Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

15. dec 2005 11:12

Jutro! Ja dobro jutro! Sem takšna kot da bi me povozil tramvaj. Joooojj! Bi potrebovala zobotrepce, da bi lahko gledala, da o težkih, bolečih očeh sploh ne govorim. Ne se bati, z mano ni nič narobe, le bio ritem imam čisto zmešan.... Sem spet Aktivno bedela do 5:00, ko nekatere že vstanete. Pa saj nisem normalna, včeraj sem se ob 1:00 lotila likati, .... , kar ne morem spati, kot bi bilo sredi popoldneva.... In temu moram narediti konec. Zato sem si naredila budilko ob 8:00. Pa bomo videli zdaj, kdaj bom šla danes spat!!! :) Bonaca jaz si zaloge vode delam že kar nekaj časa, ker pri nas voda ni pitna (je oporečna) in jo je treba prekuhavati. Zato najreje skuham veliko količino čaja in ga pijem čez cel dan. Tako da bom jaz bolj na čaju. Se pa že danes počutim tako prazno, sja veš kruli v želodcu, da vem da bo ta luna zelo težka. Encijan lepo da si se oglasila sem te že kar malo pogrešala. Si pa tudi jaz ne delam jedilnika v naprej, ker se mi je tako težje držat. Si le pišem dnevnik, kot praviš ti. Zapišem si res vsako stvar, ki jo pojem, vsak vmesni prigrizek in ko se list v dnevniku sumljivo polni, me daje taka salaba vest, da me navadno skušnjave res ne premagajo oz. lahko pogledam kaj vse sem si privoščila za vmesni prigrizek, ki ga navadno vsi spregladamo in tako nadziram prehrano. Seveda je to pisanje zelo zamudno, vendar je nujno potrebno da se spravim v red. Navadno si določim le dan ( npr. B, Š, ...), ker mi ta izbra obroka še ne gre najbolje in se navadno vedno pregrešim, kosilo nekako že obvladam, večerja pa je že druga pesem. Če rečem, da bo npr. B večerja, me kruh tako mami,.... No to se moram še naučiti, da bom lahko vzdrževala težo. Ker ko postraviš mene pred hladilnik, da bi se odločila kaj bom večerjala (B; Š; ...),....Jao, tu se dieta navadno konča. Ta po dietni sistem mi ni nikoli deloval. Pa saj se vidi, zato pa imam pribitek kilogramov... Kapo dol vsem, ki vam uspeva! Lp. Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Rožica  

15. dec 2005 11:21

Bonaca meni pa tako kruli, ti pa si mi naredila lušte z banano.... ...... kaj sledi .... Lušti so tako močni, da grem zdaj v trgovino po banane, potem pa si bom privoščila en prehranjevalni ritual. A ja pa zalogo vodo grem kupit, da je slučajno ne zmanjka.... :)))) Imam še boljšo idejo, kot pravi moja nečakinja za parfumirane vode, da je tako dobra kot bi jedel jagode,... Predlagam da nabavimo za kosilo jagodno vodo, za malico limonino vodo,...... ..... .......... če pa temu pridružino še različne kozarčke..... ......... Smo lahko celo več dni vodne ........ Ja ROžica, ti pa maš domišlija!? A ne? lp Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

15. dec 2005 12:01

Ja, Rožica, pa imaš res domišljijo, samo za parfumirane vode me malo skrbi, ker imajo običajno tudi take dodatke, katerim naj bi se me izogibale (sladkor?). Ne vem, no - kaj pa druge menite? jankica

Rožica  

15. dec 2005 12:17

Ja jankica saj jaz tudi vem to, da vsebujejo sladkor. Jih tudi ne pijem, no predvsem zato, ker mi niso všeč. Samo ideja je pa dobra, morate priznat!! He, he,... Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

15. dec 2005 12:49

Do tega trenutka sem še čisto sadna - sem v službi, zato ni šans, da vas berem - končno ste se razpisale. Se beremo. ko bo malo več časa za to VERONIKA

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

15. dec 2005 15:47

Hojla! Do sedaj uspešno sadna,čakam da bo ura pet,pol pa veselo na vodo!Juhu,kako je fajn,ker vem,da nas se bo toliko matralo z vodo! Sem si je pravkar privoščila en piskrček.Imam srečo,da si jo lahko natočim na pipi. Encijan,pozdravljena.Seveda nisem pozabila nate,vedno se te spomnim,ko grem mimo orbija,ki že tudi nekaj dni sameva.Jaz ne vem,da mi ne uspe najti tistih petnajst minut,da ga malo zagonim. V glavnem punce,uspelo nam bo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

Rožica  

15. dec 2005 15:54

Hojla zadnaj ure prehranjevanja danes je pred nami. Jaz sem zaradi svojega zmešanega bio ritma pojedla le 2 jabolki in 3 klementine. In kar vem da bo težko danes zvečer. Upam da bom lahko prej zaspala, da bom lažje zdržala to luno. Če bom spet pozno v noč (že bolj v jutro) strašila po hiši, res ne vem kako bo. Vsekakor držte se, prijatejlice. Sploh ne dvomim, da nam skupaj ne bi uspelo. Lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

15. dec 2005 16:44

Punce,sam mal še! Hitro nekaj pojest pol pa gremo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

Rožica  

15. dec 2005 16:59

Marjetka jaz sem ravnokar pojedla še eno banano. Čeprav sploh ni blo lakote. Tako za vsak slučaj in ker zdaj še lahko :)))) lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

15. dec 2005 17:15

Še ena pomaranča je pravkar padla, sedaj gre pa zares. Rožica, jaz pa zaradi lakote... Jupi, zmagale bomo, v slogi je moč Dušanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti