14. mar 2008 21:09
ZA LAHKO NOČ...................
14. mar 2008 21:09
ZA LAHKO NOČ...................
15. mar 2008 10:54
Punce pozdravljene! Darja- vem ja, da nisem jedla isto, kosilo sem imela ob 15 uri in potem nisem bila lačna Včeraj se tudi nisem nič rekreirala. Sem mislila, da ni nujno potrebno jesti zvečer enako. Bom mogla še malo podrobneje prebrat navodila, sicer sem pa mislila, da lahko npr. zvečer pojem kaj drugega, v glavnem, da spada v to skupino živil. Mislim, da bi na "mesni" dan za večerjo pojedla navadni jogurt ali kaj podobnega? Danes za zajtrk eno jabolko in en kivi, za kosilo pa bo pečen krompirček, solata ledenka in mogoče kaj zelenjave dušene. Naši (starši, sestra in fant) pa bodo imeli zraven še piščančje zrezke. Mislite, da bi lahko za večerjo jedla regrat s krompirjem? Seveda spet ne bo enako, kot za kosilo Popoldan pa si privoščim še kak sprehod. Komaj čakam jutri na OH Za sladico bom spekla muffine - prvič, sem si kupla pekač, upam, da bodo uspeli, pa seveda, da bodo dobri. Lepo preživite soboto! kratkolaska
15. mar 2008 11:38
ojla punce
Tudi jaz rabim eno pomoč danes imam škrobni dan pa me zanima če si lahko naredim rižoto z morskimi sadeži tok jo imam rada,zato mi svetujte če je to preveč grešno.
lp
-pika
15. mar 2008 14:09
BOK Pika za kosilo lahko ješ riž vendar z zelenjavo ne pa z morskimi sadeži. Morske sadeže lahko ješ na B dan. Jaz imam danes drugi vodni dan in zaenkrat nisem še nič jedla kaj me pa še prime pa ne morem rečt.Prvega se nisem držala pa ni bilo nič narobe.Bomo videli. Sem pa danes čisto brez volje in nimam nobenega delovnega elana, verjetno je krivo vreme no pa še ponoči sva z dragim pohajala in se nisem naspala, malo pa me daje tudi tale voda, Si bom zdajle skuhala eno grenko kavico/FUJ/ pa dva cigareta pa bo malo bolje. čao
15. mar 2008 14:13
Kratkolaska - regrat s krompirjem za večerjo - ni problema: solata in krompir - enako kot kosilo. Če ješ v enem obroku meso, ga moraš tudi v drugem (kosilo meso, večerja jogurt = dvoje različnih beljakovin. Če nisi zvečer lačna za meso, pojej samo kakšno solato. Tudi sadja ne smeš mešati v obroku - poješ lahko 2 kosa ene vrste sadja, za naslednji obrok pa lahko poješ drugo vrsto... Tako je po knjigi... -pika, ti si pa svoje morske sadeže verjetno že pojedla - pa ne se sekirat - upam, da je bilo dobro...
15. mar 2008 16:23
Kristalka hvala! Bom v prihodnje res bolj pozorna, da ne bom mešala beljakovin. Saj drugi dnevi niso takšna težava, ampak B dan pa je. Bom potem res rajši pojedla 1 ali pa 2 sadeža. Yoy, glede na to da se nisi držala prvega vodnega dneva, so kg vseeno šli dol? Danes imam jaz sicer komaj 6-i dan, ampak ne vem če bi mi uspelo "pregurat" dan samo na vodi. Sem mislila, če bi recimo imela zaporedoma dva vitaminska dneva Tebi pa držim pesti! Kdo ve, kaj bo do takrat, sama upam, da čim manj pregrehov kratkolaska
15. mar 2008 16:33
Veš Kratkolaska na kg se ni nič poznalo in so šli vseeno lepo počasi dol in tudi danes se ga ne držim. Izgubila sem že 12 kg in drugi pravijo da imam že dovolj ,ampak sama bi pa rada še 4 kg in tako se mi nič ne mudi.Naj gre lepo počasi. Se zadnje čase ne držim ravno urnika po dnevih ,ampak ločujem pa vseeno. lp Sporočilo je spremenil(a) yoy dne 15. mar 2008 16:34:09
15. mar 2008 17:34
Vauuuu yoy lepa številka. Jaz imam 10 kg dovolj, več ni potrebe, bomo vidli po koncu 1 meseca, kak bo rezultat. Potem pa javi, kako ti bo šlo glede: "Se zadnje čase ne držim ravno urnika po dnevih ,ampak ločujem pa vseeno." Me zanima če bodo šli kg dol vseeno. Potem bi tudi jaz mogoče to po 2 mesecih začela prakticirat. Grem si zdaj narest večerjo, regrat s krompirjem, njammmiiiiii. Lp, kratkolaska
15. mar 2008 22:52
Jaz sem se vam spet pridružila. Po dveh letih. Sem bla pridna pa sem par kg gor dobila ... pa moram spet tja nazaj kjer sem bila po izgubljenih 25 kilogramih. Torej dobrodošle. Jaz ciljam na -6 kg. Jutri imam drugi OH dan. Danes pa sem bila "na" zelenjavni rižoti. Zajčica
16. mar 2008 7:25
DOBRO JURTOOOO Danes sem pa jaz prva ve pa verjetno še vse spite kot polhi. Pozdravljena Zajčica.Si pabila pridna da si v 2-eh letih dobila gor samo 6 kilogramov bravo. Me zanima kako bo pri meni. Drugače pa imam danes B dan in na jedilniku bo pečenka pa solata. Včerajšnjega vodnega dne pa se nisem držala in sem se najedla vsega po malem danes pa imam kar malo slabo vest saj sem zmešala skupaj vse od domače salame do frišnega dom. kruha pa majoneze za povrh pa še čokolado.................. No se bom pa danes mallo bolj pazila LPKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | malaga |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sirovi napihnjenčki z dodatkom
Bowla s kozicami