Ločevanje živil 90. dni - 5. del

darja2  

član od: 29.9.2006

sporočila: 249

24. sep 2008 9:53

Dobro jutro, Marina5, le pogumno naprej v nove zmage. Jaz se tudi raje ne bom tehtala, ker bi tudi mene kaj takega kot se je tebi zgodilo čisto sesulo. Ampak kot pravim bodi močna in nadaljuj, do cilja je še daleč a na koncu bomo vse vesele, boš videla. Jaz sem si pa včeraj naredila krompirjev golaž s kumarično solatko in kosom polnozrnatega kruha. Je blo tolk dobr, sem si hotela narest rižotko a v zadnjem trenutku sem opazila, da bo treba it v nabavo, ker mi je zmanjkalo riža. Danes si bom pa naredila pico, gor si bom pa dala malo paradižnikove omakce, malo čebulce in šampinjončke. Komaj čakam, še bolj težko pa čakam večerjo, ker bo sladko. Sem se že odločila, da si bom privoščila kremšnito. Poleti sem komaj čakala na sladoled, ko sem kao neki hujšala, zdaj me pa že itak zebe in nimam želje po mrzlem. KatarinaK, koliko imaš pa ti starega otročka, sej si že verjetno pisala kaj pa nisem brala za nazaj. Naš pobalinček ima 6.mesecev in je že pravi dečko. Rad dobr papca tko kot mami. Sej zato je pa ostalo toliko kil po porodu. Drugače pa tudi jaz nisem imela kakšno sijočo nosečnost tko kot ti ne, je blo več težav kot ne. Edino pri prvi je blo vse ok, pri drugi naši bejbi in zdaj nazadnje mi je pa nagajal povišan tlak in sem oba prej rodila pa oba sta imela komaj čez dve kilci. Ena 2290g, Jan pa 2890 g. Tko da pri nas smo zaključili z naraščajem, zdaj mora pa mami še samo shujšat pa bo... Ja nič, mali je zaspal zdaj grem pa še kaj narest. Se še kasneje kaj oglasim pa nobenih sprehodov do hladilnika.. darčika

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

24. sep 2008 12:18

darja2, moj ta mali ima sedem mesecev in pol al nekaj takega. Osem jih bo imel 3.10. Sem rodila 3.2. Jaz sem v prvi nosečnosti shujšala 11 kil in ker sem štartala takrat z 61, sem padla na 50 kil. Sem bla non stop v bolnici na infuziji, ker nisem mogla začet jest, ker mi je vse smrdelo,... Pol sem šla gor 18 kil in ko sem rodila sem spet prišla na 61. Pol sem se pa lepo imela in sem si pridobila kile, da sem bla čez par let težka 70 kil. Jaz ne jem ko sem živčne, ampak ko se imam lepo še kaj dobrega popapcam. Ko sva se z možem preselila na svoje in sem imela 20 let, sem šla iz 50 na 61 kil, moj mož pa je šel gor 15 kil. Bella vita! Moji otročki so pa zelo žilavi in so se normalno rodili. pri drugi nosečnosti sem pa štartala z 70 in sem šla prvo dol 12kil, ki je blo še slabše kot pri prvi in mi je blo res grozno slabo, pa sem bla vsa preluknjana in polna modric od infuzije. Mi je blo tako žal za ta starejšega fantka, ki je imel 4 leta, ko sem bla v bolnici. In pol sem šla gor iz 58 na 73 in ko sem rodila je šlo dol samo6 kil in pol in sem pristala na 66.500. In pol sem se doma še malo poredila na 68.200. In zdej mi je uspelo spravit dol na 58.800! Kot vidiš kar dosti nihanja. Če želim shujšat samo zanosim in Se hecam! Prej ko sem imela 70 kil sem vidla da me je preveč, ma me ni motlo. Po porodu, pa ki sem vidla kako je spet ko imaš 58, ( Ko sem med nosečnostjo shujšala), mi je nardilo klik v glavi. In evo mene z manj kil. Sem hotla samo vsem povedat, da ne se preveč tehtat, kot jaz naprimer. Sem se stehtala včeraj in sem imela namesto58.800, kar 60.400 in sem bla vsa v depresiji. Sem celo mislila danes, ko imam zadnji dan dijete naredit še en vodni. Pa se zjutraj stehtam in je blo spet58.800, pa sem se odločla za sadni. Razlika za kilo in pol. Sem bla že v depresiji. Verjetno se vsake toliko telo ščisti in pol pokaže realno. Po sadnem se je najboljše tehtat. Se slišimo jutri, ko bom odprla šampanjc za konec dijete! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/ Sporočilo je spremenil(a) Katarina K dne 24. sep 2008 12:18:30 Sporočilo je spremenil(a) Katarina K dne 24. sep 2008 12:21:11

_tmickena_  

član od: 20.6.2006

sporočila: 293

24. sep 2008 16:51

Sadje sadje sadje.. korenje.. :S : _tmickena_

_tmickena_  

član od: 20.6.2006

sporočila: 293

24. sep 2008 16:51

Aja in bravo Kat!!!! _tmickena_

Vandolina  

član od: 7.7.2008

sporočila: 80

24. sep 2008 18:50

Katarina K lepo te je pogledat, zdej ko si shujšala, možek je verjetno vesel, ko ima elegantno ženkico. Jaz sem tudi končala s prvim delom, danes imam še "sadni dan" in od jutri naprej grem z dijeto po drugi knjigi. Tu se spremenijo zaporedja, kar me trenutno malo moti, se bom pa že privadila. Za jutri imam spet piščanca in zelenjavo, malo mi že pri ušesih gleda ven, pa bo že. Potem pa 2 dni škrob in tako naprej. Marina5 kar vstrajno naprej, tudi če nardiš kakšen kiks, drugi dan bodi bolj pridna, saj tista, ki reče, da ni nardila nobenega greha, laže. Tudi jaz sem se vsake toliko pregrešila, ne veliko, ampak greh je pa bil, posebno pri polnozrnatem kruhu, nisem pojedla en kos ampak 2, pa kaj. Pa so kilce vseeno šle dol in sem zelo zadovoljna. Ugotovila sem, da je tisti recept (ko je škrobni dan) s fižoleti in krompirjem ful dober, zadnjič sem jih naredila in komaj čakam da jih spet skuham, saj sem se malo naveličala riža, saj bom še kitajc ratala. Tudi kislo zelje, ki je 2. dan 1. knjige, je super, samo nesme se dat kuhat skupaj kislo zelje in krompir. Zdej je ratalo mraz in paše nekaj takega, da se je z žlico. Pa dovolj za danes, bodite pridne, brez grehov Vandolina

darja2  

član od: 29.9.2006

sporočila: 249

25. sep 2008 11:29

Ja punce, kje se pa skrivate? Malo moram pojamrat, včeraj je sicer šlo vse po načrtu do 18h, potem sem pa pol glaža rdeče pese napadla, ful sem si jo zaželela. Pa eno kepco sladoleda preveč sem pojedla. Mah gremo naprej na vago pa raje ne stopim... Kolk študentske hrane se sme pojest-oreščkov. Jest sem jih pomoje že malo preveč.... darčika

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

25. sep 2008 15:00

Evo mene, pa je konec dijete, ampak boj se šele začne! Kot sem obljubla odprem in sem zadovoljna, rezultat pa je -9.400kg. več ne gre in bo dovolj tako. 58.800 mi je ok, mogoče še samo -800 da imam za rezervo, če bo kak piknik. včeraj in predvčerajšnjim sem bla tudi pridna na orbitreku in sem pokurla 500 kalorij in pretekla čez 20km. pa še 50 trebušnjakov na ab kingu. Bomo vidli kolko časa mi bo tako zneslo. danes sem imela za kosilo piščančja prsa in kumare v zosu, pa solato iz cvetače. ful sem se najedla. Popoldne grem pa na en rojstni dan in bo tudi meso na žaru pa kaka zelenjava, pa imam večerjo.Zdej en dan si moram nardit zelenjavno pico, ki se mi tako je. Al pa ko grem v Kp k staršem, si naročim kako zelenjavno v piceriji. Jaz se bom še kar oglašala, ki sem se tako navadla na vas, da bi vas sigurno pogrešala, če vas ne bi nič brala. Pa ti Vandolina se še tudi javljaj! se beremo! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

Vandolina  

član od: 7.7.2008

sporočila: 80

25. sep 2008 18:19

Evo me Katarina K, tudi jaz se javljam, da sem končala prvi del dijete. Ti si res končala, saj več kot toliko ne moreš shujšat, jaz pa moram z dijeto2 še nadaljevati, tako da bom končala drugi del 2 dni po božiču. Fino, nebo treba pečt niti jest sladkarij in pečenga odojka.. Drugo leto pa bom spet nadaljevala hujšanje po prvi knjigi. Hočem priti vsaj do 75 kg. Upam,da me nebo kakšen preveč motil. Darja 2, nič ni hudga, da si se najedla rdeče pese, boš imela pa boljšo prebavo, glede tiste kepice sladoleda, pa mislim, da tud ni tako hudo, boš pa jutri bolj pridna. Lepo pozdravljam vse sotrpinke in se slišimo Vandolina

ELMA  

član od: 19.4.2008

sporočila: 93

26. sep 2008 0:04

Jaz se moram mal oglasit , bodite moćne in zdržite , mi je pa tko hudo ker dva dni že nisem na dijeti .Pa tko mi je lepo šlo za 12 dni sem zgubila skoraj 4 kg . Jutri naj bi imela Š.D . Zdej me pa za nima a lahko kr nadaljujem ali moram na začetek .Na prvi Beljakovinski dan.... ELMA Sporočilo je spremenil(a) ELMA dne 26. sep 2008 18:48:03

damas  

član od: 24.8.2006

sporočila: 14

26. sep 2008 8:45

Elma, kljub temu da si se prekršila, lahko kar nadaljuješ naprej z Š.D. vso srečo še naprej, pa čestitam za izgubljene kg. uživajte lana

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti