Ločevanje živil 90. dni - 5. del

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

2. feb 2006 6:18

dOBRO JUTRO, ŠE MOJA STATISTIKA....v 10 dneh sem zdržala 3 dni brez greha...bravo jaz...kuk sem ponosna nase...ha,ha,ha.... Bonaca te držim za besedo...greva takoj ko bo malo bolj toplo in suho....Komaj čakam.... Marjetka Cvetka glede miganja pa sem jaz totalni lenuh...jaz samo govorim delam pa nič...samo ležim....in se obračam...pa saj to je pa tudi nekaj..kaj ne... Čestitam vsem ki vam je uspelo, prebroditi prvi vodni dan. LP tuna

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

2. feb 2006 7:45

Dobro jutro, kako ste? Tuna, dokler se znaš pohecati na svoj račun, si še dobra! Včeraj nisem imela 3. sadnega dne zapored, ampak najbrž eno mešanico, najbrž ni billa najboljša, tašča je naredila sarme s sojinimi kosmiči in vem, da je uporabila tudi jajce, pa so ji ostale, tako da meni "ni bilo treba" kuhati. Pojedla sem malo več kot eno s pol koščka kruha, počutila pa sem se sito in OK, nobenih težav z želodcem ali čim drugim, kar je zadnje čase pri meni bilo po pregrehah kar pogosto. Za večerjo pa sem do konca zlikala perilo in delala družbo orbiju, spet kar celo uro. Potem pa pod tuš! Zanimivo je, da včasih pri isti intenzivnosti vadbe rabim do priporočene obremenitve srca samo 2 minuti, včasih pa vsaj 10 minut (včeraj skoraj 15). Včeraj sem se odločila za malo drugačen način in sem vseskozi spreminjala intenzivnost, tako da se je srčni utrip dvignil do 156, pa potem spustil do 123 in tako ene 5-krat. Malo za popestritev, pa še maščobe naj bi se tako hitreje kurile. Bom poskušala vsaj 1-krat na teden narediti tak trening. Marjance pa nisem nikjer srečala, pa čeprav sva v istem koncu doma. Je katera že sprobala privat sporočilo? Se še čez dan kaj oglasim. Encijan Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 02. feb 2006 08:00:30

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

2. feb 2006 7:53

Dobro jutro, punce! Draga moja Tuna, saj tole tvoje obračanje ni vendarle brez razloga. Če se ni bi obrnila, bi lahko hrana ostala v enem zavoju črevesja, tako pa pride lepo do drugega ovinka, da najde pot ven. In če gre veliko not in potem veliko ven, tako nisi naredila nobene škode. Hej punca zezam se , kako si drugače? OK? Marjanca, no napiši nam dobro jutro, rožice moje! Ajde, naredi to za nas! Saj imamo dovolj tudi samo to, ko smo bolj skromne sorte! bonaca

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

2. feb 2006 8:44

Dobro jutro punce iz meglene LJ. Prav vesela sem, ko takole fino čvekamo. Tale forum je že dolgo del mojega jutranjega rituala: zajtrk, kavica in zraven prebiranje vaših sporočil. Tudi meni se zdi, da mi ne paše več tako veliko pojest...včeraj sem imela za kosilo solato s tuno in sem si naredila občajno porcijo, pa sem jo komaj malo več kot pol pojedla, za večerjo sem pa tudi jaz jedla sir..2 koščka stopljena na polnozrnatem kruhu..mislim, da nisem grešila kaj preveč. Tejčica prosim pozdravi Majdad tudi v mojem imenu in ji zaželi čimprejđe okrevanje! Marjanca tebe pa res že zelo pogrešamo in bi nam en tvoj "jutranji pozdrav " zelo prav prišel, samo da vemo, da si ok. Pozdrav tudi vsem ostalim ki uspešno klatite kilograme. Me prav zanima kakšen bo naš skupni minus enega meseca. Se beremo! claudia12

majdad  

član od: 29.12.2004

sporočila: 72

2. feb 2006 9:16

Vsem sonćen pozdrav z Obale in hvala, ker mislite tudi name. Danes sem malo bolj optimistična. Claudia, poglej v beležko. majdad

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

2. feb 2006 9:55

Hojla! Majdad,pozdravljena!Želim ti čimprejšnje okrevanje. Marjanco tudi jaz pogrešam in upam,da je vse ok z njo. Ha,ha Tuna,dobr da se obračaš,da ne dobiš na riti odtiskov. Se bosta pa morali z Bonaco res pošteno zbrcat! Ja,ena moja sodelovka je pa včeraj začela z 3md,druga pa mora še premisliti. Encijan,ma dobra si s tem orbitrekom.Meni ga je danes zjutraj uspelo gonit 25 minut.Ha,napredujem. Kalinka,drugi del knjižice je za vzdrževanje teže,ki si jo pridobiš z prvim delom 3md.Zato bi bilo res dobro,da si nabaviš prvo knjižico,da ne boš potem preveč zmedena. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

janadr  

član od: 18.12.2002

sporočila: 56

2. feb 2006 10:00

Halo punce! Ko sem vas danes prebirala se mi je zazdelo, kot da ptičke poslušam, ki zjutraj že žvrgolijo in se pomenkujejo. Ptički, ki so lahkotni in v pričakovanju novega dne - toplega sončka in lepe prihodnosti. Ja, priznam sem kar ponosna na svoj minus - je prigaran. Ampak je pa sedaj iziv - doseči 6-tico spredaj. Mislila in upala sem, da je bom dosegla po vodnem dnevu. Pa ni in ni šlo. Nič hudega - časa in pameti dovolj, da gremo dalje. Že večkrat je bilo ugotovljeno, da miganje in še miganje pomaga pri oblikovanju teleščka. Dekleta omenjen je bil Stari grad nad Kamnikom - še rajši imam Sv. Primož. Katera bi še migala? Gremo? Samo na pot se je potrebno odpraviti in vedno zadovoljstvo, da nekaj zase naredimo. Povejte - gremo! Bodite pridne! Jana janadr

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

2. feb 2006 10:08

1.Ikc:-1,8kg 2.Patricija:-3,5kg 3.Marina45:-4,9kg 4.Memmy:-2,5kg 5.Claudia12:-3,6kg 6.Nena-morje:-3,6kg 7.Tejčica:-9kg 8.Marjetka cvetka:-9kg 9.Lisička:-7kg 10.Janadr:-3,8kg 11.Beba:-5kg 12.Marcipan:-5,5kg 13.Marja:-5,2kg 14.Varja:-4kg 15.Ivonja:-4kg 16.Luna1:-4kg 17.Gogy:-2,5kg -------------------------- Skupaj:78,9kg Povprečno:4,64kg Lep dan vam želi Marjetka cvetka! Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 01. mar 2006 20:00:13

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

2. feb 2006 10:14

No za enega majhnega prašička smo vse skupaj že shujšale!!!!!!!!!!:D] Gremo naprej!!!!!!!!!! Majdad hvala za sporočilo...odgovor te čaka v beležki! claudia12

Maja Zoja  

član od: 17.10.2005

sporočila: 7

2. feb 2006 10:44

Ojla. Torej še ena nova. Na tej dieti sem že bila, vendar sem že pred prvim vodnim dnem odnehala. Zdaj sem trdno prepričana, da bom zdržala do konca. Če pa mi gre slabo, pa vem, da lahko na teh forumih najdem veliko takšnih, ki mi bodo pomagale vztrajati še naprej... Zato: HVALA VAM Maja Zoja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti