Ločevanje živil 90. dni - 5. del

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

1. dec 2005 6:23

Dobro jutro suhice!!! Samo pozdravim vas, ker imam tako gužvo doma!!Sem spala malo dalj in sedaj se mi ne izide z časom!!Claudia, kako je tebi fino, ko nimaš preglavic z vodnim dnevom!!Iskrene čestitke!! Moram končat, še prebrala vas nisem, toliko ste napisale!!Se slišimo!! Lepo se imejte in uživajte življenje!! Čao!! helena45

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

1. dec 2005 7:57

Dobro jutro! Se vam oglašam, da vas pozdravim! Claudia še malo pa boš gotova. Potem pa poročaj o rezultatih. Je pa res super, da nimaš problemov na vodni dan. Sama ne morem ravno reči ali jih imam ali ne. Enkrat je šlo brez težav in kruljenja drugič je bilo malo težje. Še vsakega pa smo pregurali. Marja dobrodošla. Po moje bi tudi lahko začela 3.1.2006 z drugimi. Več vas je bolj bo zanimivo. By! bonaca

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

1. dec 2005 8:39

Marjetka cvetka, oprosti, nisem bila čisto prepričana pa sem te kar zraven dala.Sory!! Claudia, kako je šlo?? Danes bo pa mesek,Pa bom najbrž naredila SPET paprikaš od Marjetke Cvetke, ga je zadnjič mož tako hvalil, da ga moram tudi jaz probat.Sem ga zadnjič jedla pa sem bila samo neki na pol pri okusu,zaradi virusov, zdej me pa res zanima Helena, en moj sodelavec pravi: KO SE NAJBOLJ MUDI, SE DOL USEDI!!! lp hema

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

1. dec 2005 8:45

Dobro jutro punce. Evo vodni dan je za menoj in je uspel!!!!! Zvečer je bila sicer kriza..pa sem se šla kar v toplo vodo namakat za eno uro..potem pa popila še čaj in spat. Sedajle pa že veselo zajtrkujem pomarančo..pripravila sem si dve, pa sem komaj eno vase spravila. Bom drugo malo kasneje. Za kosilo imam pa solato s poli salamo..obožujem to!!!!! Torej še malo moje statistike..izgubila sem 8 kg..ne boste verjele zjutraj mi je manjkalo samo 0,5 kg, da bi bila spredaj 6, mogoče pa le pridem do nje. Želja je bila sicer izgubiti ene 12 kg ampak je tudi to ok. V pasu -12 cm, v bokih -10 cm, v prsi - 8 cm (grozaaaaaa....zakaj vedno izgubimo tam gor...mi joške v modrcu kar plešejo)....na splošno izredno zadovoljna. Sem se odločila, da bom moj orbitrek kar posvojila in bova čez zimo postala dobra prijatelja, ker bi rada težo obdržala in malo na riti ter bokih še izgubila. Vsem vam najlepša hvala za vspodbudo..res ste super punce!!! Lanes seveda sem te vpisala na seznam za srečanje, Rmeli jaz sem se tudi bala vode, pa prestavljala, potem sem si pa za vodni dan vedno naredila plan, da sem bila čimmanj doma in čimdlje od hrane in uspelo mi je..sedaj po končani dieti se bom probala lune držat, če bo šlo. Glede starih cunj je pa tako..jaz sem obupna šivilija..pravi antitalent, zato sem vse hlače dala stran,ker ne znam ožati, puloverji so mi pa še ostali. Dušanka tudi jaz obožujem ribe z zelenjavo..tiste v rumenem pakiranju, si mi naredila skomine, jih bom po mojem za večerjo jedla. Marija dobrodošla! Seveda pozdrav tudi vsem ostalim cvetkam tu gori! Sem se mal razpisala...sedaj pa šibam nazaj delat. claudia12

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

1. dec 2005 8:59

Hojla, pa je za mano teh prvih 90 (91)dni. Statistika: ITM se je zmanjšal iz 30,2 na 24,5 - moja višina 164 cm, teža na začetku 81,2 kg, danes 66,0 kg, na okroglo sem se znebila 15 kg. Zdaj pa veselo na vzdrževanje teže, močno upam, da mi bo uspelo (tudi z vašo pomočjo). Punce, pa ve ste neverjetne, s čim vse me boste še presenetile. Hema, ne morem pozabit tvoje primerjave z vago pri mesarju. Vem, kako zgleda 15 kg govejega mesa za v zamrzovalno skrinjo, ampak na sebi pa sploh ne opazim take razlike. No, pri hlačah in jo...h se pa res vidi. Aja, pomerila sem se tudi, in sicer: prsi (podprte) -8 cm (spuščenih pa še nisem merila), pas -14 cm, stegno -13 cm. Uf, kakšno sedalo sem imela, pa me je še vedno dovolj - preveč. Hema, pa koliko poklicev boš ti še obvladala? Korenzu, kje te pa lahko vidimo, slišimo? Ali špilaš ali poješ? En srčkan pozdravček vsem! jankica

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

1. dec 2005 9:59

Jankica, čestitam Res imaš biti za kaj vesela in ponosna nase, želim ti še samo, da bi obdržala težo Vse take novice so dobra motivacija tistim, ki mislijo, da ne zmorejo. Pozdravi iz MB riba-ribica

helena45  

1. dec 2005 10:16

Jankice, vse četitke iz moje strani!!To, pa je delo na sebi!!Sedaj pa bodi ponosna nase, ker si si to zaslužila!!! Še enkrat ČESTITKE IN BRAVO!!!!! Lepo božično darilo Jankica!!! Hema, moram priznat, da ima prav tvoj sodelavec!!! Lepo se imejte dekleta in pridne bodite!! lp helena45

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

1. dec 2005 11:31

Jankica, čestitam in ti želim da te kg obdržiš. Je rekel mož ko sem mu povedala, da si izgubila 15kg, da sedaj pa lahko takoj greš na eno mastno pico in ene dva pira plus sladica.NE, NE, NE.saj se je hecal. Rekel je, da se vse da, če je le volja. Še enkrat ti res čestitamin ti želim vse najlepše z novim stasom. Ja Helena saj ti rečem, vse te počaka. Z naglico pa, vsaj jaz, naredim več škode, kot koristi. Claudija, tudi tebi BRAVO, glede izgubljenih cm smo pa vse na istem, no ja, jaz još... že prej nisem imela veliko zdej so pa izginile En cajt sem se sekirala, pa se ne da veliko narest. Masaža,masaža... Mejte se lepo! hema

helena45  

1. dec 2005 12:13

Veš, Hema imam eno dobro in slabo izkušnjo s to naglica!!Sem šla enkrat po mestu in se mi je mudil, ko sam hudič.In jaz neroda stopim eno luknjo, tako sem lahko potem šla čist počas oz. vlekla sem nogo za sabo!!Zvečer sem bila že na kirurgiji imela sem kite v gležnju potrgane. Danes sem se spomnila nato, ko si me opozorila!!!! Lepo se imej!!! helena45

helena45  

1. dec 2005 12:18

Haalloooo Marjanca!!!Mal predaha!!! helena45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti