22. jan 2013 1:03
jaša, a potem te vegetarijanski obroki ne zanimajo več?
lp
mzm
22. jan 2013 1:03
jaša, a potem te vegetarijanski obroki ne zanimajo več?
lp
mzm
22. jan 2013 8:44
Mišzmoke seveda me oboje zanima, vegeterijanski in ločevalni, je res oboje zakomplicirano, veliko časa, idej, slik, volje, samozavesti, kontrole...je potrebno.
Ampak vztrajam ze vrsto let, bi mi pa dvignilo voljo,...še vaša pomoč, ki mi zmeraj pomeni največ.
Sem pač odlrila vaše slikice kosil..., pa me je tako navdušilo, da sem si srčno zelela, še v moji smeri kaj. Je drugače, lazje kot prebrati ,saj( -Augen essen mit-)
Obema srčna hvala za mnenje, me veseli.
Vanja_v_ZDA če boš pri času in volji mi lahko kaj vec o tem napišeš. Me pa zanima, a telo ne prosi oz.kake so posledice vnosa manj škroba in sladkorja? Ker o tem bi lahko debatirala do onemoglosti kaj se tiče zdravega načina prehranjevanja, diet....pa dvomim, da koga zanima, oz. je pomembno. Smo si različni. Akceptiram druge in njihovo metodo, način prehranjevanja, zivljenja, drugi pa mene.
Lep snezeni pozdrav
PA brez zamere
jaša
22. jan 2013 11:40
jaša, sama ločujem in se bom potrudila pa poslikala zadeve, ki jih kuham. :) 2 dni nazaj sem imela sadno-zelenjavni dan in sem za kosilo skuhala juho iz špinače, korenčka, bučk in pora in mi je bla zelo dobra... če ne maraš pora, ti pomojem ne bo všeč... recept in slikice pa najdeš tu: http://shrani.si/f/2m/yc/UHRFCp7/recept.jpg
s_luce
22. jan 2013 13:41
Jaša!
Pojdi na naslov: www.mojalbum.com/3mdobroki
Tu boš našla veliko receptov po tej dieti.
marja
22. jan 2013 13:50
S_luce obozujem in ljubim cisto vse vrste zelenjave, sadja, ni ga na svetu, da ga nebi poznala, kar je mozno za kupit jedla, tako, da tudi por je mjami, hvala, hvala
Obema srcna hvala, zlati ste, ful sem srecna, vesela, da ste pozitivno sprejeli in mi zelite pomagati.
Mi ogromno pomeni, hvala, hvala nestetokrat.
jaša
22. jan 2013 13:53
Evo kosilo za ločevalno dijeto: špinača zrezek, ter čista goveja juha.
22. jan 2013 14:05
Super Migla.
Hvala vsem, res ste zlati vsi. Hvala, polepsali ste mi...
Sem brez besed, od srece, da delite ideje s slikami z mano.
jaša
22. jan 2013 14:08
Jaša, dobra je tvoja ideja. Se bom trudila in slikala kosila za ločevalno dijeto.
Migla
22. jan 2013 17:47
jaša je napisal/a: |
Me pa zanima, a telo ne prosi oz.kake so posledice vnosa manj škroba in sladkorja?
|
Kakšne so posledice, nimam pojma oz. meni nič ne manjka.
Sicer je čisto enostavno, jaz sem začela preden je bilo vse to moderno: Namesto krompirja, testenin, kruha, riža ipd., daš kot prilogo "zeleno" zelenjavo, zimske in poletne buče, stročji fižol...
Vanja
22. jan 2013 21:11
jaša a ti rabiš ločevalne vegi obroke ali ločevalne obroke? Tudi prvo je čisto izvedljivo, sploh če nisi čisto vegi in ješ ribe. preverjeno gre in ni težko.
v temi, katere link je pripela rimljanka, je veliko idej tudi za taka kosila, samo poiskat in potrudit se je treba. Brez zamere, ampak če ti je treba servirat ideje in še slike, potem močno dvomim vtvojo voljo do hujšanja. Pa da ne bodo samo drugi fotkali svojih kosil in se trudili, še ti pofotografiraj svoja kosila. To bo super motivacija, da skuhaš prav, dobro in lepo, ker od gledanja fotk drugih se žal ne shujša.
motovilčicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bovla po kitajsko
Jabolka v srajčki