28. nov 2005 12:51
Beba! VAAAAAAAUUUUUUU! To si pa dobro speljala. Čestitam! Si prava mačka postala. Daj nam malo podatkov zaupaj. Gobica
28. nov 2005 12:51
Beba! VAAAAAAAUUUUUUU! To si pa dobro speljala. Čestitam! Si prava mačka postala. Daj nam malo podatkov zaupaj. Gobica
28. nov 2005 12:59
Vsem se zahvaljujem za čestitke, vendar bitka je dobljena, zmage pa še zdaleč ni. Zaenkrat se še zavedam da bom borbala še in še. Se pa bojim da mi nekega dne kaj klikne v glavo in potem.... Ste mi pa ve tudi za spodbudo, zelo rada berem vaša sporočila, sami mi pisanje ne gre ravno dobro od rok, gobčna sem bolj, no saj se bo slišalo na srečanju. Dušanka, ja to sem jaz. Še sama ne verjamem da je takšna razlika, sploh ne morem dojet, drugi bolj. Ne bodi žalostna, saj ti bo uspelo, čeprav gre počasi, samo da gre (iz lastnih izkušenj vem da je to slaba tolažba, vendar drugače ne gre). Ni skrivnost, zgubila sem lepše povedano vrečo cementa, pa saj še sama ne dojamem. Rožica, glej da preveč ne pridobiš, 3.1. pa gremo veselo na dieto, to bo luštno!!! Marjanca45, prav v veselje mi je da je še kdo tak kot jaz, mislim tisto z rezinami. Ko vaga pokaže višjo cifro, se pa lahko umirim. Kok sem neumna!!!! In spet skašem na vago kot nora. To me v glavi utruja, vendar ne morem iz svoje kože. Hema od kod si???? Sončen pozdrav! beba
28. nov 2005 13:18
Beba pa ti bi morala zamenjat ime-zdaj si pa prava"BEJBA".To pa da človeku motivacijo,samo kaj,ko sem ravnokar pospravila sendvič za kosilo,bo treba it brez večetje spat.Neverjetno res!! No zdaj ga cela kulinarična slovenija"kida"po dolgem in počez. Upam,da se bo kaj na mišicah poznalo. Danes bo še prehrana malo mešano,ker imam tako katastrofalno prebavo,da sem včeraj jokala na Wc-ju tako me je matralo.Skuhala sem si odvajalni čaj,tako,da danes se je pa začelo počasi premikat.Sploh ne vem,kaj je za en hudir,da me tolk matra.Tako slabo prebavo sem imela nazadnje pred 20 leti po porodu. Ah bo že boljše,imejte se skrajno... jesen
28. nov 2005 13:24
Beba, sem iz Škofje Loke, sicer je pa pri nas spet oblačno. Sem te šla še enkrat gledat in res si zakon, ma to mi da tak zagon, res ti hvala, ker si pokazala fotke. Veš, Encijan saj se mi zdi da tole ni glih angina, ker sem vročino imela samo tri dni. Zdaj pa samo kašlam kot en star tobakar, in me že od kašljanja vse boli. Samo moj zdravnik včasih malo zapaničari, no je bolj previden, glede na to, da sem prebolela raka. Se ne pritožujem. Ni mi pa bilo treba kidat snega, ha v vsaki stvari je nekaj dobrega. hema Sporočilo je spremenil(a) HEMA dne 28. nov 2005 13:25:23
28. nov 2005 13:38
Ja Marjana to točno to. Mi je še predobro poznano... Encijan tudi jaz nimam volje, do kuhe nič mi ne diši, pa vseeno ne vem zakaj ne morem speljat in začet stvari tako kot je treba. beba iz tvojih ust v božja ušesa! Še bolje v moja ane? :) lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
28. nov 2005 14:22
Pozdravljene, sploh ne vem kje naj vas začnem brat. Sem na hitro skočila na tatstov računalnik, ker je moj še na popravilu. Danes sem na sadju. Upam, da ne bom zbolela, ker me začenja sumljivo boleti grlo in glava, pa zelo utrujena sem že cel dan. Je pa res, da je za mano zelo naporen vikend. V petek zvezer sem se peljala v Sežano na obisk. Ponoči pa sem vozila nazaj v Celje. Katastrofa. Od 1. ure zjuraj do 5. sem se vozila od Sežane do Celja, potem pa sem zagreznila v snegu na cesti 3 m stran od naše hiše, ker je bil previsok sneg in nisem mogla zapeljati pred hišo. Z mojim sva eno uro lopatala snag, da sem lahko zapelala s ceste in parkirala avto. Spat pa sem končno šla ob 6. uri zjutraj. Najhujša pot je bila od Sežane, ko Ljubljane, ko so me tovornjakarji prehitevali in nekaj trenutkov nisem nič videla, poskušala pa sem se obdržat na cesti in ne zavirat. Nočna mora. Hvala bogu, je vse za mano. Sem mogla malo postokat, ker mi je bilo tako hudo. Kako ste pa kaj ve, si bom pa prebrala, ko dobim računalnik. Baje, da bo jutri popravljen. Upam. Veliko sreče na cesti, čim več zdravja in vztrajno pri dieti. Jaz se napolnim z vitaminčki, vzamem lekadol in grem spat. Danes ne grem na fitnes. Imejte se. LANES
28. nov 2005 16:15
Hojla! Kako kaj punce,ste vredu? Dušanka,Helena,jaz že danes držim pesti za vaju! Beba,vsaka čast ti!Tole pa ni od muh.Vse čestitke!In,hvala,da si dala te fotke v album,to ti pa da motivacijo! Punce,pa ne mi tolk zbolevat.Dejte,pošljite vse viruse daleč v vesolje,da jim ne bi nikoli več prišlo na misel,da bi se lotili 3md-jevk! Lanes,to pa je bila prava adrenalinska vožnja! Lisička,tudi jaz zdržim na orbiju petnajst minut,potem pa se naveličam. Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
28. nov 2005 17:11
Hvala, Marjetka cvetka Vsem vnaprej voščim praznike Bojan Z.
28. nov 2005 17:16
lisička, beba, GOGA VRHOVŠEK- hvala! Vsem ostalim pa, le tako naprej, se obnese, če vztrajaš - dieta je super Bojan Z.
28. nov 2005 18:19
Hvala Marjetka cvetka!! Zate, tudi jaz držim pesti, da nadaljuješ z orbitrekom!! Važno je, da si vsaki dan na njem, ko ga zljubiš pa podaljšuješ!!Tako sem delala jaz, ko sem začela teč!!Vzačetku mi je bilo grozno težko teč, sedaj ne mine dan, da ne bi tekla!! Bojanz vse čestitke še iz moje strani!!! Dušanka, Goga smo ali nismo!! Lep večer in mirno noč vam želim!!! pa-pa helena45Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev
Orehova rolada