13. feb 2006 12:51
Lep pozdrav tudi od mene! Krriizzaa! Tuna tudi meni je klik nekam pobegnil sedaj ga pa ne najdem nikjer. Ga bo potrebno poiskat sam ne vem kje naj začnem. Prejšni teden sem grešila sto na uro. Na tehtnico raje ne grem ker vem da sem si pridelala 2-3kg. Mora mi v tem tednu uspeti sklatiti pridelane kilce. Saj še sama ne vem kaj mi je. Ta teden delam popoldne tako da bo veliko lažje. Ko bom prišla domov iz službe bo najbolje da grem takoj v mižale. Za danes sem imela v planu vodo pa sem že grešila. Obupna sem zadnje čase kar se hrane tiče! Teta Fani dobrodošla med nami. Si štartala z dieto z enako kilažo kot sem jo imela jaz, torej 117kg. No meni je že uspelo priti na 82kg. Tudi tebi bo! Samo voljo in vztrajnost je potrebna. Pa upam da se ti kje ne izgubi klik kot se to dogaja nekaterim izmed nas. Vidim da ste nekatere še vedno zelo pridne. Svaka čast za vztrajnost. Boste nagrajene z prav lepo postavico. Kar tako naprej! Clavdija ti me kar vpiši za srečanje. Bom že nekako zmutila da se bom srečanja udeležila. Če je datum fiksen sporoči in si bom organizirala da takrat ne bom imela špilanja! Lep pozdrav še od ene grešnice! any