Ločevanje živil 90. dni - 5. del

barbay  

član od: 4.1.2008

sporočila: 202

17. mar 2008 10:38

Ja Darja- za mir pri hiši,..., pri nas je včasih podobno. Danes sem si po dolgem času, k sem se dobro pogledala v ogledalu, zopet všeč. Ja počutim se super. V obraz se lepo pozna, da so šli kilogramčki dol, upam, da se bo drugje pa še poznalo. Pa tudi drugi opazijo, da me je malo manj. Danes sem na rižu in solati. Komaj čakam. Lep dan vsem skupaj, pa uživajte ter se imejte radi. Bay bay barbay

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

17. mar 2008 16:04

OJLA

Ja punce prav občudujem vas kolk imate ene pozitivne energije in ste na dibri poti glede izgubljanja kilogramčkov.Jaz pa sem cel vikend lepo zabluzila ter na veliko grešila ,saj vem zdej ne pomaga jamranje ,vendar se moram mal izkašljat.Imam občutek kot da sem še kakšno kilo pridelala,saj sem vse pojedla kar mi je prišlo pod roko -prav velika packa sem.

Če pomislim za nazaj sploh nevem kakšen razlog naj bi bil ,da sem pokvarila vse s hrano,no ja uglavnem in upam da se bom postavila na pravo pot in nadaljevala tko kot je treba.

Danes je moj osmi dan oziroma sadni dan in mi je celo uspelo da še nisem nič grešila.Tok si želim da bi mi uspelo in se bom probala potrudit ,saj veste iz zarečenega kruha se največ poje.

Mal sem se izkašljala zdej pa veselo naprej

Vam pa vsem skupaj lep preostanek dneva

-pika  

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

17. mar 2008 16:16

Danes, po treh tednih diete, imam dobrih 5 kilogramov manj - in ko sem zjutraj iskala primerno garderobo za današnji dan, sem vesela ugotovila, da so mi stare hlače spet prav... JUHUHU!!! Zdaj imam pa spet en dober zagon za naprej! Vse dobro vam želim in da vam ni prehudo! Marna

yoy  

član od: 7.1.2008

sporočila: 58

17. mar 2008 18:23

Punce bok Vidim da nisem edina ki je zopet malo grešila Imam B dan in se ga nisem držala in sem sama nase jezna. Sem se zaklela da grem jutri po planu naprej. Izgleda da so taki dnevi da nas drži lakota kajne. Sedaj pa grem delat večerjo aje čao

valery2  

član od: 8.6.2006

sporočila: 34

17. mar 2008 18:44

Pozdravček.

Danes nič ne grešim. Sem vse zlikala šla na sprehod...Stran od hrane.

Do sedaj sem izgubila 6 kg (od 23.2.). Zares sem vesela. Vsaj še 4 kg.

Kako se malo  sliši !!

Čao

valery2

sissyp  

član od: 15.2.2008

sporočila: 47

17. mar 2008 19:23

živjo punce, spet se mal oglašam, včeraj sem tud jaz grešila, zdej pa spet naprej. Glede na to, da sem včeraj pojedla vsega pomalem vam moram povedati da sem takoj dobila gor 1 kg, no pa bo že šel, jutri bom velik pila, pa malo jedla pa bo. vam sporočim. Sicer pa mi gre o.k. sploh počutje je ena a. Zdejle pa gremo na kopanje in spanje. Otroci seveda. pa lahko noč. sissyp

kratkolaska  

član od: 13.3.2008

sporočila: 64

17. mar 2008 19:52

Serbus! No pa sem se vrnila iz Mb. Mentorico za diplomo sem čakala več kot 2 uri, za pop....., ampak na koncu sem le dočakala. Nekaj stvari v dispoziciji imam za popravit, zdaj mi vsaj ne bo več dolgcajt. No spet ena ki je grešila saj veste, kot sem že zjutraj napisala taboljša frendica in roj. dan. Saj nisem pretiravala, ampak vseeno. Ob 3 sem bila že pošteno lačna (ko sem zaključila na faxu), sem zavila kar v šparovo restavracijo na solato. Potem pa k prijateljici domov, kjer sem po dolgem času pila pomarančni sok, sendvič s salamo (jaz pa sadni dan) in kos torte. No ok, se tolažim, da mi je oproščeno. Bo za naprej boljše. - pika, veš da sma midve začele na isti dan; danes je tudi moj osmi dan kratkolaska

blažkaa  

član od: 8.5.2007

sporočila: 775

18. mar 2008 6:42

Zbudite se; zunaj snežiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Gremo se kepat, da pokurimo kakšno kalorijo P.S. Še sreča, da je pri nas doma vse bolj na easy in posledično še nismo zamenjali gum na našem jeklenem konjičku blažkaa

darja-  

član od: 11.8.2007

sporočila: 567

18. mar 2008 6:50

JUTRO.......... Ja Blažkaa tudi pri nas sneži..............................pa to ful sneži..........jaz tudi še nisem zamenjala gum,mož pa je šel 4.20 v službo z letnimi gumami.... Se mu je res mudilo menjat..... Danes pa bo zanimiv dan,sam mislim da sem zastonj že posejala solato.

darja-  

član od: 11.8.2007

sporočila: 567

18. mar 2008 7:44

ŠE KAR SNEŽI................

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti