19. mar 2008 9:14
Ja ta vikend bo pa šunka - za mene v Portorožu sam sem brala napoved in menda bo čez vikend spet sneg....pa me potem nikamor ne vleče ker so slabe ceste pa srečaš kakega norca.... Upam da ne bo..
19. mar 2008 9:14
Ja ta vikend bo pa šunka - za mene v Portorožu sam sem brala napoved in menda bo čez vikend spet sneg....pa me potem nikamor ne vleče ker so slabe ceste pa srečaš kakega norca.... Upam da ne bo..
19. mar 2008 9:36
Uuuuuuu, Darja- to pomeni da greš na lepše! V nedeljo res napovedujejo sneg, upam, da ga ne bo. Če bo, potem letos ne bo nič sadja doma, ker bo vse zmrznilo (namreč marelice, nektarine, breskve, vse že cveti)! Si misli katera prilagodit jedilnik zaradi praznikov? Meni ravno v soboto pride meso, pa ne vem če bi potegnila 2 vitaminska dneva, da bo v ned meso? Bom vidla sproti. kratkolaska
19. mar 2008 10:07
Jaz sem že v načrtovanju diete, na nedeljo in ponedeljek mislila na velikonočne jedi, zato takrat za dva dni prekinem z dieto. Potem pa me v torek čaka vodni dan... da se vsega očistim Marna
19. mar 2008 11:18
HITIM V SLUŽBO.........
19. mar 2008 11:32
Pozdravljene. Kako ste kaj? Al se že kaj pripravljate na praznike? Al pa si boste prvošle kaj podobnega od tega[url=http://www.spimpaj.si][/url] ali pa morda kak ples v dobri družbi[url=http://www.spimpaj.si][/url] Jaz sem še kar na dieti s sicer manjšimi pregrehami, dokler ne bo (-3kg). Upam, da me prazniki ne bodo preveč s tira vrgli. Ve pa vidim ste kar pridne in v poletje boste skočile vse vitke in poskočne[url=http://www.spimpaj.si][/url] Bom kar nehala, da me ne boste imele poln kufer, bom pa vas brala tekom dneva, ko bo seveda čas lep dan (pri nas sije sonček)
19. mar 2008 11:34
Ha, Kristalka očitno sem nekaj zabluzila pri spimpanju, upam, da se da normalno brat.
19. mar 2008 12:28
Pozdravček Danes sem pa ves dopoldan preživela večinoma v postelji. Zebe me, slabo se počutim, kar naprej bi imela čokolado v ustih, pa še ta rdeča teta je na obisku. Komaj drugi dan Da se ne bo katera prestrašila; saj ni takoooooo zelooooooo hudo. Samo cartala bi se, dragi pa mora evrčke služit........ Glede ločevanja nimam kaj pametnega napisat, saj naj bi bila danes na vitaminčkih, a sem do sedaj vse kaj drugega zbasala vase Pa še učiti bi se morala A se mi ne da.... Se pa že sedaj oziram po trgovinah za velikonočnimi dobrotami. Kaj pa ve So priprave že v teku Za lepši dan vam pošiljam velikonočnega zajčka blažkaa
19. mar 2008 12:59
HELLO, ja punce ve pa res znate polepšat in popestrit dan, prekrasen zajček,ni kej.... Tud jaz sem dans na vitaminih,za zajtrk sadje, za kosilo sem si pa privoščla kar zeleno solatko,ki sem ji dodala malo regrata,pa še en korenček sem naribala in je blo tud suupeer.. popoldan pa še kako sadje, pa bo...... Ja velika noč se bliža , in z njo tudi naši grehi((al pa tud ne))zase upam ,da bom mela j...... in da bom rajš mal od strani gledala,,kako se bodo drugi mastili s šunko in jajčki, pa še kakšne dobrote se bodo našle... ravno razmišljam, če nebi še kar 2 vitaminska dneva "vžgala",pa se bom lahko mal pridružla ostalim,,ne bi blo slabo , a ne???? zdej pa mal ven na sončka , kdo bi si mislil,včeraj snegec, dans pa tak lepi sonček, ... super L.P. l u c k y Sporočilo je spremenil(a) LUCKY DAY dne 19. mar 2008 13:00:35 Sporočilo je spremenil(a) LUCKY DAY dne 19. mar 2008 13:01:15
19. mar 2008 17:32
s.marinka4 je napisal/a: |
Ha, Kristalka očitno sem nekaj zabluzila pri spimpanju, upam, da se da normalno brat. |
19. mar 2008 17:36
V petek ob 19.40 nastopi polna luna, torej - sobota je "dan za čiščenje" pred prazninikiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cheesecake
Ajdovi svaljki s kislo repo