22. mar 2008 22:55
Uh, sem mislila, koooooooooliko ste danes napisale, pa ni skoraj nič ( a ne, Marna) Sigurno lepo praznujete...Saj je tako prav. No, tudi sama sem danes zelo uživala. S prijateljico sva se zmenili, da peljeva otročke na bazen. Bilo je res 1A Imeli smo se resnično super. Starejša hčerkica je imela družbo sošolca, mlajša leto mlajšo punčko, medve mamici pa sva se tako zaklepetali, da smo prepozno prišli iz bazena. Grešila sem pa po kopanju s pomfrijem, mešano solato in jagodnim sokom. A je to preveliko grešenje Potem sem peljala hčerkici k babici in dediju in še tam grešila s pršutom, sirom, olivami in kislimi kumaricami. Nič "strašnega",a vseeno. Ravnokar sem pa "zmazala" košček svoje prve domače potice. Odlična je (potica, kdo pa ) jaz pa končujem s pisanjem, ker se je dragi pravkar prikazal iz kopalnice. Je rekel, da je zajček pri njem že pustil nekaj za mene in da naj pridem pogledat, saj sva nocoj sama (podmladek se carta pri starih starših). Lahko in mirno noč ter lepe praznike vam želim blažkaa