28. apr 2008 10:35
lp Sončen dan samo ko ne bi bilo treba zdajle v službo...moja dieta bolj ko ne stoji,zato se ne bom nič hvalila. Imejte se lepo,grehi pa se ne izplačajo. čao Darja -
28. apr 2008 10:35
lp Sončen dan samo ko ne bi bilo treba zdajle v službo...moja dieta bolj ko ne stoji,zato se ne bom nič hvalila. Imejte se lepo,grehi pa se ne izplačajo. čao Darja -
30. apr 2008 9:11
Uauuuuuuu,že dva dni se ni nobena nič javila,ja kje pa za huduča ste???Že feštate in jeste???? Darja -
30. apr 2008 10:57
Ojla, Po dolgem času res lep pozdrav, dieta, no ja bolj tako tako, res pa je, da gledam kaj jem z občasnimi pregrehami in ker nimam veliko kg za izgubit, delam na tem bolj počasi (od 0,5kg -1 kg na mesec). No končno mi je tehtnica pokazala manj kot 63 kg in iz konf. št 42 sem prišla na 40, kar je zame čist o.k, (seveda s kombinacijo miganja in švicanja) Kristalka, zdaj se bolj držim tvojega nasveta, ločujem in gledam, da ne mešam hrane med seboj. Grem nazaj delat in lepo preživite prvomajske praznike, ker jih bo še prehitro konec s.marinka4
1. maj 2008 18:02
Dober dan. Ste kaj kresovale; ste šle v hribe ali mogoče na morje? Jaz bom v hribe šla jutri, napoveduje se bolj stabilno vreme S.marinka4 - čestitam, saj si prava manekenka postala. Kar pa se mešanja hrane tiče - se obrestuje, a ne? Vztrajaj in vzdržuj doseženo - tudi meni uspeva. Razgibavam pa se po novem s temle - sem bila izžrebana v neki nagradni igri - super je
1. maj 2008 20:22
Jaz sem bila včeraj na domačem kresu in je bilo zelo prijetno... še enega bi morli zakurit pa smo se pri prvem preveč zadržali in bo žal moral počakati na kak prijeten suh večer. Sicer pa zadnjih nekaj dni nisem preveč dosledna pri ločevanju - najprej je bil vzrok izdiranje modrostnega zoba, ki se je na koncu sprevrgla še v nenačrtovano operacijo, ker se je ena zobkova korenina odločila, da noče ven ... - no, v glavnem - je bilo treba hrano malo prilagodit mojemu ubogemu, zdaj že, "nezobku". Pa sladoled sem jedla, ker so mi priporočali zobozdravniki (čim hladneje, tem boljše ) Jaz sem jih seveda pridno ubogala. Pa še zmeraj malo boli Danes pa še piknik. In kilce že nihajo. Ampak moram pa rečt, da če vsaj upoštevam to, da ne jem prepozno, sploh ni večjih problemov. Marna
3. maj 2008 15:20
Samo spomnim: v ponedeljek ob 14.18 mlaj
4. maj 2008 9:56
Po dolgem času pozdravljene! Tako, da sem vam še jaz malo javim. Včeraj smo imeli piknik, je imel dragi rojstni dan. Sem si naredila "vse splošni" dan jedla sem vse, kar je pač bilo, tudi torto na koncu. Ampak, drugače pa sem se v drugem mesecu diete to prvič pregrešila, v torek me čaka drugi vodni dan. Zdaj, ta drug mesec sem sicer shujšala malo ampak zdaj pa že vsi opazijo da me je manj, pa še jaz se dobro počutim. Danes po urniku naprej (OH) pa bo. Res je hitro minilo, še en mesec pa bo konec diete, ki sploh ni dieta. No, vsaj jaz nisem nikoli lačna, kvečjemu se mi kdaj pa kdaj kaj zalušta. Torto sem sama spekla, je bila zeloo dobra, ampak premala, je je prehitro zmanjkalo. Sem pa naredila sadno, iz jagod in borovnic. V ponedeljak in torek sma bila na ogledih stanovanj, tako, da sta bila oba dneva zeloo utrujajoča. V torek pa sem imela prvi razgovor za službo v Ljubljani. Bomo videli kaj bo. Jutri oddam diplomo, danes še vnesem popravke (slovnica) in oddam. Sem bila pridna, vsega skupaj je nastalo 69 strani. Nič punce, lepo se imejte, pa se javim kaj! papa kratkolaska
4. maj 2008 16:20
Pozdravljena Kratkolaska - tebi se pa toliko dogaja, še dobro, da lahko ob vsem tem slediš dieti Bravo. Naj ti bo uspešno na vseh področjih.
5. maj 2008 13:52
Evo jest pa spet začenjam z dieto. Sanes je moj prvi dan . Začela bom z dieto tretjič, in obakrat mi je šlo lepo. Sedaj sem po porodu (7 mesecev) in sem se odločila da pač tako ne gre več naprej! Upam da mi bo uspelo zdržat vsaj mesec in pol! Kairos
5. maj 2008 18:43
Kairos je napisal/a: |
Evo jest pa spet začenjam z dieto. Sanes je moj prvi dan . Začela bom z dieto tretjič, in obakrat mi je šlo lepo. Sedaj sem po porodu (7 mesecev) in sem se odločila da pač tako ne gre več naprej! Upam da mi bo uspelo zdržat vsaj mesec in pol! Kairos |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Vanilijeve rolice
Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)