8. okt 2007 6:22
bučna juha, široki rezanci z gobami in grahom
8. okt 2007 6:22
bučna juha, široki rezanci z gobami in grahom
8. okt 2007 17:58
Kosilo na hitro: mešane testenine (se pospravljala po kozarcih v omari) s paradižnikovo omako z olivami in pecorinom, vse skup potreseno s sveže naribanim parmezanom. Za čez pa kokosova torta iz baze (nekoliko prirejena). Veri
8. okt 2007 21:02
gosta juha s karijem in kislo smetano (jušna zelenjava, rdeča leča, čičerika, pelati)
11. okt 2007 17:09
V ponedeljek: tamatar mung dal in malo kasneje pečen kostanj, ponedeljek: mlinci s česnom, čemažem in peteršiljem, torek: Šanpinjoni s smetano in popoldan kostanj, Sreda: Smo se potepali in papali po italjansko, danes: čufti v paradižnikovi omaki in polnozrnate štručke. lp Vesna
11. okt 2007 18:48
Danes smo jedli gratinirane špagete s sirom in paradižnikovo solato. Jutri bodo kaneloni: slane palačinke polnjene z gobicami in zelenjavo, prelite z omako in zapečene v pečici, solata. Čez je predvidena torta nutela, če je bo do jutri še kaj ostalo. Otroci se mi smukajo okrog shrambe in včasih zalotim koga s polnimi usti. Grem stavit, da ne jejo jabolk. Pesnica
12. okt 2007 19:47
Včeraj smo jedli v kitajski resravraciji ,jaz samostansko pojedino in riž, mali ocvrto zelenjavo, najdražji pa ni vege danes pa zelenjavna juhica in kitajsko zelje v solati v sobotah pa imamo ponavadi ribe , danes so se mi cedile sline ko sem na brionih čakala na kavo, tako , da bo jutri sigurno kakšna njihova tortica za posladek po kosilu andreja č.
14. okt 2007 11:31
Pri nas pa danes postrvi in krompirček. katti
14. okt 2007 21:20
Je mogoče že katera pripravljala okaro iz soje, ki se pozneje uporabi za pripravo sojinih polpet. Zanima me postopek priprave. nasha
18. okt 2007 8:06
Mi smo včeraj jedli gobovo juho, pohane marele, pire krompir in mešano solato. Danes bodo na našem jedilniku juhica, zelenjavni zavitek in motovilec v solati. P.S. Kaj nihče več ne je ali pa se vam le receptov oziroma jedilnikov ne da več pisati blažkaa
18. okt 2007 15:22
Včeraj: jurčki na žaru, krompirjevi ( doma narejeni) njoki z omakco iz cikorje in pinjol, mešana solata, sladica čokoladno pecivo Danes: Rižota ( ponozrnat riž z ohrovtom, rdečo čebulo in arašidovim maslom), solata iz sladkega janeža ( finokja) in rjavega fižola, sladica tiramisu Pozdrav, antonijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Burger s Kraljevo fit štručko
Kitajski rezanci s piščancem