Ločevanje živil 90. dni - 5. del

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

13. feb 2006 12:51

Lep pozdrav tudi od mene! Krriizzaa! Tuna tudi meni je klik nekam pobegnil sedaj ga pa ne najdem nikjer. Ga bo potrebno poiskat sam ne vem kje naj začnem. Prejšni teden sem grešila sto na uro. Na tehtnico raje ne grem ker vem da sem si pridelala 2-3kg. Mora mi v tem tednu uspeti sklatiti pridelane kilce. Saj še sama ne vem kaj mi je. Ta teden delam popoldne tako da bo veliko lažje. Ko bom prišla domov iz službe bo najbolje da grem takoj v mižale. Za danes sem imela v planu vodo pa sem že grešila. Obupna sem zadnje čase kar se hrane tiče! Teta Fani dobrodošla med nami. Si štartala z dieto z enako kilažo kot sem jo imela jaz, torej 117kg. No meni je že uspelo priti na 82kg. Tudi tebi bo! Samo voljo in vztrajnost je potrebna. Pa upam da se ti kje ne izgubi klik kot se to dogaja nekaterim izmed nas. Vidim da ste nekatere še vedno zelo pridne. Svaka čast za vztrajnost. Boste nagrajene z prav lepo postavico. Kar tako naprej! Clavdija ti me kar vpiši za srečanje. Bom že nekako zmutila da se bom srečanja udeležila. Če je datum fiksen sporoči in si bom organizirala da takrat ne bom imela špilanja! Lep pozdrav še od ene grešnice! any

SMILE28  

član od: 26.9.2005

sporočila: 215

13. feb 2006 13:50

Hojla, zaenkrat še brez grehov, čaj mi pa že čez ušesa ven teče. Danes nekako ne morem piti vode - je še malo premrzlo. Mislim, da bo lažje ob polnih lunah poleti, ko je bolj vroče in ti voda bolj paše. Najhuje bo, ko pridem iz službe in je potrebno kuhat za ostale člane družine. Jaz imam še to smolo, da so vsi drugi doma strašno suhi in jih moram kar naprej pitat. Sem že večkrat rekla možu, da jaz samo gledam kako se on baše, pa se že zredim!!!! Zvečer grem v gledališče, popoldne se bom pa najbrž spravila v fitnes, da ne bom preveč časa blizu kuhinje. To priporočam tudi vsem drugim - kuhinji se izognite na daleč. Lep vodni pozdrav, SMILE28

MATIJAMAKS  

član od: 28.12.2005

sporočila: 6

13. feb 2006 14:49

Sotrpinke pozdravljene, ko vas takole čitam ugotavljam, da smo vse malo grešile ene več druge manj ... Tudi pri meni kile kar stojijo- ne gre nič na dol - malo res grešim sem in tja. Pričakovanja pa so vseeno večja. V prvih 30 dneh je šlo največ dol. V drugih 30 dneh še malo zdaj ko bo kmalu konec pa teža kar stoji oz. tudi malo naraste pa spet pade. Do sedaj sem izgubila 6 kg Ozhodišče je bilo 72 kg - zdaj jih imam 66 kg. Rada bi prišla do 60 vendar ... OČITNO NE BO ŠLO... Začetek moje dijeta je bil 5.12.2005 - danes je moj 71 dan ... KAJ PRAVITE NA TO ? Lp Tejči38 tejci38

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

13. feb 2006 17:44

Mene pa zzzzzzzzeeeeebbbbbeeeeeee! V prostoru imam 23 stopinj, pijem tople čajčke, oblečen imam puli in čez še velur, pa še vedno zmrzujem. Prste imam tako ledene, da malo manjka in bom dala gor rokavice. Običajno pa v kratkih rokavih skačem po stanovanju. Najraje bi šla kar spat. Ker pa delo kar čaka in čaka, grem nazaj v akcijo. tejčica

tikva  

član od: 5.1.2006

sporočila: 71

13. feb 2006 18:27

Pozdravljene!Danes je moj 11dan dijete in moral bi biti OH.Ker pa sem včeraj grešila(kot mnoge od vas ),se danes kaznujem z vodo,da se to nebi več ponovilo.Zanima me kaj naj jem jutri,ali OHali sadni ali od začetka?Prosim za nasvet. Lep preostanek večera vam želim.Jaz komaj čakam da bo ta dan za mano. tikva

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

13. feb 2006 19:10

Pozdravljene, pravkar sem prišla domov. Še kar sem na vodi oz. na čaju. Na hitro bom pospravila po stanovanju in grem kar spat, da bo dneva prej konec. Claudia, jaz bi se vam že pridružila 10. marca na srečanju, pa sem že dogovorjena s svojimi kolegicami s faksa na čbeku, tudi v Ljubljani. Mogoče pa na hitro priletim in vas pozdravim. LANES

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

13. feb 2006 19:16

Tikva, jaz bi danes morala imeti B dan, pa sem ravno tako kot ti na kazenskem vodnem dnevu. Jutri bom imela Š dan, kot vse ostale s katerimi sem štartala. tejčica

darkad  

član od: 3.9.2005

sporočila: 304

13. feb 2006 19:56

Dober večer vsem, ej, tole, kar sem prebrala o vseh vaših grehih čez vikend pa ni najboljše. A ne veste, da si vas me, ki smo še "na frišno" na dieti, jemljemo za svetel vzgled, potem pa takole?! Lepa predstavitev tega, kakšna dieta naj NE BI bila, ha! Zgleda, da nas večina danes ni v najboljši koži, to je bilo mišljeno kot šala, da mi ne boste zamerile! Danes sem imela tudi jaz težave, pa sem šele 11. dan na dieti! Zjutraj sem pojedla dve mandarini, potem pa nisem prišla do kosila prej kot ob treh, sem bila že tako lačna, da sem skoraj pojedla še krožnik zraven. Prav prisiliti sem se morala, da sem mlince in solato vsaj malo prežvečila, ne kar požrla. Ob veselju, da sem končno prišla do hrane, sem pojedla pol preveč, tako da me še sedaj tišči v želodcu. Slaščici se bom danes kar odpovedala, pojedla bom samo tisti obvezni košček čokolade. Jutri sem na sadju, me je kar malo strah, zvečer gramo pa na ribjo večerjo, tako da vidite, da zgled o pregrehah vleče! Tikva, vidim, da sva začeli na isti dan, po moje bo najbolje, da jutri nadaljuješ s sadnim dnem. Teta Fani, danes se pa nisi nič oglasila. Upam, da si se pogrela in da je vse v redu. Tudi tebi, tejčica, želim topel večer! Drage sotrpinke želim vam sladko Valentinovo, lepo praznujte z vašimi malimi in velikimi srčki! Lep pozdrav in lahko noč! darkad

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

13. feb 2006 20:24

Pozdrav še od ene vodenke,ki pa je vmes pojedla 2 pomaranči.Komaj čakam ,na jutrišnji riž.Tikva,ti pa kar nadaljuj z dnevom,ki ga imaš jutri na programu. luna1

teta Fani 58  

član od: 19.1.2006

sporočila: 15

13. feb 2006 21:45

Hoj, hoj ! Saj sem z vami, vas pridno prebiram.Se strinjam z darkad,ne vem kakšni vzgledi naj bi to bili, sami grehi, pa sem do zdaj bila prepričana, da sem samo jaz tako nemogoča in nedisciplinirana.No saj sem še pri volji, ampak slabi zgledi hitro potegnejo in volja tudi hitro spremeni smer. Jaz imam danes škrobni dan,pa malo manj me tudi zebe kot včeraj. Najrajši imam B in OH dan,sem v mislih že pri makarončkih ali pa bo pica. Hvala karenzu za spodbudo,da se s vstrajnostjo lahko daleč pride,ampak jaz vem da to zelo dolgo traja, ne vem ne vem, če bo volja tako dolgo močna ? Ne dajmo se, saj to pot bomo zmagale!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti