Ločevanje živil 90. dni - 5. del

zaklina  

član od: 2.1.2006

sporočila: 18

27. jan 2006 12:13

Pozdravljene! Saby tudi jaz se tehtam na osem dni iz istih razlogov kot ti.Mi se zdi, da imam tako več volje, ko vidim,da se mi tehtnica premika vsaj malo.Sem drugačna kot druge, ki jim gre hitreje zbijanje kg.Obenem pa se tako tudi malo tolažim. Danes sem si za kosilo privoščila topli sendvič z kislimi kumarami.Zvečer bom pa pojedla samo veliko skledo salate.Vmes pa pila vodo in kakšno šalčko kavice med odmorom, ker sedaj grem v službo. Lep,lep pozdrav!

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

27. jan 2006 13:38

Živjo! Mene pa zanima, če morda katera ve kako/ali pitje kave z mlekom zmanjša izgubo kilogramov. Hvala za odgovor. In če da - kaj pa, če mleko nadomestim s sojinim mlekom? Pozdrav, JamieO

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

27. jan 2006 13:43

Jaz sem vseskozi pila kavo z mlekom pa sem ravno tako shujšala...ti se moraš pa sama odločiti ali jo boš izločila ali ne. LP tuna

Nusa  

član od: 25.1.2006

sporočila: 6

27. jan 2006 14:31

Ojla mene pa zanima kako si delate solato a ne date kisa gor?? lp Nusa

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

27. jan 2006 15:05

Hojla! Kako pa kaj danes,ste se najedle meseka?Tista enolončnica je zelo okusna,pa tudi nasitna. Nusa,jaz si delam solato brez vsega,dodam edino mešanico začimb za klasično solato.Olja ne,ker je mastno,soli tudi ne,ker sol zadržuje vodo v telesu,kisa pa ne,ker ga ne maram od takrat,ko sem ga pila vsako jutro na tešče in se mi je zagabil.Lahko pa mirne duše na solato stisneš malo limoninega soka. jaz pa se tehtam po vsakem sadnem dnevu.Trenutno mi teža stoji,pa saj je že tako šlo veliko dol,tako da se ne sekiram. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

AURA  

član od: 1.3.2005

sporočila: 20

27. jan 2006 16:49

Nuša, solato si seveda mirne vesti lahko okisaš, ne bo nič škodilo, vsaj jaz sem v I. rundi to delala vsakič, ko sem si naredila solato. Verjetno je bolj zdrava uporaba limone, če jo seveda imaš pri roki. Tudi navadiš se je zelo hitro, saj daje vsem solatam bolj žlahten okus. AURA Sporočilo je spremenil(a) AURA dne 27. jan 2006 16:50:16

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

27. jan 2006 18:11

dober večer vsem Danes sem se lepo najedla meseka.Privoščila sem si eno veliko pleskavico s čebulo in kos kruhom,da na ajver ne pozabim in to je pika na i.Sem še kar sita tako da za večerjo ne bi pojedla nič mogoče kakšno mandarino za razredčit trebušček.Danes se mi ne da nič telovadit tako da bom gotovo prenesla na jutri. Ali je mogoče kakšna gledala včerajšnja trenja kakšna panika je zdaj to glede zdravstva najbolj, da še mi kakšno rečemo,da bo vse še bolj zmešano. Lp

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

27. jan 2006 18:59

Zdravo,jaz pa imam spet sadni dan,pa ne splaniran.Zjutraj sem pojedla 2 kivija,ob 12 uri 2 pomaranči,ob 15uri sem imela frizerja in ker sem dala pramena je to trajalo do 17.30.Ko sem prišla ob 6-ih domov,nisem bila več lačna,tko da danes ne bo nič drugega,ker če bi zdajle kaj pojedla,bi mi mogoče zapasal kaj preveč.Za jutri pa planiram pečen krompir. luna1

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

27. jan 2006 19:14

Moj želodček kar prede od zadovoljstva danes. Od sadja sem pojedla eno , za kosilo sem naredila goveje zrezke v omaki, zraven pa dušeno zelenjavo in skledo radiča. Za večerjo pa sem zmazala polovico domače suhe klobase in malo kislih kumaric. Sem imela norišnico danes. Cel dopoldan sem pripravljala kosilo za moje obiske (seveda obširnejši jedilnik kot moj), pekla mufine, pa še mala mi je ves čas živce kravžala. Ko so odšli sem se lotila pospravljanja in potem sem samo še na kavč padla. Me je pa spet moj hrbet izdal. Se mi to dogaja vedno bolj pogosto. Toliko zaenkrat. Pridem še kasneje malo nakladat. Pozdravček! tejčica

janadr  

član od: 18.12.2002

sporočila: 56

27. jan 2006 19:41

Čer !!! Sedaj sem porišla domov kar slabe volje. Bila sem na roditeljskem sestanku za maturante, pa sem izvedela samo slabe stvari - panika! Neupravičene - do sedaj je bila le tu pa tam kakšna, letos za maturanta pa jih ima že 20 - kriza. Ocene, da ne govorim. S sinom sva sklenila, da bom jaz ali pa moj namestnik - kuža pri njem sedel, ko se bo učil. Mi ne preustane drugega. Samo ena dobra stran tega sestanka je, da sem tako besna, da mi tudi jesti ne paše.! Bodite pridne ! janadr

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti