28. jan 2006 13:36
Hoj,jaz pa bom sedaj šla na pečen krompir z repo,potem k sosedi na kavo,za večer planiram krompirjevo solato in ob 20uri grem na sestrino žurko.Tam pa samo voda,-dolgočasno-a tako pride.Jutri poročam,kako bo šlo. luna1
28. jan 2006 13:36
Hoj,jaz pa bom sedaj šla na pečen krompir z repo,potem k sosedi na kavo,za večer planiram krompirjevo solato in ob 20uri grem na sestrino žurko.Tam pa samo voda,-dolgočasno-a tako pride.Jutri poročam,kako bo šlo. luna1
28. jan 2006 18:14
Moje koline so končane, grehi so bili primerni pričakovanim , tako da res nisem bila pridna. Se bom jutri potrudila in se svojemu želodčku odkupila s sadjem in voooodoooo. Držite pesti, da mi bo uspelo. Bo še katera jutri vodna z mano? AKNIRAD
28. jan 2006 19:02
JAZ BI MORALA BITI MALCE NA VODI...SEDAJ SE PROBAVAM NAUCITI TAKEGA ZIVLJENSKEGA SLOGA DA JE MANJ IN TISTO ZDRAVO. 3MD SEM DALA CEZ IN RES VAM PRIPOROCAM DEKLETA DA SE DRZITE, KER SE SPLACA.CE JE KDAJ PAC TAK TRENUTEK DA SI V DRUZBI ALI DA JE PAC NEIZOGIBNO DA SE MALO PREGRESIS-TUDI JAZ SEM SE PA SEM VSEENO SHUJSALA 11 KG..SEM PA VSESKOZI JEDLA KRUH IN PILA KAVO Z MLEKOM...IN PA TUDI PO OSMI URI SEM JEDLA SADJE, CEPRAV PISE DA SE PO OSMI NAJ NE BI JEDLO..PAC TAKO SEM SI NEKAKO OLAJSALA LAKOTO. MOGOCE BOM PA JAZ NA VODI JUTRI IN SADJU. VELIKO SRECE MEMMY PA NE OBUPAJ IN VSE OSTALE PRAV TAKO Visage
28. jan 2006 19:32
MEMMY, da ne bo to prehuda. Jutri sadje, v ponedeljek je sadje tako ali tako na vrsti, v torek pa vodni dan. Raje imej jutri kar OH dan, kot je na vrsti. Se boš že v naslednjih dveh dneh spucala. tejčica
28. jan 2006 20:28
Ja, Tejčica, še razmišljam, kaj bo najbolj pametno narediti. Mogoče pa imaš prav in sem se v mislih in v želji precenila. Vsekakor bom poročala o svoji odločitvi. Sem pa na žalost trenutno tako sita, da niti pomisliti ne smem na hrano - kljub temu da sem pojedla polovico manj, kot pred nekaj meseci. AKNIRAD
29. jan 2006 9:40
Dobro jutro, zaspanke! Danes se bo pa potrebno najesti še za naslednje dva dneva (sadje, voda). Jaz še ne vem kakšen jedilnik bom danes imela. Povabljeni smo na kosilo in makaroni oz. pica gotovo ne bodo na jedilniku. Bom najbrž samo na zelenjavi (upam da je bo dovolj na izbiro). Ne vem še, vse odvisno od situacije. Večerjo si grem pa sedaj pripravit. Bom spekla pecivo na suho. Nena-morje, tvoj sonček še vedno ni prišel k nam. Najbrž imaš malo "prešvoh" sapo zaradi bolezni. No, mi še kar čakamo. Pa hitro se pozdravi. Sedaj pa grem na peko. Pozdravček! tejčica
29. jan 2006 11:02
Pozdrvljene punce, saj se je kar tezko pridruzit, ker ste ze prave prijateljice. Ampak ne me narobe razumet, to je super. Jaz sem Katja in sem danes tretji dan na dieti. Zaenkrat mi se ni tako tezko, ker sem se psihicno pripravila, p a se vas forum sem prebirala kaksen teden prej. Za pred vzpodbudo:), vendar se mi zdi, da se bom s temle forumom kar zasvojila. Sem pobrala ze nekaj vasih idej za kosila, ker sem bila lena in si bisem nobene knjige se kupila, imam le par namigov kaj jesti. Tako da, danes imam testenine in zelje v hladilniku, malo paradiznikove omake in bom videla kaj znam iz tega spacat. Srugace se pa ucim, psihologijo, ker imam v cetrtek izpit. Fant se uci v kuhinji, tam je zame prevelika skusnjava:), kaz pa v sobi, kjer je pa racunalnik in sem spet v skusnjavi. Ah te zasvojenosti. Lepo vas vse pozdravljam in res sem vesela za tale forum in za vse vase pretekle maile. Knjigo bi lahko izdale. :) Kalinka Kalinka
29. jan 2006 11:10
hojla,včeraj potekalo vse po planu.Mal so me ves večer maltretural,zakaj pijem samo vodo-4l-,pa da če bom kaj pojedla bom to že ven spravla,a se nisem dala in sem zelo vesela.Danes pa bom verjetno makarone,za popoldne pa mi je sestra dala torto za domov,ker mi pripada.Se beremo še kaj proti večeru. luna1
29. jan 2006 11:46
Zdravo, zanima me par stvari: ali ve pijete jugo po vsakem obroku, sem to nekje namreč zasledila. Ali lahko na primer, dve palačinki namesto torte? Kalinka
29. jan 2006 12:05
Hojla punce! Jaz pa danes nisem nič pridna,kot bi se hotela najest za naslednja dva dni.Me res kriza daje,ampak upam,da se bom pobrala,ne upam,ampak vem da se bom.Eh ti grehi,en mesec pridna,potem pa hočem vse za nazaj in naprej nadoknadit. Kalinka,pozdravljena!Juha se pije samo na b dan po kosilu,pa še takrat ti ni treba,če ti ne paše. namesto torte lahko tudi palačinke,kar tri si lahko privoščiš,ali pa tri kose katerega koli peciva,piškoti,ki pa so bolj majhni pa jih lahko kakšnih pet ali pa šest.Lahko tudi sladoled,tri kepice ali pa čokolešnik,carski praženec,karkoli kar je sladko.Lahko tudi kos kruha z marmelado ali viki kremo. Pa kar vprašaj,kar te zanima.Strinjam se s tabo glede zasvojenosti z forumom.Res te hitro not potegne. Memmy,kako že piše v rinini knjižici:če se pregrešite,nadaljujte z dnevom,ki je na vrsti.no,torej imej danes normalno oh dan in ker si od včerajšnjega dneva sita kot boben,ti predlagam,da si skuhaš polento,zraven pa ješ kislo zelje.No verjetno sem z predlogom mal pozna,vendar vseeno,to je dovolj lahka hrana,bolje kot pa kakšne testenine ali pica. Velika grašnica vas pozdravlja! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Miklavževi parkeljni
Pad Thai