19. nov 2006 9:59
včeraj:riž z zelenjavo (korenje, grah, paprika, paradižnik, koruza, šalotka, začimbe,...), cookiji danes: običajno tradicionalno slovensko kosilo goveja juhica,krompir, zrezki in pečena zelenjava
19. nov 2006 9:59
včeraj:riž z zelenjavo (korenje, grah, paprika, paradižnik, koruza, šalotka, začimbe,...), cookiji danes: običajno tradicionalno slovensko kosilo goveja juhica,krompir, zrezki in pečena zelenjava
19. nov 2006 21:59
Sobota: Ajdovi žganci (sem jih sama delala, prvič!!!), dušena repa, (pečenica za moža), borovničeva pita. Nedelja: Pire krompir in blitva v omaki. Domači piškotki. Jutri: Črna redkev s fižolom v solati, polpetki.
20. nov 2006 9:51
danes kisla repa s krompirjem, kokosovo kakavova potica od včeraj jutri dušeno sladko zelje, pire krompir, jabolčni štrudel buča
21. nov 2006 9:11
paradižnikova juhica, tuna v solati+mocarela
21. nov 2006 17:00
Sojin golaž, kuskus in čokoladni muffini. lp Vesna
21. nov 2006 20:45
Mi smo pa spet repo s kašo in fižolovo omako...bog pomagaj, če pa tamali dve skoz za to navijata... jasna
21. nov 2006 22:05
Brokolijeva kremna juha. Dušen koromač v vinski omaki. Domač kruh.
22. nov 2006 9:24
danes ajdova kaša z zelenjavo, solata jutri ješpren z zelenjavo, skutin štrudel buča
22. nov 2006 10:06
recept za sojino musako: 20 dag sojinih kosmičev 3 bučke 1 čebula 1 žlica olja 20 dag šampinjonov 1 strok česna 1 žlica nasekljanega peteršilja sol, poper Sojine kosmiče namoči za 15 minut v mlačni vodi in jih odcedi. Na olju prepraži nasekljano čebulo in šampinjone, dodaj sol, poper in namočene sojine kosmiče. Dobro premešaj. Bučke nareži na kolobarje. V ognjevarno posodo naloži plast bučk, nato plast sojine mase...zadnja plast naj bodo bučke, ki jih premažeš z malo prihranjene sojine mase in potresi s strtim česnom in peteršiljem. Dolij vodo, tako da je z njo pokrita vsa masa in peci v pečici pri 180 *C, dokler odvečna voda ne izhlapi, jed pa kljub temu ostane sočnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehova potica po receptu moje mame
Srbski pasulj