21. sep 2007 16:10
Včeraj so bile sarme in domače makovke, danes pa bo pečen krompirček in zelena solata s fižolom. Na kaj sladkega pa bomo šli kar v slaščičarno. lp Vesna
21. sep 2007 16:10
Včeraj so bile sarme in domače makovke, danes pa bo pečen krompirček in zelena solata s fižolom. Na kaj sladkega pa bomo šli kar v slaščičarno. lp Vesna
23. sep 2007 11:17
gosta juha iz jurčkov in ajdove kaše, slivovi cmoki
24. sep 2007 9:19
Reca, kaj so magdalence? buča
24. sep 2007 21:47
Pri nas bo jutri gosta zelenjavna juha (por, korenček, ohrovt, grah in koleraba -samo nikar ne povejte mojim otrokom) in rižev narastek. Potem bom pa preizkusila čežano iz Lidla. Pesnica
26. sep 2007 11:38
Gobova juha, lepinje iz baze in cesarjeva solata s parmezanom. Zvečer pa pečen kostanj in mleko.
26. sep 2007 15:32
Danes se bomo basali s kavro in domačimi štručkami. Magdalence so francoski biskvitni piškotki. lp Vesna
26. sep 2007 16:36
Magdalence je lepo opisal Proust v Izgubljenem svetu... Ponedeljek: Prebranac in pečen krompirček Včeraj: Testenine z jurčki Danes: pizza x2 - ena z lososom, druga zelenjavna Jutri: hm sem sama in kaj vem kaj se mi skuha, če ne bodo kar kosmiči (za enega se mi ne da kuhat)
28. sep 2007 6:47
polnjene paprike, pire krompir, solata zelenjavna lazanja z gobami, solata mineštra s testeninami
28. sep 2007 14:01
Včeraj: s čebulo zabeljen stročji fižol, krompir in koleraba, zelena solata, rumova torta, danes: polnjene paprike s semeni, ržene štručke, boem kocke, jutri: sojini polpeti, paradižnikova solata, sirove štručke, v nedeljo pa sataraš in riž. lp Vesna
29. sep 2007 21:24
danes: šmorn, ananasov kompot jutri: blitvina juha s krompirjem, skutini štruklji zabeljeni z drobtinicami, kompot, grozdje lp domeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pustne miške
Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada