14. nov 2006 9:40
Dušeno kisli zelje, ajdovi žganci. ( za ostalo, solato ali sladico se znajdeta sama, mene ni doma).
14. nov 2006 9:40
Dušeno kisli zelje, ajdovi žganci. ( za ostalo, solato ali sladico se znajdeta sama, mene ni doma).
14. nov 2006 15:24
Vojaški pasulj in ovsen kruh. Za sladico se bo tudi treba znajti, ker tudi mene ne bo doma. lp Vesna
15. nov 2006 8:11
Ričet z zelenjavo. Kruh. ( mogoče bom celo kaj pekla danes zvečer???)...
15. nov 2006 9:14
jasna1 lepo prosim za recept za repo s proseno kašo. še moji jedilniki: nedelja: gratinirani gobovi ravioli, mešana solata ponedeljek: narastek iz širokih rezancev, radič torek: pečene bučke s parmezanom, ena varianta francoske solate (s koruzo namesto krompirja) danes bo trizrnata "rižota" z zelenjavo, zraven pa motovilec ali radič maja
15. nov 2006 10:17
danes: porova juha, bučne polpete, radič jutri: špageti z gobovo omako.endivija v solati pojutrišnjem: kisla repa s krompirjem, skutin zavitek buča
15. nov 2006 12:11
zelenjavna pizza iz graham moke in 4 različnimi siri ...njami vegeterianka
15. nov 2006 13:06
Mc maya, izvoli. Meni je božansko... http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=6425 jasna
15. nov 2006 20:38
Torek: pečeni osličevi fileji, zeljna solata s krompirjem, sreda:sojine kroglice v paradižnikovi omaki, kruh in solata. Pesnica
15. nov 2006 20:58
Jasna1 a imaš pri tem receptu za repo kako nemesno alternativo za ocvirke? Jih namreč ne jem, pa tudi kake druge živalske maščobe ne. Brez pa najbrž ni isto.. maja
15. nov 2006 22:46
Brez skrbi jih lahko izpustiš, mc maya! Saj jih jaz tudi večkrat, pa je prav tako dobro. Da je slastno, poskrbi kisla smetana... jasnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Čarobna zelena torta
Milijonska juha