22. okt 2005 21:12
No, tudi me, ki smo še bile ostale, smo se razšle.
Z Galjo kot nekakšni gostiteljici upava, da vam je bilo prijetno, če komu kaj ni bilo po volji, naj oprosti, ampak saj veste, kako je prvič pripravljati takšno srečanje. Namen je bil najboljši.
Sicer pa je moj občutek, da smo se imeli prav prijetno, vsaj jaz sem se dobro počutila. Res je, kot pravi Sara, da smo si koga drugače predstavljali (Sara, kakšno si me imela v mislih? Upam, da nisi razočarana po tistem ,kar si videla...), kot tudi, da smo malo razbili popolno zasebnost, ki je med nami vladala, dokler se nismo spoznali. Tudi meni se zdi, da si bomo zdaj nekateri morda nekako drugače pisali, potem ko smo se spoznali. Kakorkoli pa obračam zadevo, se mi zdi, da je imelo srečanje pozitiven učnek in da je prvi led med forumovci prebit. Vsaj meni so bili vsi udeleženci prijetni sogovorniki.
Sara, nič nisi bila zadržana, prav prijetno sogovornico sem imela na desni strani. Pa tisto malo bittjece na tvoji desni, kar nenehno bi ga stiskala k sebi in ga crkljala, taki sonček je tvoj sin. PA Jernejev tudi. In kako pridna otroka, imata kar bianco vabilo za vsa nadaljnja srečanja, kaj pravite drugi?
No, na srečanju se nas je zbralo 17,nekaj jih je odpovedalo zadnji trenutek (smrt v družini, bolezen). VSak je domov odnesel kuhlo kot simbol Kulinarične Slovenije, naju z Galjo pa so udeleženci prijetno presenetili z darili. Jernej je pripravil srečelov (ostala sem praznih rok,na srečki je pisalo Več sreče prihodnjič), tako da smo se še malo zabavali in nasmejali. Posneli smonekaj fotografij in zdaj grem pošiljat na bojanov naslov, so zaukazali, tako da bo nek spomin na prvo tako srečanje nekje le ostal zabeležen.
Smo pa se udeleženci včerajšnjega srečanja nekako strinjali z Jernejevo zamislijo, da bo takšna srečanja nadaljevali, morda ne na tak način kot danes, torej v lokalu, ampka bi najeli kakšno dvorano in bivsak nekaj prinesel s seboj. A je to zamisel vendarle še treba razdelati. Sicer pa je najbolj pomebno, da ideja o srečevanju forumovcev ostala živa.
Upam, da s ebod oglasile še ostale udeleženke srečaja v MAriboru in kaj napisale, tudi če imajo kako pripombo ali če kaj nibilo v redu.Navsezadnje, na napakah se učimo.
V glavnem sem opisala vse, vsaj upam, da česa pomembnega nisem zpustila. Lep pozdravše enkrat vsem udeležencem in tudi vsem tistim seveda, k so bili z nami v mislih - tudi mi smo se spomnili na tiste, ki so izrazili željo, da se nam pridružijo, a se je izteklo drugače.
Lep pozdrav vsem, Mamamia
( P.S. - Jernej, bomo recept poslali v bazo, pa slikico tudi, pa bodo drugi forumovci lahko vsaj prebrali, s čem vse smos e sldkali. Če bo objavljena slikica peciv, bo vsaka od nas, ki je kaj priensla, povedala kaj je delala, saj so vsi recepti, razen mojega peiva, že v bazi. Torej smo res prave forumovke, kajne?)
Še
mamamia