Ločevanje živil 90. dni - 5. del

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

29. nov 2005 6:13

Dobro jujtro! Danes sem malo pozna, ker smo imeli internetni mrk, sedaj k sreči deluje. Ja vodni dan - uf, bomo videli. Ne bo čisto ta pravi, ampak skoraj. Ena je že padla s tabletami, sedaj pa res do popoldneva samo , čajčki in . Včerajšnji sadni dan je bil O.K., danes pa bo le 80 % vodnega - bolje nekaj kot nič. Banana je sicer močno kalorična, pravijo, ampak je pa tudi res, da naredi neko oblogo na želodcu in mu potem ketonal ne pride do živega. Vsaka stvar je za nekaj slaba in za nekaj dobra istočasno. Pa kooooončnoooo ena dobra novica - - 1 cm v pasu po mesecu dni. Sem že mislila, da je totalno zablokiralo, pa se je le odprlo, sicer samo mickeno, ampak tudi to je nekaj. Torej skupaj - 11 cm do sedaj. No, ni ravno, da bi se človek hvalil, saj to ni mnogo v skupaj dveh mesecih, morda pa bo le več uspeha v zadnji tretjini prvega kroga. Ene punce pa ste tako uspešne, da me je kar . Hvala vsem za podporo pri vodnem dnevu - ta naj bi bil sedaj drugi, kje je še tretji Ravno ga bo prinesel. Še dobrto, da bo vsega konec pred silvestrovim, sicer bi pa res bila katastrofa, a ne Helena45? Imejte se lepo, uživajte, dokler ne bo spet snežilo ali deževalo (že obljubljajo za popoldne) in čuvajte se poledice! Dušanka

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

29. nov 2005 6:29

Čestitke, Dušanka bbbbrrrrraaaavvvooooo!!! Samo nekaj pa ne razumem Dušanka??? Jaz sem začela 3.10.!!Potem pa verjetno nisva izstočasno štartali!!Jaz končujem 3.1. Še malo statistike: v prvem mesecu 7kg, v drugem 4kg kaj bo tretji prinesel pa je ??? Nekaj je, a ne drage forumke!!Počutje je pa veliko lažje in to šteje!!! Lepo preživite dan!!! by,by helena45 Sporočilo je spremenil(a) helena45 dne 29. nov 2005 06:30:02

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

29. nov 2005 6:35

Hojla Helena! Mislim, da si v zmoti, ali pa sem jaz. Na vsakih 28 dni pride nato vodni dan. Torej, če ga imava danes, ko smo 29.11., pa dodamo 28 dni, bo konec tretjega dela 27.12. in potem 28.12. vodni dan. In potem mirno silvestrovanje! Upam, da sem prav izračunala. Daj poglej še enkrat. Pa v čvekalnici te čakam, če imaš čas! Lep dan! Dušanka

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

29. nov 2005 6:59

Ups, pomota pri meni!! To je pa matematika, nič več ne oporekam, si me prepričala Dušanka!!! by,by! helena45

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

29. nov 2005 9:05

Dobro jutro, na hitro od mene! Ste mi s pisanjem kar nekam pobegnile. Nekako nisem uspela priti do računalnika, pa še takrat ko sem vas brala, sem vas v bistvu kar na hitro preletela. Mislim, da je nova med nami Luna - dobrodošla. Pa BojanZ - iskrene čestitke za uspeh. Beba-bejba tebi tudi čestitke, OGROOOOMNEEEE ČEEEESTTTIIIITTTKKKEE! Super! Ne morem več, mi že hodijo okrog računalnika. Bom napisala kaj več, ko bom lahko. bonaca

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

29. nov 2005 9:12

Zdravo rožice in cvetek Bojan ! Spet imam tako gužvo v službi in ne bom nič kaj dosti pisala. Lanes, si te kar predstavljam, kako si trpela na cesti, pa si vseeno končala v snegu. Še dobro, da si bila tako blizu doma. Meni se take vožnje pozimi dogajajo zelo pogosto in zato tako sovražim zimo. Bojan, zdaj se pa dobro obleci, da ne boš zmrznil, ker po moje na tebi ni niti grama maščobe. Imaš pa trdno volji, bravo. Helenca, si le pametna punca. Saj sonček ti že odtaja pot, da boš lahko šla ven. Jaca, hvala bogu, da si boljša. Joj, spet me gnjavijo ! pa,pa marjanca45

snezna  

član od: 7.12.2003

sporočila: 13

29. nov 2005 9:28

Ola, mene pa neki zanima, kje in po kolikem času ste opazle, da ste shujšale? Moram rečt, da se 9 dan diete in sploh že od samega začetka, počutim super, nimam občutka, da sem na dieti in tudi sama s sabo sem zadovoljna. Zdi se mi, da sem kar nekam lažja. Tehtala se pa še nisem. Je tehtanje tako kmalu priporočljivo? Mene je drugače kar strah se tehtat. Včeraj sem imela sadni dan, pa zvečer nisem zdržala, da ne bi pojedla enega piškotka in dveh koščkov črne čokolade. Ni mi uspelo. Upam, da bo drugič bolje. Danes si bom pa naredila umešana jajčka in skledo solate. Nič posebnega. Lep podzrav iz službe! snežna

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

29. nov 2005 9:46

Snežna, tudi pri meni je bilo isto. Počutila sem se zelo dobro. Pa zjutraj sem s tako lahkoto vstajala.Tehtala sem se pa v začetku vsak beljakovinski dan zjutraj (po sadnem dnevu)in je bila vedno razlika od prej. Ti kar vztrajaj, se splača, ker se že počutje 100% izboljša. Dušanka in Helena sta pša danes vodni kajne? Navijam za vaju. Pa saj sta že profesijonalki.Seveda bosta uspeli. Helena, oddaja o Atkinsovi dieti je bila pa ravno o tem, da so različni zdravniki in znanstveniki raziskovali kako deluje in njeno škodljivost. In so ugotovili samo to, da beljakovine prej nasitijo kot oh in zato človek manj poje, torej je manjši vnos kalorij. Glede škodljivosti pa še ne vejo vsega, domnevajo pa da škoduje ledvicam..... Je pa rekel na koncu en zdravnik, da je nebi sam preizkušal. Jaz sem vsekakor za 3MD, ko lahko kdaj pade tudi kakšna tortica...za zdravje....psihično... lp hema

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

29. nov 2005 10:54

Hojla! Končno sem vas vsaj približno predihala, brala sem zelo na hitro in verjetno kaj izpustila. Kar srčni utrip se mi je povišal, ko sem brala, da vas je zanimal uspeh vodnega dne. Vodni dan je po mojem uspel, če pa 4 velike kave, multivitaminska šumeča tableta, ogromno čaja in malo vode pomenijo 100%, pa ne vem. Kar sram me je, da se vam nisem vsaj malo oglasila. Kot sem že povedala, je bila sobotna rekreacija kidanje snega, pa pranje in pospravljanje, v nedeljo kuhanje za vse, pa na pokopališče (čepudra) in na obisk, kjer so imeli kavico že kuhano (že dolgo nisem pila sladke kave!), pa še medico zraven. Ker se malokrat vidimo, nisem komplicirala in jim razlagala o dieti. Doma potem nisem več uspela priti do računalnika. Včeraj pa je bil v službi postsnežni šok, pa še sodelavec je zbolel, tako, da imam gužvo 100 na uro. Sem se prijavila v klepetalnico, pa je tam viselo samo moje ime.... Tudi naš forum je sam samcat počival na namizju. Veronika, krasno je, da nisi opustila humorja. Helena, pridna punca, samo danes zjutraj pa je bilo preledeno. Dušanka, le kdaj bo ta šen odnehal? Beba, saj ne morem verjet. Tebi in pa Korenzu je verjetno pomagala tudi gorenjska trma. Hema, upam da boš kmalu spet fit. Rožica, sploh ni slabo, da malo obnovimo teorijo. Claudia, po zadnjem vodnem dnevu pridejo še štirje dnevi, skupno torej dieta traja 91 dni. Marjanca, meni namočeno laneno seme ne gre dol in si ga kar malo natresem sem in tja, med drugim tudi v zelenjavno župco. Držim pesti vsem, ki ste na vodi, nam ostalim pa čimmanj pregreh in obilo zdravja vsem skupaj. jankica

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

29. nov 2005 11:23

Jaz sem pa danes oh in bom jedla po dooooolgem času slivove cmoke(od pečjaka) in že komaj čakam sicer je v testu tudi sirček pa sploh ne bom komplicirala sem si jih zamislila in ne odstopam!! Se morem malo pocrkljat ko sem pa zadnje dni malo jedla, je bilo vse enakega okusa hema

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti