4. okt 2008 19:11
Vandolina, za to pa res še nisem slišala. Kako pa izgleda? Mislim, da bi mi zelo prav prišla, človek se naveliča stalno hladne hrane. Saj poleti še gre, sedaj ko je mraz, pa bi pasalo kaj toplega ali vsaj mlačnega.
Danes imam (imava z možem) Š dan in za kosilo smo imeli ričet (tudi otroka ga obožujeta) brez mesa, za večerjo pa sem ravnokar pojedla skledo solate iz svežega zelja z dvema krompirjema. Mnjami!
Teža mi sedaj že nekaj časa stoji, ampak se ne sekiram, saj sem bila pripravljena na to, da v drugem mesecu stoji. 15.10. imam drugi vodni dan in takrat upam, da bo šlo še kaj dol. Je pa že sedaj čudovit občutek, ko oblačila čisto drugače stojijo, ko tesne hlače postanejo "komot" in ko najpogosteje nošene hlače potisneš v kot omare, ker so prevelike.
Imam nekaj oblačil izpred treh let, ki so mi bila absolutno premajhna in počasi zopet postajajo prav in kadar imam krizo zaradi nespremenjene teže v zadnjih dneh, jih grem probat, pa zopet dobim moč in motivacijo, ko vidim da manjka "le še malo".
Držite se soborke!
Issi