so me vspodbudili , da resno začnem. Ne jutri - DANES. Berem tudi, da se boste srečale 10. marca nekje v Santani. . Kje je to ? Morda pridem. Lep dan vsem ! Imejte se rade ! saniteta

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti