5. maj 2008 19:57
Pozdravček! Tako, danes imam sadni dan, jutri pa drugi vodni. Upam, da mi bo uspelo. Danes sem oddala diplomo, še celo dopoldne sem nekaj popravlala, na koncu pa sploh nisem več vedela kaj naj še naredim, pa sem sprintala in odnesla na fax. Potem sem se dobila s kolegico, sma šle na kavo. Popoldne pa poležavam. Komaj čakam, da bo lepše vreme, da bom lahko šla malo na vrt, pa na sonček ven. Današnje vreme je prav depresivno. Sploh ne vem kam naj se dam. Hecno ne, ko pa si moram pospravit sobo, pripravit stvari za Lj, ker grem v petek k fantu, v četrtek peljem očeta v Ankaran na nek zdravniški pregled. Pestro, pestro. Pa še ogromno stvari me tare, hodi po glavi, glede stanovanja, selitve, diploma, služba,.... Ne bi rada, da se zafrknema z nakupom stanovanja. Saj idealnega ni, to vem, vedno je treba nekaj vzet v zakup, seveda si omejen z everčki, pa krediti so grozni, vrednostni papiri so padli,... Zdaj živim v hiši, ne vem kako se bom navadila na blok, zraven tega smo doma zelo navezani drug na drugega, sicer mi zdaj še ni sile, ampak me skrbi kako bo vse skupaj steklo. Sicer Lj ni daleč, in vsak ptiček enkrat zapusti gnezdece, kajne. Na delo sem navajena, kuham rada, jem tudi (hahaha), prat znam, pospravlat tudi, tak da ni bojazni. Samo pravo lokacijo je potrebno najt. No, odločila sem se (zdaj ko bom čakala, da vidim če je diploma ok) da preberem Montignacovo (?) knjigo, pa bom primerjala, kakšna je razlika. Za vse ki ste še na dieti, ali ste se pridružile držim pesti, punce potrudimo se, da se bomo v svoji koži dobro počutile! Lep deževen večer kratkolaska