Ločevanje živil 90. dni - 5. del

blažkaa  

član od: 8.5.2007

sporočila: 775

22. mar 2008 22:55

Uh, sem mislila, koooooooooliko ste danes napisale, pa ni skoraj nič ( a ne, Marna) Sigurno lepo praznujete...Saj je tako prav. No, tudi sama sem danes zelo uživala. S prijateljico sva se zmenili, da peljeva otročke na bazen. Bilo je res 1A Imeli smo se resnično super. Starejša hčerkica je imela družbo sošolca, mlajša leto mlajšo punčko, medve mamici pa sva se tako zaklepetali, da smo prepozno prišli iz bazena. Grešila sem pa po kopanju s pomfrijem, mešano solato in jagodnim sokom. A je to preveliko grešenje Potem sem peljala hčerkici k babici in dediju in še tam grešila s pršutom, sirom, olivami in kislimi kumaricami. Nič "strašnega",a vseeno. Ravnokar sem pa "zmazala" košček svoje prve domače potice. Odlična je (potica, kdo pa ) jaz pa končujem s pisanjem, ker se je dragi pravkar prikazal iz kopalnice. Je rekel, da je zajček pri njem že pustil nekaj za mene in da naj pridem pogledat, saj sva nocoj sama (podmladek se carta pri starih starših). Lahko in mirno noč ter lepe praznike vam želim blažkaa

kratkolaska  

član od: 13.3.2008

sporočila: 64

23. mar 2008 9:52

Dobro jutro Kje pa ste punce? Še vse pri velikonočnem zajtrku? No, včeraj nisem veliko grešila, razen tega da sem pojedla kos potratne potice (saj veste kuharica proba prva ) in pa seveda sok- po dolgem času. Madonca je bil dober. Kak fajn okus ima. Danes pa se je začelo z grešenjem. Namesto sadja za zajtrk sem "pomagala" domačim pri papcanju žegnja( , šunka, jajčke, hren, potička). Kosilo bom jedla po planu, pečen krompirček in solata, popoldan pa kak kos potice. Glede na praznike mislim, da sem se/bom kar dobro držala. Samo upam, da ne bo kak klic, naj pridemo naokrog, ker potem,......... Lepo se mejte, in se kljub kislemu vremenu rade smejte! kratkolaska Sporočilo je spremenil(a) kratkolaska dne 23. mar 2008 09:54:32

kratkolaska  

član od: 13.3.2008

sporočila: 64

24. mar 2008 7:45

Dobro jutro! Spet samevam Se skrivate? Kje pa ste punce Tako, od danes naprej pa dovolj grešenja. Sem na OH, tako, da za zajtrk imam sok iz 2 stisnjenih pomaranč, za kosilo testenine z zelenjavno polivko, za večejo pa še kak kos potice ali pa keksi. Sma jih z mojim včeraj spekla (linške oči in polmesece) Mmmmm, so njami. Lep podaljšan vikend kratkolaska

blažkaa  

24. mar 2008 10:48

Še malo prazničnega vzdušja blažkaa

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

24. mar 2008 12:45

Dober dan. A ste vse onemogle od silnih prazničnih dobrot? No ja, saj sama nisem nič boljša. Včeraj je bilo pa res preveč, sem pa danes zato samo na jogurtih - če bom zdržala, seveda. Lep zaključek praznikov vam želim

darja-  

član od: 11.8.2007

sporočila: 567

24. mar 2008 18:18

lp Prazniki so za nami,polni smo dobrot,jutri pa je nov dan.... Darja -

Kristalka  

24. mar 2008 19:49

Ojla Darja- ja, še dobro, da je jutri nov dan, čeprav ne kaže nič pomladno - bo pa teden krajši...in kako si praznovala, če odmislimo hrano

blažkaa  

24. mar 2008 21:01

Evo punce, prazniki so (skoraj) za nami Mi smo se imeli zelo lepo. Družina je bila na kupu, jedlo se je in pilo (ter sladkalo seveda), obiskali smo babico in dedija, šli smo se razvajat v toplice, spekla sem svojo prvo potico, ustvarili prave umetnine iz jajčk, bili na družinskem sprehodu čeprav je snežilo, danes pa je ati (se pravi moj dragi) po kosilu pospravil stanovanje tip top, punce smo pa šle na obisk k prijateljici in njeni družini ter prišle domov malo pred dvajseto Skratka, zelo lepi prazniki so bili Jutri je pa materinski dan. S hčerkicama se bomo odpravile na kosilo, nato pa ju peljem v kino gledat Hortona. Že komaj čakata. Si bomo kar same podaljšale praznike, hi, hi, hi,... Jaz si bom privoščila še malo šopinga po Celju, zvečer pa domov. Ja, glede hrane pa tako kot je napisala Darja-: jutri je novi dan. Oziroma pojutrišnjem Lahko nočko vsem skupaj in lepe sanje ter lep začetek (skrajšanega) tedna blažkaa

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

24. mar 2008 21:40

Joj, jaz se tudi že veselim jutrišnjega dne... ker to pa je bilo zame preveč ... pa čeprav imam jutri vodni dan Upam, da vam ni tako žal kot meni... Marna

Kristalka  

25. mar 2008 8:25

Marna premagaj vodni dan - se splača - pa srečno

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti