Ločevanje živil 90. dni - 5. del

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

29. nov 2005 11:31

Punce dober dan! Samo na hitro, ker imam gužvo. Danes sem na sadju, jutri je voda. Jankica hvala, da si mi povedala, da moram še en krog po vodi narest, jaz sem pa mislila jutri zaključit. Bom pa še 4 dni na dieti. Jaca lahko kopiram knjigo, če ti ni odveč mi jo pošlji in ko jo skopiram takoj pošljem nazaj. claudia12

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

29. nov 2005 12:04

Ko sem zdajle pogledala ven bi me skoraj kap. Se mi zdi da boste spet morale kidat, vsaj tu pri nas tako pada sneg, da ni res.Upam, da ne bo spet preveč zapadlo. Saj meni je všeč samo ve imate potem probleme, ko morate na cesto.. hema

andrinaa  

član od: 11.6.2005

sporočila: 56

29. nov 2005 13:21

Hej! Jaz sem zabluzila... Nujno rabim malo vzpodbude. Je kej narejena kakšna statistika, koliko je katera izgubila s to dieto? Mene to najbolj podžge, ko vidim, da se da in ko prebiram konkretne številke - 5 kil v prvem mesecu... to mi je odlična motivacija! Je kje narejena kakšna statistika? andrinaa

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

29. nov 2005 13:27

Moram poročat, da je do sedajle z vse v redu, bila je tudi ena , zjutraj ob petih pa na žalost in tablete. Ampam sedajle sploh nisem lačna, se pa nalivam s tekočino, da je joj. Upam, da zdržim do konca. Kaj pa ti Helena, ti gre vodni dan? Si prebrala, da sem bila tudi jaz v zmoti - še 4 dni bo treba potegnit po zadnjem vodnem dnevu??? Jankica, slišim, da ti pa jutri na , držim pesti, da ti bo šlo. Ampak tistega, da po zadnjem vodnem dnevu potegneš še 4 dni z dieto, pa res nisem vedela, ampak tudi ne bom mogla uresničiti - saj ni, da si pokvarim silvestra. Dva dni in pol bom še zdržala, na silvestrovo zvečer pa si bom le kaj privoščila. Hema, do sedaj je še kar šlo, kot vidiš. Pri nas pa je dopoldne močno deževalo, sedajle pa je kislo vreme. Snega ni, se mi zdi, da je kar pretoplo za sneg. Bila na dermatološki kliniki, rano obložili, nogo pa povili v nekak fiksen povoj, da je taka, kot v gipsu - do četrtka. Takrat pa jovo na novo. Ni vrag, da bomo ta šen družno ukrotili. Bodite lepo. Dušanka

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

29. nov 2005 13:33

Hojla! Jaz spet rabim ne hujšarsko pomoč. LJUBLJANČANKE, prosim če mi lahko katera vsaj približno pove kako s štajrske strani (po avtocesti) priti na Tržaško cesto? Kateri izvoz,.... Prosim! Kontaktirate me lahko zasebno, da ne bomo urujale vsem ostalim. Zelo vam bom hvaležna. Lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

punchka  

član od: 26.4.2005

sporočila: 26

29. nov 2005 13:38

rožica, ko prideš do obvoznice greš proti novemu mestu, (torej ne desno proti btc - ju ampak naprej), ko greš čez tunel desno, potem pa dol na lj - vič, (grejo lj rudnik, ig, center, vič) in priletiš direkt na tržaško. lp vsem punchka

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

29. nov 2005 13:59

Hvala 1000 krat! Torej izvoz LJ-Vič?! LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

29. nov 2005 14:00

Dušanka, jaz sem vodo že dala skoz, jutri voda čaka Claudio. Ja, zadnja voda + 4 dni - tako piše v knjigi. Menim pa, da se ti res že preveč matraš z vsem in si zaslužiš pošteno silvestrsko večerjo. Andrinaa, statistike nimamo na enem mestu, včasih naše kile, pluse in minuse zaupamo kar na forum. Malo pobrskaj, če imaš le čas. jankica

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

29. nov 2005 14:06

Ojoj, Jankica in Claudia, oprostita prosim, sem malo zabrkala! Torej tebi Jankica vse čestitke, ker si uspela, tebi Claudia pa držim pesti, da še boš uspela! Dušanka

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

29. nov 2005 14:41

Dušanka, nič hudega, saj jaz bi kar z Jankico zamenjala...tako bi bil vodni dan že za menoj! claudia12

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti