Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Vesna1A  

član od: 19.12.2011

sporočila: 28

17. okt 2012 19:47

Marjja, ko sem vidla na youtubu posnetek mi je šel po glavi komad Physical od Olivie Newton (ehheheheheehe) :)

Ja telovadit je treba, samo meni pa glih fitnes odgovarja, ki si dam slušalke gor in sem v svojem svetu. Doma ne morem, ki mali začne kaj jokat pa ga slišim...pol pa itak ne morem pustit (čeprav mož komot zrihta vse...takšne smo mame:)).

Danes sem imela sadni dan. Oziroma NAJ BI imela sadni dan.... sem pojedla dva piškota in 3 kose focaccie.... Focaccio niti ne bi pojedla, samo kaj ko moj si jo lepo speče, da gor sir, olivno olje, poper in sol in .... vidiš Marjja imava isti problem ;) no sem jo vsaj pojedla brez sira (tretji kos je bil s sirom, da vidim če je prav naredil ;))

Bravo gercar!! Ma do poletja bomo vsi šlang.... hehe naredimo pol kontra :) kdo se prej zredi - zmaga je itak moja hehe :)

Eno vprašanje, ima katera ali kateri težave z želodcem? Tipo občutek bolečine??? Mene malo matra, pa ne vem ali je tolko lačen pa se na vse pretege bori, da preneham z dieto ;)

 

Lep večer še naprej.

Vesna1A

marjja  

član od: 6.9.2011

sporočila: 2511

18. okt 2012 6:58

Ja, priznam, posnetek je prastar, tisti svetloči flourescentni elastan kar utrdi oči, hehehe, ampak vaje meni ustrezajo. Imam pa zjutraj od 6. do 8. ure blaženi mir doma ker sem sama, dragi je v službi, jaz pa v miru potelovadim, zvečer pa kolesarim pred TV in kar gre. 

Naj še povem, kako je zgledala moja aerobika pred 15 leti: smo se dobile 3 kolegice, odtelovadile 1 uro, potem pa na ali !!!!Pa 2 uri čvekanja!!! Isto je bilo kakih 7,8 let nazaj s pilatesom. Če je odpadlo, pa smo šle direkt na, hehehe!! Tako da nobenega haska od tega. V tem smislu zapravljanje denarja.

O hrani pa rajši ne bi, katastrofa!!!

 

marjja

angie.orhideja  

član od: 14.7.2008

sporočila: 866

26. okt 2012 14:11

Marjja...tako sem se nasmejala tvojim komentarjem, si mi prov polepšala dan....smeh je pol zdravja   Sem pred nekaj leti tudi sama probala to dieto in jo prenehala po 2 mesecih, ker sem dosegla željeno težo ( ja, sem bla fajna takrat )...no, itak sem potem izgubljeno dobila nazaj z obrestmi vred ampak se ne sekiram... Sem kar sem in kakršna sem...to sem jaz. Res moraš imeti veliko volje, da se odločiš za to dieto in vodne dneve in sadne dneve ... Sem se velikokrat pregrešila tudi sama, ma kako boš pil samo vodo, ko drugi jedo torte pa šnicle??  Vsem tukaj, ki prakticirate to dieto, želim veliko volje in manjše številke na tehtnici...

angie :)

gercar  

član od: 10.6.2009

sporočila: 35

29. okt 2012 10:49

včeraj sem imela vodni dan so bili vsi zelo uvidevni so mi ponujali pršutek pa sirček pa zrezek pa pico pa sadno kupo pa sladoled pa milko pa bombončka...........................njami so bili vsi prečudoviti bi vse postrelila...ampak da nebi moji živčki čisto popustili sem raje vzela v roke lopato pa ajdi na sneg ....dovoz, pešpot pa še dvorišče je bil spucan predno so prišli cestarji zorati....koristi če me razjezijo....upam da se bo tale fiskultura poznala kaj na tehtnici naslednji vikend če ne bodo strele iz oči letele

 

 

 



gercar

Sporočilo je spremenil(a) gercar dne 29.okt 2012 10:50

lipica2  

član od: 29.10.2012

sporočila: 1

29. okt 2012 15:18

Pozdravljene!

Še ena nova. Začela sem s prejšnjim tednom z velikoooo preveč kilogrami, tako da jih je sedaj že -3,5kg.   Danes imam drugi sadni dan in se mi luštajo pečena jabolka. Odločila sem se, da se bom tehtala enkrat na teden, pa bomo videli, če bom zdržala. Telovadim (zaenkrat) dvakrat na teden (zumba) in trenutno si downloadam še eno telovadbo za doma. Bomo videli, kako mi bo šlo.

 

Lep pozdrav.

 

Lipica

 

 

 

lipica2

marjja  

član od: 6.9.2011

sporočila: 2511

31. okt 2012 10:16

Bo šlo, bo!!!  

Pozdravljena med nami, jaz sem sicer bolj podporna članica, čeprav ob vsakem grižljaju pomislim na dieto hahahaha!!!

Pa zaenkrat se ne sekiram izgubljenih kil izpred pol leta še ni nazaj, res pa je bistvena rekreacija. Telovadba vsako jutro, da se ne ponavljam, pač miganje vseh vrst in gre. 

Drage moje, oglasite se kaj in poročajte. Podpornica držim pesti!

marjja

marjja  

član od: 6.9.2011

sporočila: 2511

18. nov 2012 10:19

Drage moje, očitno ste vse že lepo suhcene oz. tako zasedene s športanjem, da se nimate časa čekirati na KULSLO????? 

 

Saj vem, da ni tako, zato se pa le malo oglasite in poročajte!!!

marjja

gercar  

član od: 10.6.2009

sporočila: 35

26. nov 2012 7:47

pozdravljeni

drugi mesec je mimo. November je pri nas eden najbolj napornih mesecev čisto vsak vikend ma nekdo rojstni dan in ne bodi ai ga vrag v soboto ko sem se tehtala +1,3 kg. Pa ko sem se glede glavnih jedi držala vseh usmeritev samo po kosilu da ne bi kdo bil užavljen sem pojedla košček ali dva tortice. Ampak danes pa vodni dan juhej -pa ponedeljek. Se še javim.

gercar

Holly Golightly  

član od: 31.12.2011

sporočila: 14

5. dec 2012 16:30

Evo, jaz se tudi začela, danes.  Rada bi dala dol največ 7 kg, da pridem do idealne teže (višina- 110, tko kot je baje za ženske idealna). VEM, da je ta dieta bolj za tiste res predebele, ampak meni je všeč, ker lahko ješ vse, predvsem pa sadje, katerga sem se čisto odvadila jest. Probala se bom držat do konca, ker se ti baje spremeni metabolizem, potem pa lepo zdravo naprej.

Tole začenjam že tretjič, vedno me je že prvi da zvečer nekaj premamilo, ali pa nisem vedla, kaj lahko pojem, ker so me npr. sojini polpeti zmedli (beljakovine ali škrob??), pa sem nehala.

 

Za tiste, ki ste to že dale čez, kako je pa kaj s kavo? Ponavadi pijem z mlekom, to verjetno odpade? Jo lahko cukram z rjavim sladkorjem? Ob katerih dneh lahko jem zelenjavo? Lahko pijem gosti sok? Ena kolegica je rekla, da je skos pila fruktalove goste sokove,pa je vseeno izgubila v slabih 2. mescih dobrih 10 kg. 

 

Držite se ;)

Holly Golightly

marjja  

član od: 6.9.2011

sporočila: 2511

5. dec 2012 18:55

No, lepo pozdravljena!

če si kaj brskala za nazaj, si opazila, da sem jaz podporna članica te diete.
Jaz sem držala dieto 48 dni, lepo shujšala 7 kg, zdaj pa dobila 2-3 nazaj. Kljub temu sem čisto Ok, pač malo bolj divjam z biciklom (sobnim, zdaj ko je sneg), pa tiste jutranje vaje probam oddelati 3x na teden.

Kavica je najmanjši problem, jaz sem tudi dala tistih par zrnc sladkorja, mleka sicer ne dajem v kavo, ampak mislim, da teh par kapljic ne bo izničilo učinkov diete. Grešiti pa itak moraš malo, se boš veliko manj obremenjevala, če se s tem kar na začetku sprijazniš. Brez skrbi, kilce bodo šle dol!

Pa le poročaj nam!!!!

 

marjja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti