Ločevanje živil 90. dni - 5. del

ann  

član od: 15.2.2007

sporočila: 343

13. mar 2008 10:45

Sissyp, hvala za informacije. ann

blažkaa  

član od: 8.5.2007

sporočila: 775

13. mar 2008 13:10

Spet sem se cel dopoldan potepala Malo tu, malo tam in evo me končno doma. Danes sem jaz na škrobu zato si pravkar kuham zelenjavno rižotko. Mnjami, komaj čakam.... Za zajtrk sem pojedla dva kivija in eno miceno pomarančo (ugotovila sem, da sem ob tej kombinaciji zjutraj na tešče redni obiskovalec najmanjšega prostora v našem stanovanju in nisem več videti nekako takole ). Za malico sem pojedla eno jabolko, sedaj pa uživam v kamiličnem čaju in čakam na rižotko. Zjutraj sem (po dolgem času) ponovno stopila na tehtnico in bila prijetno presenečena. Nazadnje mi je prisodila 62,4kg, danes pa samo 61.7 . Jupiiiiiiiiiiiiiiii, če katera želi se lahko pride k meni tehtat, saj je moja tehtnica zelo, zelo prizanesljiva. Pa še moj unikatni podpis blažkaa

tinka85  

član od: 3.12.2007

sporočila: 18

13. mar 2008 14:33

punce, super ste, da se odločate izgubljat kilogramčke. meni je na srečo uspelo, vendar je bilo vloženega veliko, veliko truda. v 2 letih in 2 ločevalnih dietah sem izgubila 22 kilogramov ( sedaj 180 cm - 65 kg) in vzdržujem to težo že dobro leto.... brez ločevalne diete ne bi šlo. tako da resnično priporočam, da se držite diete in ze veeeeeliko gibate... uživajte še naprej in naj vam čimbolj uspe... tinka85

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

13. mar 2008 16:06

vsem puncam,ki ste ful pridne in vzdržljive v tej dieti.Danes je moj četrti

dan to se pravi sadje na sadje v zmernih količinah.Moram se kr pohvalit,da ni bilo prav nič grehov in upam da bo tako tudi v bodoče.

ANN vidim ,da si zelo aktivna tudi pri telovadbi in da redno hodiš kar je zelo pohvalno tudi sama se bom morala malo spravit na moj orbitrek,ki me prav postrani gleda ko grem mimo njega haha. 

Blažka z veseljem ti privoščim dobro rižotko. Koliko časa si že na tej dieti,ker vidim da si že prava manekenka.

Tinka tebi pa vse pohvale za tvojo vzdržvljivostjo in upam da bom tudi sama enkrat prišla do željenega cilja.

Zdej pa še malo na sončka  papa

-pika

darja-  

član od: 11.8.2007

sporočila: 567

13. mar 2008 16:16

LP evo mene sem ravno prišla od frizerje...odkar sem zamenjala frizerko,sem zelo zadovoljna.Imam res lepe blond lase na svojo temno barvo las...dolgo sem iskala,da sem zdaj zadovoljna. Pojedla sem že en buhtelj zdaj pa na delo Lep dan se še oglasim..

darja-  

13. mar 2008 17:05

jutri pa bi jaz jedla to................ Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 13. mar 2008 17:05:42

kratkolaska  

član od: 13.3.2008

sporočila: 64

13. mar 2008 18:01

Punce pozdravljene! Ne samo, da sem nova uporabnica, pridružila sem se dieti. Vesela sem, da na forumu objavljate vse te zadeve, povem vam, da mi vliva moč, da izpeljem dieto, medtem ko berem poste za nazaj. Danes je moj četrti dan, tj. sadje, jaz sem dodala še zelenjavo za začetek Diete sem se lotila že lani, ampak ne strogo in še to samo za mesec dni. Takrat vem, da sem shujšala za 4kg-bravo jaz, zdaj pa sem se zredila. V novembru sem bila na operaciji (ginekološko) in potem veste kako je, najprej en mesec počitka oz. mirovanja, nato pa še menjava horomnskih tabletk in je pač naneslo da sem se zredila. K temu je pripomoglo še to, da sem doma (pišem diplomsko nalogo, sem študentka ekonomije-računovodstvo in revizije), gibanja je bolj malo. Saj imam orbitrek, ampak zdravnica je rekla, da do januarja nič delat. Januarja sem začela, vsak dan 10 km, omejila sol, sladkor, pazila, da po 18 uri nič nisem jedla, ampak namesto, da bi šla dol sem šla še gor na vagi Ta teden pa sem se odločila, da se vam pridružim, in da skupaj izmenjujemo misli, veselje, jezo,.... No, začela sem na 67,3 kg, velika pa sem 164cm. Povem vam, da sem zelooooooooo vesela, danes zjutraj mi je kazalo že 65,4 kg. Nisem mogla verjet. Jupi! Je pa res, da s prijateljico zadnjih 14 dni pešačiva skoraj vsak večer 1 uro in pol. Za vse punce, ki ste na dieti: Kapo dol kratkolaska

yoy  

član od: 7.1.2008

sporočila: 58

13. mar 2008 18:17

Pozdravljena Kratkolaska Veseli me da si se nam pridružila. Ane da je treba dat kapo dol vsem hujšaricam.Veš tudi meni daje ta forum neko spodbudo da zdržim to shujševalno ,,,trpljenje,,,,.Jaz vsak dan preberem četudi nič ne napišem/sem bolj lena za to/ in nekak kar dobim voljo za naprej. Drugače pa je moj Š dan in jedla sem solato z krompirjem ,jutri pa bodo makarončeki z omako iz šampinjonov. Darja veš tudi mene zanima kje so stare kolegice kot so Točka pa Žabica in ostale.So se kar nekam potuhnile.Točka je začela na isti dan kot jaz in me zanima kako ji gre pa se nič ne javi . Jaz sem do sedaj izgubila 12 kg in rada bi še 5. Naj še povem da sem se malo prej mučila z tistim vašim ZS in mi je ratalo naredit zelo ekstra moj podpis a ko sem to hotela spravit sem gor pa je bilo groza.Ne gre in ne gre. Je res da o računalniku vem samo to kje se vžge pa da ima tipkovnico z črkami drugega pa nič . lp yoy.... yoy

yoy  

član od: 7.1.2008

sporočila: 58

13. mar 2008 18:23

nEKAJ POSKUŠAM PA NE VEM ČE MI BO RATALO, ZATO SE MI NIKAR NE REŽITE yoy Sporočilo je spremenil(a) yoy dne 13. mar 2008 18:24:22

darja-  

13. mar 2008 18:27

Dobrodošla kratkolaska....vsi smo na istem,zato se nam kar pridruži...Yoy kolikor jaz vem še nisi tako dolgo na dieti...in že 12 kg? Si pa res pridna a zraven še kaj telovadiš? Jaz sem ta to komaj pa čakam da bo bol toplo,pa grem na kolo... lp

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?malaga
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti