Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Maja Zoja  

član od: 17.10.2005

sporočila: 7

12. feb 2006 16:40

Očitno nisem edina...tudi sama mam krizo. Mislim, da zaradi tega, ker bom jutri prvič vodena...Ah bo že. Danes imam sadni dan in sem si skuhala eno zelenjavno juhico, da ne bom dva dni brez toplega obroka. Črne pike pa lahko pripišete tudi meni... Maja Zoja

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

12. feb 2006 17:24

Hoj,sem ravno z smučanja,je šlo danes že bolje.Ravno sem pojedla zmiksano sadje in prišla na forum,ker moji jejo tapravo večerjo v kuhinji.Če bo kriza imam še ananas.Bo katera držala jutri luno? luna1

darkad  

član od: 3.9.2005

sporočila: 304

12. feb 2006 19:22

Hojla, tudi mi smo danes preživeli dan na snegu-odlično. Glede na to, da je tako zatišje na forumu predvidevam, da vas je sonček zvabil na plano. Smo si napolnili baterije vsaj do polovice tedna! Imela sem Š dan (polnozrnati riž s paradižnikovo omako, zelena solata), grešila pa sem s kozarčkom vina pri večerji. Jutri imam OH, ne vem še kaj bom jedla, ker sem cel dan v službi. Nekaj bom že našla. Želim vam lep začetek tedna in lahko noč! darkad

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

12. feb 2006 20:30

Hojla, kar ne hitro in kratko se vam oglasim. Pripravljam se na jutrišnjo polno luno. Poskušala bom zdržati na vodi. Se pa moram pohvalit, ker imam že kar par dni od 61, 4 do 62 kg. Za 0,5 do 1 kg manj kot na koncu diete pred slabimi 4 meseci. Še vedno pridno ločujem. Mi je prišlo kar v navado. DO kosila pa jem samo sadje na dve uri. Jutri pa bom na vodi. Upam, da mi bo uspelo zdžati, ker imam službene obveznosti do večera. Mogoče je pa tako bolje, da ne bom blizu hladilnika. Pozdravljena Rožica in Encijan. Sem vesela, da sta se malo oglasili. Cejlanke in vse, ki se nam pridružite na kavi v Santani, če se dogovorite za čbvek v sredo ob 17. uri tako kot vedno v Santani, se vam mogoče uspem pridružiti. Javite se. Vabljene tudi vse nove iz okolice Celja, ali pa tiste ki ste slučajno takrat v bližini. Robida, si že zdrava? Prideš? Marjanca, tebe pa že res pogrešamo? DAj pridi in nam polepšaj dan. Oglasi se kaj? Tuna, Bonaca, LUna, MArina45, Helena in Marjetka cvetka javite se in napišite, če se vidimo. Grem se pripravljat na službo. Lepo se imejte. Jutri pa držite zame pesti, ker bom vodna. Nočko. Darkad, le pridbuži se nam. Si dobrodošla. LANES Sporočilo je spremenil(a) LANES dne 12. feb 2006 20:31:10

Marina 45  

član od: 5.1.2006

sporočila: 40

12. feb 2006 23:27

Zdravo! Lanes najbrž se ti bom pridružila pri luni jutri. Danes sem bila sadna, jedla sem seveda tudi arašide.Joj kako so bili dobri, užitek je še večji ko veš da so dovoljeni. O vodnem dnevu razmišljam zato ker mi kg kar stojijo in motivacija je na psu. Punce sem za čvek v sredo v Santani. Samo zdi se mi, da je Marjetka cvetka popoldne ta teden v službi. Meni je popolnoma vseeno katero sredo se dobimo, važno mi je samo to, da poklepetamo in se zopet zmotiviramo še v živo. Upam, da nas bo prišlo čimveč! Punce povejte katero sredo vam odgovarja. Upam, da se kmalu zopet vidimo! Pozdrav Marina 45

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

13. feb 2006 7:38

Jutro punce! Da si najprej olajšam dušo. Vikend je bil spet polom. Sem ga sračkala kolikor se je dalo.V soboto sem sladico prvič jedla že po kosilu, potem pa še zvečer v neomejenih količinah. Včeraj pa sem nameravala zamenjati včerajšnji sadni dan in današnji B dan, ker smo bili povabljeni na kosilo. Sem pri kosilu res jedla samo meso in zelenjavo, ampak me je potem sladko premamilo. Problem pa je, da ko jaz enkrat grešim, me potem tisti dan nič ne ustavi. Raje ne povem, kaj vse je včeraj še končalo v mojem želodcu. Vidim da nas ima kar nekaj sedaj krizo. Ne smemo obupat! Sem danes nameravala za kazen imeti sadni dan, pa sem potem ugotovila da polna luna in bom to izkoristila. Torej, pri meni bo danes samo . Je treba naredit pokoro. Sem se pa odločila, da v času diete ne bom več pekla. V soboto sem delala Čokoladni sendvič iz baze Kulinarike in je res enkraten. Ampak kaj ko ne morem ostati pri treh koščkih peciva. Je treba probat maso, pa ko se speče, pa potem ko celo stanovanje diši. Bo bolj varno če kupim toliko kolikor imam dovoljeno pojesti in je. Moji bodo pa tudi preživeli še ta mesec in pol brez domačega sladkega. Pozdravček! tejčica

beba  

član od: 1.2.2005

sporočila: 91

13. feb 2006 7:50

Dobro jutro, punce! Včeraj zjutraj sem ga biksala na veliko, raje ne povem kaj vse je pristalo v mojem želodcu, popoldne in zvečer sem se umirila, no saj sem imela poln želodec. Poj se pa pritožujem ker mi ne grejo kg nič dol. Res je da prihajajo tisti dnevi in vedno imam takrat krizo, vendar to ni izgovor. Po novem mi hladilnik krasi slika iz prejšnjih časov. Sploh ne mislim pisati kako bom naprej, saj je brez veze ko se tega ne držim in je vsaka napisana beseda odveč. Dobrodošla med nami teta Fani! beba

SMILE28  

član od: 26.9.2005

sporočila: 215

13. feb 2006 8:50

Dobro jutro, naj povem, da sem tudi jaz danes na vodi - UPAM, DA BOM ZDRŽALA!!! Že zdajle mi namreč močno kruli po želodcu, zebe me kot cucka, glava me boli.... - kje je še jutri Ali ste gledale včeraj pozno popoldne TV 1 - gost je bil Gojc, ki je tudi hujšal po naši dieti in shujšal 11 kg. Se je v studio stehtal - brez hlač! Faca, ni kaj. Veliko trdne volje želim vsem, SMILE28

janadr  

član od: 18.12.2002

sporočila: 56

13. feb 2006 9:12

Punce pozdravljene! Vidim, da je grešnic kar nekaj - Ha ha ha! No tudi jaz bom imela danes vodni dan. A povem kje bom imela motivacijo. Pazi: kg-ji kar stojijo in v sredo grem z žlahto v toplice. Ker sva s sestro obe kar pri *sebi* in se sedaj hvalim kako dobro hujšam, moram nekaj pokazati in pokažem edimo tako, da me je manj. Se pravi moram - moram danes zdržati in za nazaj prikriti nekaj grehov. Luna je in se splača je izkoristiti - je pa včeraj bila res lepa - mož pa pravi, da sem jaz za luno. Sem se včeraj zvečer slikala pred luno - kot dokaz da to ni res. Bodite pridne in ne biti grešne! Lep dan! Jana janadr

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

13. feb 2006 9:16

Dobro jutro stare in nove forumašice! Evo me res se oglašam bolj redko, sicer vas redno berem, no saj tudi vrstico ali dve napišem vsak dan...Ampak večji problem je kaj naj napišem....kriza, kriza...To že itak veste. Sem v začaranem krogu ko sploh ne vem kaj naj nekaj se trudim a mi ne ratuje kaj preveč..... Trenutno sprobujem dieto kliničnega centra, a vam povem da mi meso že pri ušesih ven gleda...To ni zame... Kg pa kar stojijo, usidrala sem se na 64 kg...kar je celih 5 kg več kot po dieti... Sicer za nekatere to ni veliko, zame pa je dovolj da se počutim debelo in zavaljeno. Kaj bom naredila še sama ne vem, po mojem bo kar naenkrat prišel klik v glavi, tako kot vsako leto. Rožica vidiš imam podobne probleme kot ti... Punce jaz vas občudujem, predvsem Marjetko Cvetko in Lanes, ki sta zelo disciplinirani in trdno držita niti diete v svojih rokah. Vsa čast vama... Ne vem kaj bo z mano, zredila se ne bom več to sem sigurna ker me je zelo strah še dodatnih kg...kdaj pa jih bom spravila dol, pa se mi sploh ne sanja...Torej čakam na klik...če ga katera sreča naj mi ga pošlje....ji bom zelo hvaležna.... Imejte se, smejte se...jutri pa prav lepo presenetite vaše možičke... Lp tuna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti