24. okt 2007 20:22
Včeraj kosilo v kitajski danes pa ena omaka pospravi hladilnik z tortelini s štirimi siri andreja č.
24. okt 2007 20:22
Včeraj kosilo v kitajski danes pa ena omaka pospravi hladilnik z tortelini s štirimi siri andreja č.
26. okt 2007 9:48
včeraj smo imeli špagetke s tunino omako in ješprenovo solatko... za danes pa pojma nimam...:) lep deževen petek.... hruškabanana
28. okt 2007 18:03
v zadnjih dneh (takrat, ko mi je zneslo kaj skuhat ) ajdova kaša z zelenjavo, radič v solati z bučnim oljem špageti s kostanjevo omako, solata umešana jajca z dimljenim lososom, paradižnikova solata gratinirani saketini z dimljenim sirom in koščki lososa, mešana solata danes so bila pa nabodala iz šampinjonov in svežega sira z zelišči, pečen krompir in solata maja
29. okt 2007 17:28
in danes: koruzna juhica s papriko ter cesarski praženec z rozinami in marmelado iz breskev in borovnic... nič pametnejšega se nisem spomnila skuhat....:) lep dan....:) no, v bistvu večer:( :) hruškabanana
29. okt 2007 23:22
včeraj: omaka iz bučk in paradižnika, pirina kaša danes: jota, sočen jabolčni kolač lp dome
30. okt 2007 13:08
danes bo najverjetneje za kosilo sirov burek. testo bom naredila sama po principu "lastna hvala, cena mala"...:))) če burek ne bo uspel se bova prislinila k mojim na večerjo:))) lep dan. hruškabanananeznan uporabnik
30. okt 2007 22:20
takole mimogrede ni vse zdravo kar je brez mesa.cesarski pražnjenec,testenine,peciva in podobno. wran
30. okt 2007 22:52
Carski praženec, če je iz polnozrnate moke, je kar v redu. Testenine prav tako, sploh pa, če so narejene doma. Peciva se da kar lepo v mejah normale spackat. Jaz uporabljam le molasso in fruktozo, bele moke skoraj ne, razen, če žečim efekt v barvi biskvita ali piškotov. Skratka, odvisno, kako kdo gleda na življenje brez mesa... lidka
31. okt 2007 8:58
jota omaka iz zelenjave(čebula,korenje, koleraba, stročji fižol, paradižnik), leče, gob in seitana , riž s kurkumo, solata
31. okt 2007 13:19
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem
Sendviči iz ajdovih rogljičkov