2. dec 2005 16:07
Ja,ampak zdaj grem pa jest,24 ur sem pila vodo. Lep dan vam želi Marjetka cvetka
2. dec 2005 16:07
Ja,ampak zdaj grem pa jest,24 ur sem pila vodo. Lep dan vam želi Marjetka cvetka
2. dec 2005 16:08
Drage prijateljice! Vse ste tako prijazne, da sploh ne morem vsake posebej naštevati - bi morala predolgo sedeti, to pa moje noge še ne dovolijo. Vsake toliko časa "moram" malo na KulSlo, da vidim, kaj ste napisale, ker sicer predolgo traja tudi branje. Samo Hemi bi rekla, naj se ne boji vodnega dne, pa prosim brez izgovorov, so ti že druge povedale, da ima sosed zadostno zalogo H2O v flašah, ha ha! Lerpo se imejte še naprej - samo zatrenutek še grem v čvekalnico, potem pa po dolgem! Dušanka
2. dec 2005 19:33
Hvala Dušanka, sej vem de ni tako hudo, sicer pa moram nehat jamrat da ne bom preveč prestrašila Rmeli, ki ga ima v ponedeljek.Ja itak, da ga bom spravla skoz, mal gorenjske trme pa se vse da, če ne se pa mal porine. Imejte se! hema
2. dec 2005 20:46
Kako ste prijazne in me tolažite. Malo sem si že naredila načrt za ponedeljek, zjutraj v službo, potem po tamalo in k babici na kosilo (brez mene seveda), potem pa na Miklavža. Tako bom kar malo zaposlena in upam, da ne bom pozabila piti.Tudi pri nas že dolgo kupujemo vodo.Ampak v nedeljo je pa sadni in potem voda ?! Kruto, ampak mi se ne damo, smo tiste generacije, ki jih ne delajo več. Al sem korajžna, upam, da bom v ponedeljek tudi. Marjetka, sem se odločila, da ne bom šla v šoping jutri, tako, da bo hladilnik bolj prazen v ponedeljek. Papige pa ne bi imela, ker že tako sama sebi grem na živce kadar sem lačna, ne da bi mi še kakšen tič po živcah plezal.Pa še tičja gripa, saj veš... No, čim manj "tičje" gripe vam želim( menda gredo tudi tako kalorije dol) in lahko noč vsem skupaj. P.S. Majdad, smo s teboj, februarja pa tudi pri tebi, če bo treba. Pa vem, da ne bo. Nočko, Rmeli
3. dec 2005 1:45
JUTRO. Zdržala cel petek na sadju in na zabavi samo na zeljnati solati in moram rečt,da ni bilo hudo.Zdej pa grem spat,ker imam zjutraj službo. luna1
3. dec 2005 5:07
Dobro jutro hujšarice!! Luna1, vse čestitke za prestani sadni dan.Res si zaslužiš aplavz, pri takšni količini hrane.Ti pa samo zeljno solato??Vsa čast ti in dobra motivacija zame, ker sem danes sadna!!Luna1 te imam danes za vzor, da mi na kraj pameti ne pride, da bi grešila! Rmeli ti se pa dobro pripravi, ker to ni tako enostavno, če nisi pripravljen!!Psihično mislim Marjetka cvetka vse čestitke za prestani lunin vodni dan!!Bravo! Dušanka danes sva na sadju Hema še malo bova uživale doma! Dekleta lepo deževno soboto vam želim! Byby helena45
3. dec 2005 6:13
Jutro! Evo Hema, na zdravje z ti želim, tebi Rmeli pa v ponedeljek. Še dobro, da imaš veliko opraviti, ne bo časa misliti na kako hrano, čeprav te bo želodček opozarjal. Luna1, ti si pa ta glavna, toliko hrane, ti pa zeljna solatka - saj se ti je verjetno kar po rebrih obesila, kaj? Tako človek kar voljo dobi, ko take stvari prebere! Kje sta tisti dve južnjakinji (mislim Tuno in Lisičko, ki sta v Srbiji? - Pa saj je Lisička, a ne?). Nič se ne javljata! Tudi Migla se potepa po svojem toplem koncu. Pa še marsikatero pogrešam. A vas je mraz, sneg ali veseli december vzel? Pazite, da boste čez vikend pridne, v torek prihaja Miklavž, ampak samo k pridnim!!! Bom nastavila, da mi kaj prinese! Pridružite se mi! Uživajte prosto soboto, tiste, ki jo imate, če pa delate, naj vam čim hitreje mine! Hema, drži se! Evo, Marjetki cvetki je tudi uspelo - bravo! Dušanka Sporočilo je spremenil(a) DUŠANKA dne 03. dec 2005 06:14:44
3. dec 2005 6:27
Hema sem steboj!!!! VZDRŽI, SE SPLAČA Kljub vodnemu dnevu, ti naj lepo mine sobota. Pa še vreme ti pomaga, tako, da vode je dovolj!! Si, al nisi helena45
3. dec 2005 8:31
Ne, ne: jaz imam vodni dan šele v petek 9.12. Samo paniko sem prehitro zagnala Pa vseeno hvala za lepe želje, Si bom zapomnila. Danes sem pa OH. pa še nimam pojma kaj bo za kosilo, zvečer bo pa ziher sladica Luna tudi tebi, čestitke. hema
3. dec 2005 12:17
Živijo! Marjetka Cvetka, kako godi, če te kdo takole malo pohvali. Hvala za to! Steper sem pa malo podmazala, tako da zdaj bolj cvili kot kakšna miš! Mogoče se me pa boji! Ha - ha! bonacaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pizza s pršutom
Bananin puding z vanilijevimi rogljički