Ločevanje živil 90. dni - 5. del

darja-  

član od: 11.8.2007

sporočila: 567

19. apr 2008 15:32

Kristalka,tudi jaz sem šla danes ob 6 v službo po nevihti..Ko sem prišla v službo,pa je začelo pokat kot za stavo.Tega me je strah in najbrž samo zaradi grmenja ne maram poletja (zdaj pa grmi že spomladi) A greš na Kopitnik?? Danes je pri nas skozi tako :pol ure sonce,pol ure oblaki, pol ure veter, pol ure dež.... Darja -

kratkolaska  

član od: 13.3.2008

sporočila: 64

19. apr 2008 18:26

Pozdravljene! Danes je pa vreme res grozno, dež lije kot iz škafa, potem pa sonček! Danes imam sadni dan, jutri pa mesek. Kolegica, ki hujša preko zdravstva mi je obljubila, da mi bo zrihtala jedilnik za moje mere in težo. Ji bodo baje tam napisali kaj in koliko česa lahko jem. Upam, da bo fajn. To bom upoštevala po končani dieti Naslednjih 90 dni. Točka: poglej ZS, postopek ti ja napisal fant, je računalničar, upam, da ti bo aerobika všeč! Lepo se imejte! kratkolaska

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

20. apr 2008 8:28

Kje pa živite, da ste imeli tako slabo vreme??? Pri nas je sijalo sonce... res pa je, da je pihal veter. Upam, da vam je vreme danes bolj naklonjeno. Kristalka - hvala... si me potolažila, ker so mi tako zelo dobri, da bi mi bilo škoda vsakič čakat B-dan Marna Sporočilo je spremenil(a) Marna dne 20. apr 2008 08:28:52

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

20. apr 2008 9:05

Dobro jutro - dober dan Lep dan bo danes. Če imamo zgodnje kosilo, lahko ob 12.25 ujamemo polno gremo v naravo in pridno zalivamo do jutrišnjega kosila, pa bo kakšna kilca odplavala Darja- verjetno ne grem - pa ti, boš šla?

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

21. apr 2008 14:26

Pozdravljene! Kako ste? Jaz prav dobro, čeprav sem utrujena, tak da še komaj tipkam. Namreč 3 ure skupaj sem kosila travo, najprej na ono, za porivati, pol pa na lakserico. Bila sem že pot tušem in prav paše. Sem več kot na polovici diete in sem prav zadovoljna. Glede na to, da se diete ne držim 100%, saj si tu pa tam privoščim belo kavo, kapučino in pa čaj z medom, gredo kile vseeno dol. Tehtala sem se prejšnji teden in tehtnica mi je pokazala 8 kg manj, tak da sem prav zadovoljna. Glavno mi je to, da mi bodo motoristične hlače spet kot ulite...malce so mi še tesne. Treba je spravit dol grehe od zime... Včeraj pa sem bila na Krvavcu, bil je zaključek sezone, bilo je fenomenalno, nekajkrat sem se šla peljat, nato pa sem se parkirala na plažo na sonček, kjer sem uživala maximalno. Imeli so tudi Lužo včeraj, to je, ko se spustiš s smučami po hribu in priletiš v bazen...eni pridejo do konca bazena, brez da bi bili mokri, drugi pa pridejo ven gnili...voda v bazenu pa je imela samo 2 stopiniji... Aja, tudi sama pridelujem doma kalčke in jih tudi obožujem, jem jih kadarkoli, ni važno, če imam solato, jih dam med solato in so mi prav dobrega okusa. Punce, katere vrste kalčkov pa jeste, kateri so vam najbolj všeč? saby

Marna  

21. apr 2008 14:44

Helo, saby! Meni so zelo dobri lečini, pa lucernini. Najboljši okus pa imajo od redkvice - njaaaami! So res osvežilni, vendar pa v solati ne pridejo preveč do izraza, zato jih je dobro jest mogoče kar same, ali pa na kakih sendvičih, namesto lista solate. Priporočam! No, saj drugih pa niti nisem prav poskusila... sem bolj na začetnica kaljenja. Kateri pa so tebi najboljši? Marna

darja-  

21. apr 2008 16:31

Saby,s košnjo trave se topijo maščobe.Tako se jaz tolažim pri vsaki košnji(do 2 uri)pa še več....že lata to počnem sama,lansko jesem pa sem dobila traktorsko kosilnico............. http://www.zak-ljubljana.si/index.php?module takole zgleda,no in v soboto sem imela čast da jo prvič preizkusim....,ker zdaj pa je dost kandidatov za košnjo...je pa dobra zadeva moram priznat,samo maščoba se pa ne topi več....... Drugače pa je danes psihično zelo težek dan...pada dež ko za stavo pa kuhanje pospravljanje,ljudi v službi je menda nosla luna so bili sitni.... skaratka dan za spanje.. Darja -

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

21. apr 2008 22:39

Darja- maš pa dobro kosilnico, ni kaj...je za igrati, a ne ;) Aja, jaz imam bolj neraven teren, tak da imam kar kosilnico na 3 kolesa, je tudi neka nova sedaj. Lani, ko na staro ni šlo več najbolje, je ati nabavil kar novo, da se lahko mučim. Je dobra stvar košnja trave, se da ornk razmigati...me pa vse boli, tak da se grem jutri malo razvajat na masažo. Če mi dopušča čas in pa denar, grem vsak teden na polurno delno masažo. Paše malo, pa tudi vozlje mi je maserka razbila, saj sem jih imela kar dosti pa tudi vedela nisem zanj. Vsake toliko imam malo težav s križem in hrbtenico, saj sem imela 3 leta nazaj 2 prometni nesreči, ko sta se zabila vame enkrat pijan moški, pol leta za tem pa ženska, ki me je kao spregledala. A se da tudi križ in hrbtenico ublažiti od bolečin, to pa predvsem s športom. Sama pridelujem vse vrste kalčkov, ni mi važno kateri so...raje pa imam tiste, ki imajo večja semena in pridejo pol, ko zrastejo tudi večji ven pa se mi zdi da so še bolj okusni. Marna, a si mogoče že probala kalčke od sončnic? Jaz ne vem kaj naj naredim z njimi, ko mi ne vzkalijo??? Lepo bodite pa veselo hujšanje! saby

Marna  

22. apr 2008 16:34

Sončničnih semen pa še nisem poskusila kalit... Ne morem verjet, kako čas beži - danes imam že drugi vodni dan. Sem pridna in se držim. :) Marna

darja-  

22. apr 2008 17:51

lp Vidim,da ste vse take kot vreme,kisle nikjer nobene.Tudi sama sem zelo vremenska. Danes pa sem jedla solato s fižolom,zadnji čas je da se spet malo vzamem v roke,saj sem se zjutraj zvagala in bila kar malo razočarana nad seboj,pa ne malo kar dosti....za jutri imam kuhane makarone in ajvar,pa še mal solate bom jedla zraven,kaj bo pa za sladico bom pa še tule nekaj poiskala... Lep dan še naprej Darja -

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti