30. nov 2005 9:42
HEMA spravi eno krilo za vzorec, jaz ga imam in ne vprašaj kako je prima ko ga zvlečem nase, saj .... se kar utopim. RES FAJN OBČUTEK IN TUDI V PODUK, VERJEMI. LP beba
30. nov 2005 9:42
HEMA spravi eno krilo za vzorec, jaz ga imam in ne vprašaj kako je prima ko ga zvlečem nase, saj .... se kar utopim. RES FAJN OBČUTEK IN TUDI V PODUK, VERJEMI. LP beba
30. nov 2005 10:01
Ja, Beba, razen če ni to edino, ki ga ima Hema take velikosti. Jaz recimo skoraj nikoli ne nosim kril, razen za kakšne posebne priložnosti in sama imam tako le tri boljša krila in od tega je eno takšno, da mi pade dol (št. 46), eno mi je za silo prav (št. 38), tretje pa je nekje vmes. Sem mislila ta velikega nest k šivilji, pa nisem še uspela stabilizirati teže, ampak, ko mi uspe ostati na eni teži pol leta, bom pa tudi tega edinega padajočega nesla zožat, ker mi je škoda, da ga ne morem nosit. Je pa fajn občutek, tole padanje, ni kaj! Pa saj vse tiste, ki ste shujšale več kot 15 kg, ga najbrž poznate. Lep dan, Encijan
30. nov 2005 10:08
Občutek je res super, mam pa še drugih oblačil nekaj, hlače ki so mi tudi ulala prevelike.Številk pa itak ne vem ker mi je prej vse delala šivilja, zdaj pa dobim vse v "normalnih trgovinah" kar je šele res lep občutek. Sej to vse ki ste shujšale veste, kot je rekla Encijan.Encijan si rekla padanje, saj če krilo zgoraj zavežem je pa padalo, ha, ha. lp hema
30. nov 2005 11:54
Evo še mene - končno. Pa pišete toliko, da va človek komaj prebere. BRAVO za Dušanko in Heleno, ki sta uspešno preživeli vodo. Helena, ta mraz pti vodnem dnevu je normalen. Saj telesce ni imelo kaj početi in ga je pač zeblo, če ni bilo "kurjave" v obliki meseka ali pa krompirja. Caludia, saj bo. Ura na uro. Kar čaj si kuhaj, da te ne bo preveč zeblo. Beba, komurkoli povem, koliko si shujšala, ostane brez besed.To je res ogromno. In si si podaljšala življenje za kar nekaj let, pa kako bolezen si tudi odgnala. Hema, jaz imam spravljene hlače, ki sem jih nosila pri 90 kilah. In kako sem ponosna nase, ko jih dam na sebe, pa je prostora okoli mene, da sem ponosna kot pav ! Kar pusti so ga za spomin in za motivacijo, ko ti bodo krivulje padale. Bonaca, tudi mene kruh mami, vendar si ga privoščim le 1x na 3 tedne. Če bi bilo po moje, bi ga jedla vsak dan, vendar vem, kam to pelje in se pač prepričam, da posežem po čem drugem. Ampak takrat, ko ga jem, pa ga jem s takim užitkom, da imajo vsi okoli mene kaj od tega - od zvočnih efektov - beri mljaskanje in stokanje. Sosedje bi verjetno mislili, da počnem kaj drugega - ha,ha,ha. Snezna, tudi jaz mislim, da je bolje kar nadaljevati po dnevih, kot si sledijo. Tole mešanje zaporedja ni kaj preveč pametno. marjanca45
30. nov 2005 15:00
Kje ste pa danes vse, Nič se niste oglasile že 3, TRI ure. Krilo je šlo v razrez, sem pa shranila ene hlače ki so še bolj obupne. Sem pa do zdajle šivala: eno šivanko zlomila, eno skrivila, Zlomila en tist plastičen štulček ko je ta spodnji sukanec gor navit, Na mobitelu porabila en kup denarja, ker sem vesčas klicala mami kako se kaj naredi, Najbrž sem kriva še za kakšen njen siv las. No uglavnem jutri naprej. Sicer pa drugače sploh ne znam šivat, a ste opazile.(po poklicu sem mizarka). Pomembna je pa vztrajnost kajne Danes sem sadna, in sem prav vesela, ko sem možu naredila pico in je nisem nič probala,Je pa tako lepo dišala, mmmm.Sebi sem naredila kroglice iz suhega sadja, pa jih počasi zobam, vsaki 2 uri malo. Claudija, kako gre, A že kaj plavaš?? Držim pesti Mejte se. hema
30. nov 2005 15:13
Živjo punce! Kje pa ste vse? Jaz še kar vztrajno plavam v čaju z limono, sem popila 2 kavici, lakota me pa nič ne daje. Saj dopoldan v službi ni tak problem, ker imam vedno ogromno dela in se zamotim. Bolj me skrbi kaj bo popldan doma, pa še prehlad me malo daje. No saj bo...še enih 6 ur preživim potem grem pa spat....jutri pa mesek!!!!!!! claudia12 Sporočilo je spremenil(a) claudia12 dne 30. nov 2005 15:13:48
30. nov 2005 15:20
Hojla! Jaz sem se pravkar najedla pasulja!Mmmmmmmmm je bil dober.Sicer bi pasala zraven kakšna kranjska,pa nič zato pade zvečer,ha,ha,ha Claudia,jaz držim pesti zate,ti pa kar vztrajaj,še mal pa bo večer,pa noč in mimogrede bo nov dan! Helena,Dušanka,sta se najedli meseka in ! Še enkrat vama čestitam,le tako naprej! Marjanca,zdaj mi je pa končno jasno,zakaj imam vsake tri tedne prisluhe in čujem oddaljeno čmokotanje in mlaskanje. Lep dan vam želi Marjetka cvetka
30. nov 2005 15:30
Lanes,je računalnik že popravljen! Zadnje čase pogrešam tudi kokos!Punca,javi se kaj! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
30. nov 2005 15:47
Hojla, nimam še računalnika. Spet sem šla malo k sosedom na branje. Na hitro sem preletela vaša sporočila. Dobrodošle vse nove in le pogumno naprej. Čestitke vsem vztrajnim. Bravo Bojan. Jaz sem ponedeljkov sadni dan sremenila v škrobni dan (zaradi slabega počutja), zato sem danes na vitaminih. Bacilčke sem pregnala. Claudia ne pozabi še mene napisati na seznam za srečanje v LJubljani. Toliko za zadaj. Komaj že čakam na računalnik. Imejte se. LANES
30. nov 2005 16:48
Živijo, tudi jaz sem danes sadna, ampak sem za kosilo pojedla skledo solate. Menda ne bo narobe, saj so to tudi vitamini.Zvečer pa mal ananasa pa spat.Zdaj grem pa likat, imejte se, vas zvečer še berem, obvezno, je že ritual pred spanjem. No, Lanes se je javila, dolgo že nisem brala nič od Majde in od Robide. Kje se skrivata, punci? Čestitke,Helena in Dušanka in seveda Claudia, za uspešne vodne dneve. Jaz še ne vem, kako bom to speljala. No, se beremo zvečer. LP RmeliKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pašta s pivom in slanino
Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči