1. nov 2007 9:12
skutini cmoki z grahovo omako, solata
1. nov 2007 9:12
skutini cmoki z grahovo omako, solata
1. nov 2007 18:19
Polnozrnata pita z ohrovtom in krompirjem, zelena solata, za sladico pa fernandoti po moje iz baze.
Loni Makaroni
1. nov 2007 20:21
Včeraj je bil bučni kiš z blitvo, danes pa je lubi naredil v pečici pečeno polento, posuto s parmezanom, zelenjavo (romanesco, korenje in cvetača) in ribice - patarače, če koga zanima, katere;) In še ene podobne, tudi majhne in simpatične. Veri
2. nov 2007 16:53
špageti z bučkami in parmezanom, radič s krompirjem
2. nov 2007 16:55
Včeraj smo bili na kosilu v eni gostilni; na kakih osmih straneh jedilnega lista sem našla eno samo brezmesno jed: ocvrt sir.Skupaj s pomfrijem je bilo to moje včerajšnje kosilo. Danes je bila pa jota. Much better!! Vanilija
2. nov 2007 21:56
fižolova juha z enimi majhnimi testeninami, zelena solata z riccotta sirčkom polnozrnati mafini z borovnicami in koščki čokolade andreja č. Sporočilo je spremenil(a) andreja č. dne 02. nov 2007 21:57:20
3. nov 2007 19:20
Zaprisežena vegetarijanka, že več kot 17 let, živeča v gospodinjstvu z običajnim jedcem, ki se doma prehranjuje tako, kot skuham - brez prisile, da ne bo pomote, sem danes skuhala drobne sojine rezance z omako iz jurčkov in zelenjave, mešana solata iz več vrst radiča, skutni žepki! Čez 10 minut pa še 2 rebri čokolade z lešniki! PADMASANA
3. nov 2007 21:06
stročji fižol v paradižnikovi omaki, krompir v kosih, tofujevi svaljki (kupljeni), radič
5. nov 2007 17:04
joj, padmasana, kako ste fajn jedli... vse stvari, ki si jih naštela so mi začele prav hinavsko pred očmi skakat... pa jutri:( lep večer. hruškabanana
5. nov 2007 20:54
Danes rižota z zelenjavo in solata.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Malinini razpokančki
Domači prijatelj z orehi in čokolado