Ločevanje živil 90. dni - 5. del

darja2  

član od: 29.9.2006

sporočila: 249

26. sep 2008 8:51

Jest sem pa stopila na vago, še sama ne vem zakaj kar vleklo me je gor,pa sem rekla, da se ne bom tehtala....no in je šlo od ponedeljka pa do danes dol samo pol kile. Joj, koliko sem jeznaaa. darčika

linolina  

član od: 15.3.2008

sporočila: 531

26. sep 2008 15:33

Tudi mene je vleklo k tehtnici zjutraj, ampak sem se nekako premagala. Še dobro, saj sem potem vedno razočarana. Se bom kar v nedeljo zjutraj stehtala, sedajle pa grem v gozd malo tečt in hodit, da se nadiham svežega zraka in si malo dvignem pritisk, ker imam malo prenizkega. Elma, ti pa kar nadaljuj, se zgodijo prekrški, saj smo samo ljudje. Lep pozdrav vsem skupaj in veliko dobre in trdne volje vsem, tudi meni. linolina

Vandolina  

član od: 7.7.2008

sporočila: 80

26. sep 2008 17:35

Hoj dekleta, Elma kar nadaljuj po sporedu. Tudi jaz ti želim čimmanj kg. Darja2 tudi pol kg je super uspeh, saj po enem času kg ne grejo dol, pa je treba vstrajat, potem pa kar naenkrat gre po 2 kg navzdol. Uspelo ti bo, kar vstrajaj. Jaz se tehtam skoraj vsak dan, pa ni nič strašnega, tudi če pokaže tehtnica kakšen gram navzgor, drugi dan je pa kg manj. To je vse odvisno kaj poješ in tudi če piješ dovolj. Upam, da bo nam vsem uspelo priti na željeno težo. Lep pozdrav vsem trpinkam Vandolina

ELMA  

član od: 19.4.2008

sporočila: 93

26. sep 2008 18:59

Sam vas pozdravim (imam obisk )in vam pošiljam en velik objem , ker ste tukaj z mano .... Š.Dan je za mano , in je kr normalno šlo , jutri pa mam O.H ....In se veselim da sem spet nadeljevala ... ELMA

darja2  

član od: 29.9.2006

sporočila: 249

27. sep 2008 21:12

Današnji dan uspel brez kiksa. Jupi. Pa hodila tri ure, me noge tko bolijo, da grem kar spat. Noč. darčika

dardan  

član od: 27.9.2008

sporočila: 3

27. sep 2008 21:37

ojla Ne vem, zakaj se je pico na OH dan, če je pa pri beljakovinskem dnevu dovoljen kos kruha. Narediš testo v velikosti kosa kruha, ga z rokami čisto na tanko razvlečeš (da je čim večjega premera) in ga obložiš z zelenjavo ter sirom. Jaz sem si to privoščila dvakrat na mesec, pa sem vseeno zgubljala kg. Ker sem se ponovno nekaj zredila (za 5kg, shujšala pa 15kg ) sem se odločila ponovit dieto. lp. Pa veliko korajže dardan Sporočilo je spremenil(a) dardan dne 27. sep 2008 21:39:19

Vandolina  

član od: 7.7.2008

sporočila: 80

28. sep 2008 18:55

Lep vetroven jesenski večer želim vsem skupaj in brez grehov . Vandolina

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

28. sep 2008 20:53

Pozdravljena dekleta! Pri meni se je sedaj ustavilo, kot sem pričakovala. Vseeno vztrajam in grem dalje. V četrtek bom že na polovici. Danes imam 41. dan, sadni dan. Sadje mi pa res že pri ušesih ven gleda... In danes sem grešila - za večerjo sem pojedla četrt bučke, polnjene z mesom. Hja, bo že. Držim pesti za vse skupaj in vsako posebej! Issi

tisa 58  

član od: 15.8.2008

sporočila: 19

28. sep 2008 22:24

živjo Danes se vam pa oglašam kot zagotovo največja grešnica.Bila sem na po poroki in sem grešila po celi črti in to je bil poleg malo mleka v dnevni kavi res prvi, ampak ogromen prekršek.Pa sem šla z najboljšim namenom, da ne bo greha.Zdaj imam pa moralnega mačka in jutri bom poskusila kar z vodnim dnem, čeprav ga imam po jedilniku v četrtek in to drugega.Bom imela pa dva v enem tednu.Sem se pa počutila precej slabo po vsej hrani.Res je v vsaki stvari nekaj dobrega. Lepo spite, jaz sigurno ne bom, ker ponoči analiziram tisto kar ne štima čez dan. tisa 58

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

29. sep 2008 10:30

Dobrojutro :) Tudi jaz sem bila na ohceti, ampak po pravici povedano, nimam slabe vesti. Odločila sem se, da grem na ohcet in bom jedla tisto kar mi paše. Najprej sem pojedla svinjski kotlet in zelenjavo, potem še malo piščanca in še košček svinjske pečenke. Res sem si privoščila mesa in krompirja ali riža niti slučajno nisem mogla jesti zraven. SEveda pa sem OH nadomestila s sladicami!!! To je bilo v soboto in ostali smo še v nedeljo. V nedeljo pa sem pojedla za kosilo samo košček ribe in mešano solato, za večerjo pa smo bili že doma. Ker sem bila pošteno lačna sem si naredila solato. Dva dni sem tako "izostala" od diete in danes nadaljujem s škrobnim dnevom!!! Sem pa celo sobotno noč preplesala in tudi kakšno kalorijo pokurila. Drugače pa se počutim kar OK, nisem napihnjena, vendar komaj čakam srede ko bo sadni dan, da se malce sčistim. Punce, pridne bodite in gremo naprej. LP Marina5

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti