12. nov 2006 10:13
Zelenjavna juhica,nekaj s skuto za glavno jed,pa še ne vem kaj andreja č.
12. nov 2006 10:13
Zelenjavna juhica,nekaj s skuto za glavno jed,pa še ne vem kaj andreja č.
12. nov 2006 12:49
še nekaj mojih kosil v zadnjih dneh: verina koruzna juha (je bilo nujno treba sprobat), slani rogljički iz baze (samo s feto - oboje zelo dobro, priporočam ajdova kaša z zelenjavo iz baze - tudi navdušena in priporočam, radič v solati taščine ribe (so tudi v bazi), blitva s krompirjem, motovilec z jajčkom lep pozdrav, maja
12. nov 2006 13:10
repa s proseno kašo, fižolova omaka Kasneje rižev narastek. jasna
12. nov 2006 20:47
kosilo za jutri: fižolova enolončnica in gibanica. Pesnica
13. nov 2006 1:13
Ajdova kaša z vso živo zelenajvo... narejana ala rižota... Solata
13. nov 2006 13:00
pirina kaša z zelenjavo jasna
13. nov 2006 14:56
Danes : zelenjavna juha z karfijolo,brokolijem,zeljem.korenčkom in biskvit s kislo smetano. Lidka, a bi mi prosim napisala, kako narediš ajdovo kašo z vso živo zelenjavo. Hvala! buča
13. nov 2006 23:27
Torek: Tortilje polnjene s karijem iz krompirja in zelenega fižola + jogurt Sreda: Rjavi riž + brokoli (dušen v malo vina + gorgonzola) + indijski oreščki Četrtek: Špinačni narastek z gorzgonzolnim prelivom Petek: Njoki s smetanovo gobovo omako in rukulo Sobota: Rjavi riž + dušena ponev (mlada čebula, tofu, paprika + indijska omaka) Nedelja: Solata iz rukole, feta sira, paradižnika, popečenih bučk in špinačnih raviolov z vinskim kisom in oljem tartufov Ponedeljek: Polenta + dušena ponev (čebula, brstični ohrovt, preostanek tofuja in indijske omake) Brusnica Sporočilo je spremenil(a) Brusnica dne 13. nov 2006 23:29:21
14. nov 2006 7:20
makaroni na drobtincah jasna
14. nov 2006 9:06
Krompirjevi kroketi s skuto in paradižnikova omaka,zelena solata andreja č.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Biskvit s slivami
Raca z rezanci na azijski način