13. feb 2006 7:38
Jutro punce!
Da si najprej olajšam dušo. Vikend je bil spet polom. Sem ga sračkala kolikor se je dalo.V soboto sem sladico prvič jedla že po kosilu, potem pa še zvečer v neomejenih količinah. Včeraj pa sem nameravala zamenjati včerajšnji sadni dan in današnji B dan, ker smo bili povabljeni na kosilo. Sem pri kosilu res jedla samo meso in zelenjavo, ampak me je potem sladko premamilo. Problem pa je, da ko jaz enkrat grešim, me potem tisti dan nič ne ustavi. Raje ne povem, kaj vse je včeraj še končalo v mojem želodcu.
Vidim da nas ima kar nekaj sedaj krizo. Ne smemo obupat! Sem danes nameravala za kazen imeti sadni dan, pa sem potem ugotovila da polna luna in bom to izkoristila. Torej, pri meni bo danes samo
. Je treba naredit pokoro.
Sem se pa odločila, da v času diete ne bom več pekla. V soboto sem delala Čokoladni sendvič iz baze Kulinarike in je res enkraten. Ampak kaj ko ne morem ostati pri treh koščkih peciva. Je treba probat maso, pa ko se speče, pa potem ko celo stanovanje diši. Bo bolj varno če kupim toliko kolikor imam dovoljeno pojesti in je. Moji bodo pa tudi preživeli še ta mesec in pol brez domačega sladkega.
Pozdravček!
tejčica