Ločevanje živil 90. dni - 5. del

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

1. dec 2005 12:34

Zdravo, rožice moje ! Pa zakaj je taka norijo v službi ? In kar naprej hodijo k meni v pisarno, pa vsi bi nekaj imeli.... Za znoret in potem nima časa priti k vam. Še slabše, ker doma še vedno nimam neta. Sem na hitro vse prebrala. Jankica, bravo !!! Kaj ni fajn občutek, da lahko končno po svoje določaš dneve in to, kaj boš jedla. Meni je to super in sedaj, ko vem, da lahko že samo z zmanjšanjem količin kar lepo reguliram težo, me ni več tako zelo strah, čeprav je daleč od tega, da bi se človek počutil brezskrbnega. Verjemi, da je teh 15 kil minusa zelo veliko, ker sem tudi jaz končala s takim minusom. Pa poglej samo, kakšne so tvoje nove dimenzije ! Krasno. Sedaj pa se le potrudi in ne zapravi tako imenitnega dosežka ! Korenzu, ti lahko na čagi v LJ igraš, mene pa vzami za "pjevalko", pa da razturamo !!!!! Marjetka cvetka, vidiš, da sem imela prav, da se boš navadila na tvojega "mučitelja". Imaš kar dober plan, med vikendi, ko pa je več časa, pa na sveži zrak. Caludia, saj bo teh 12 tudi nekoč, ampak sedaj bodi kar lepo zadovoljna s tem kar si dosegla. -10 cm v bokih - veš kako se to pozna. No, o joških se pa tako ve. En sam obup. Ampak sem se navadila na to in sem se sprejela takšna, kot sem. Očitno mi ni usojeno, da bi imela majhno rit, pa normalne joške, vsaj košarico B. Kaj hočemo. Hema, tudi jaz sem se enkrat spravila k šivalnemu stroju, pa sem obupala. Si korajžna, pa voljo imaš. Marja, kar priduži se nam 3.1.2006, da nam ne bo dolgčas in druga drugi bomo lahko stokale. Al bo hec ! marjanca45

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

1. dec 2005 13:00

Helena, še preden sem te brala, sem že pisala. Nama deluje na daljavo ! marjanca45

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

1. dec 2005 14:59

Hojla! Claudija,čestitam! Jankica,tudi tebi! Hema,me veseli,da je tvojmu ta paprikaš dober.Meni je tudi! A veste,kako sem jaz sodelavke lepo navadila.Je ena danes praznovala rojstni dan in je poleg sladkarij prinesla še mandarine,samo zame.No,seveda so potem tudi druge jedle.Sem se jih prav pošteno napokala. Ja,Marjanca,kar dobro sva se ujela z orbijem in seveda mi tudi danes ne bo ušel! Dušanka,verjamem,da ti je za nekaj časa minilo do vode!Bi pa morala jaz na hladilnik en orng ključavnico dat,pas me verjetno ne bi zadržal! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

1. dec 2005 15:00

Hahahahahaha!!Ja, na daljavo Marjanca!!!! Lepo se imej! Lp helena45

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

1. dec 2005 15:04

Bravo, Marjetka cvetka, da sta z orbijem postala prijatelja!!Le tako naprej!!!! Lep popoldan ti želim!! helena45

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

1. dec 2005 15:57

Ja,Helena! ČE IMAŠ VOLJO,SO TUDI NOGE PRIPRAVLJENE! Pravkar grizljam jabolko,potem pa bom 24 ur na vodi in čaju,če mi bo seveda uspelo. Lep dan vam želi Marjetka cvetka

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

1. dec 2005 16:22

Pozdravljene! Z veseljem prebiram vaša sporočila in spodbude. Torej pričnemo s 3.1. 2006. ( ha, ha ha, pridobila sem še dva dni....).Ker nas bo več, bomo druga drugi pomagale premagovati vse tegobe in težave s katerimi se bomo srečevale.Tudi raznim skušnjavam se bomo s skupnimi močmi skušale upreti. Primerjavi s 15 kg mesa, pa sem se od srca nasmejala, istočasno sem se pa tudi zamislila. O groza, koliko je to. Jaz imam kar dvakrat toliko preveč.Pri moji velikosti 158 cm in 85 kg , je pa res skrajni čas, da nekaj storim. Res je , kot ste ugotovile, sem v penzijonu. Ob vsem tem pa me malo skrbi kako bo šlo z dieto,ker sem cel dan pri piskrih. Prejšnjič je bilo malo lažje, ker sem bila še v službi in sem tam pozabila na hrano. Kot pravijo, da brez muje se še čevelj ne obuje! Bomo videli... Lep pozdrav vsem Marja marja

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

1. dec 2005 16:39

Marja, če si cel dan pri piskrih je dobro, da je v enem vedno nesladkan čaj in čimvečkrat malo spiješ. Tako je želodec vedno poln, meni je to vedno pomagalo. Tule si predstavljajte veliko čaja, pozimi mi bolj odgovarja kot voda. Moram se še pohvaliti, da sem oblekla krilo, ki je staro cca 20 le, zelo vesela, da mi spet paše. Leta ga nisem nosila. Ko človek shujša je vesel starih in novih oblek. Lp riba-ribica

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

1. dec 2005 16:55

Riba- ribica, pa še moderno je.A ni fin občutek ko lahko nosiš nekaj za kar si mislila da ne boš nikdar več mogla. Marja, kar pogumno, tudi jaz sem jih imela kakih 33 preveč, mi jih je ostalo še 4-5. Glede piskrov pa kakor ti je rekla Riba ribica, na sadni dan imampa jaz namesto čaja ponavadi kuhano domače suho sadje, in pijem to vodo, krhljev ne maram. Pa je takoj malo spremembe. Samo ne pretiravam ker ima kar precej naravnega sladkorja in ga kar dobro razredčim. Hema

jaca  

član od: 9.4.2004

sporočila: 67

1. dec 2005 17:08

Živjo mlade dame Se vam moram malo oglasit da vidite da sem še živa. Clavdija in Dušanka vse čestitke za vodni dan. Meni se zdravje počasi izboljšuje ampak za enkrat še ne upam telovaditi ker se bojim da nebo preveč koristn na tako osabljen organizem.Ko pa ozdravim dokonca se pa vračam k mojim tibetanskim vajam in pozdravu sonca. Kako je dolgčas ker se nam nemore oglasiti Tuna.Pogrešam pa še kar nekaj drugih Majdad se nič nejavi Tejčica se je tudi nekam pogreznila Jesen in Migla pa tudi. Danes sem na sadju in sem si naredila za kosilo pečeno sadje kaj je bilo dobro pa še občutek je boljši ker poješ nekaj toplega,drugač pa si dostikrat naredim kakšno solato ker nisem prevelika ljubiteljica sadja.A je mogoče še katera danes na sadju. Imejte se skrajno lepo in se tipkamo. Čao jaca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti