Ločevanje živil 90. dni - 5. del

kratkolaska  

član od: 13.3.2008

sporočila: 64

16. mar 2008 7:46

Dobro jutro tudi z moje strani Zajčica dobrodošla, in vse pohvale za izgubljene kg, predvsem pa, da si se zredila za zelooo malo kg nazaj. Včeraj sem se jaz držala, ampak sem pa spila zelooo malo tekočine , bom danes popravila to. Danes pa si delam pico. Jeeej, samo me malo skrbi, da mi ne bi testo ratalo, je že kar nekaj časa odkar sem jo nazadnje delala doma. Si jo bom pa "okrasila" s šampinjoni iz slanice, paradižnikom, koruzo, za drugo pa še ne vem Smo na vezi kratkolaska

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

16. mar 2008 8:42

dobro jutro! Včeraj sem se malo pregrešila zaradi enega srečanja, ampak ni neke velike razlike (saj sem kar prcej tudi fizično delala). kratkolaska - koruza ne spada na OH pico, koruza = škrob Pa dober tek vsem - mene čaka kaka rižota ali pa krompirček danes. Marna

renata69  

član od: 27.3.2007

sporočila: 1108

16. mar 2008 13:08

Imam eno vprašanje:imamo take malice v službi,ki zgledajo že kot kosilo.Ali lahko potem malico zamenjam za kosilo.Sadje pojem že po sedmi ,samo en kos,ker sem se tako navadila in več ne morem.Sem bila že enkrat na tej dieti,dve leti nazaj in sem shujšala v dvema mesecoma 8 kg,s tem ,da sem se vmes pregrešila.Zdaj bi pa rada šla v drugo ,malo bolj resno seveda. renata69

yoy  

član od: 7.1.2008

sporočila: 58

16. mar 2008 13:47

Renata pozdravljena Veš tudi jaz zgodaj zjutraj pojem kak sadež nato pa v službi jem že okoli pol enajstih ker imamo malico ko pa pridem domov pa ponavadi samo sadje ker tako in tako nimam tistega doma za jest kot je bilo v službi. Če pa sem doma pa jem enako za večerjo kot sem za kosilo in ni nič narobe saj kile gredo vseeno dol . Ej kje pa ste ostale Se vidi da je nedelja in se potepate po svetu a ne No pa saj se pišemo jutri. lp

kratkolaska  

16. mar 2008 16:06

Lepo nedeljsko popoldne! Tako moja OH pica je uspela, ampak vam povem, da ni bila niti približno tako dobra kot fantova. Zanj sem seveda pripravila posebej s šunko seveda. In sem en miceni košček (2x2 cm) njegove probala Punce vam povem kakšna razlika. O joj Za večerjo pa sem tudi že poskrbela. Sem spekla mafine, v polovico dala naribano jabolko s cimetom (drugi, ki so poskusili pravijo, da so super, jaz bom vidla šele zvečer), v drugo polovico pa narezano čokolado. Dva sem pospravila za večerjo. Komaj čakam, da sprobam kak so ratali, sem jih prvič pekla. kratkolaska

valery2  

član od: 8.6.2006

sporočila: 34

16. mar 2008 16:59

Pozdravljene nove in" stare"

Imela sem  popolni mrk na forumu in pri dieti.Krize ravno ni čutiti na tehtnici a me je močno

Danes sklenila ,da se moram vzeti v roke.Škoda je teh dni in kil, ki sem jih sklatila.

Samo piti je treba. Sicer mi nekaj manjka in kar iščem hrano.

Vidim, da ste ve pridne

Jutri pa je moj sadni dan .Današnji je bil B in OH

Lepo se imejte

valery2

kratkolaska  

16. mar 2008 19:28

Punce to vam moram povedat! Darja- mislim, da si ti govorila nekaj o aerobiki "Pump it up"? Če nisi se opravičujem tisti ki je. V glavnem jaz sem si zrihtala to stvar, in ravno 30 min vadila zraven. Cela sem se spotila, zdaj pa pod tuš. Aja, pa mufini so uspeli in res so bili zelooo dobri. Lahko noč! kratkolaska

LUCKY DAY  

član od: 21.2.2008

sporočila: 37

17. mar 2008 8:54

Dobro jutro kar ne morem verjet, da sem dans pa jaz prva, sem že kar lep čas pokonc , pa mal likam in take zadeve računalnik me je pa do zdajle za....... nisem in nisem ga mogla nikakor prižgat,če pe se je že , je pa takoj crknu...... skratka , včeraj sem imela mesni dan , ampak jaz sem malo grešila ker smo imeli eno praznovanje in potem veste (( pa kaj si tako fina, pa sej to ti enkrat ne bo škodl itd itd....)), sem se predala skušnjavi in moram priznat , da se niti nisem preveč nabasala, sem imela eno mero, tko da nisem mela hujših težav....... danes pa šibam naprej , s polno paro imam voljo za naprej it, ker se splača in to si vsak dan ponavljam......................in pr men nuca , skuhala si bom riž z zelenjavo , pa solato si bom privoščila zraven ve pa uživajte , kaj dobrga papcajte,in veliko vztrajnosti še naprej.......... ČAUČI,,,,l u c k y

kratkolaska  

17. mar 2008 9:23

Jutro Pokonci sem že od 5.15 Berem diplomo, ker imam danes pogovor z mentorico, pa da ne bom izpadla kot ne vem kaj, se malo pripravljam. Drugače pa imam danes sadni dan, sem že pojedla 3 kolutke ananasa, vloženega, manj sladkanega, predem grem pa v Mb pa bom še eno banano. Sicer ne vem, če mi bo danes sadni dan uspel, ker ima najboljša prijateljica roj. dan in se popoldan dobimo, upam, da ne grešimo s hrano, potem bi rajši kakšno sadno kupo Danes me boli glava, mislim da od "pump it up" Če bi se hecali Zdaj pa vse ven, ker je lep sonček! kratkolaska

darja-  

član od: 11.8.2007

sporočila: 567

17. mar 2008 10:21

lp Sem si vzela mal časa da vam napišem da nimam časa........ Vikend je bil delaven,danes pa sem imela tudi že toliko opravkov,da bom komaj uspela skuhat in it v službo. V soboto sem bila pri tašči na praznovanju in čist se diete nisem uspela držat....danes pa bom jedla polento. Najbolj sem jezna ker me silijo jest in za mir pri hiši... Potem te pa vrže za 14 dni nazaj .Zdaj pa seveda s polno paro naprej. lep dan hitim v službo.!!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti