Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

26. avg 2005 15:48

Hojla! Bobby,pozdravljeni spet med nami!Jaz se te še dobro spomnim,jaz sem končevala prvi krog,ko si ti začel.Ja,veliko sreče in upam da bo zdaj boljš vreme,ko imamo spet enga moškega med sabo. Tuna,tiste družine žal ne poznam! Lisička,ni problema,sem za,ti kar javi kdaj boš hodila v naših koncih. Marjaca,se bom že sprijaznila,da je v meni nakopičenih ogromno maščobnih celic,sem pa stoprocentna,da jih je polovica podedovanih.Ma,kakorkoli,jaz se ne dam! Jaz sem mislila danes imeti sadni dan,pa mi nekam ni blo,mam slab dan,ker pa je jutri Helena na sadju,se ji bom pridružila v znak podpore.Sem nekam razvajena postala in si že dolgo nisem privoščila sadnega dne.Tako,da Helena,bo tudi men kar težko,ampak čutim,da se morm mal ščistit,mal spraznit maščobne celice,ha,ha! Mejte se lepo! Marjetka cvetka

joli  

član od: 19.8.2005

sporočila: 57

26. avg 2005 16:19

Superca, da je vikend .Danes sem vstala prej in zjutraj telovadila pred službo-pa kaj ko me je tako v križu...,da sem čist fuč.No pa bom kar vztrajala -s telovadbo namreč- to mi je edini spas.Postala sem prav pridna,jem vse po malem razen večerje od 18h nič razen H2O.Pa kar gre.Ve ste pa superca ,všeč mi je to dvigovanje morale.Ko ne zlezem na forum si mislim:Bog ve kaj so našpičile danes!Prav fajn se mi zdi ko se potuhnem za računalnik in moji mislijo ,da se strokovno izobražujem..kao! Ah ,me že preganjajo,da izkoristimo še to malo sonca.BODTE FAJN! joli

luthien  

član od: 13.8.2005

sporočila: 145

26. avg 2005 17:45

Marjetka Cvetka, Marjanca ima prav. Število maščobnih celic se ne zmanjšuja ( lahko se pa povečuje) , spreminja se samo njihov obseg. Tako opisuje Montignac. Tuna, ali si na teli naši dieti? Zakaj si bruhala? Nekatere ženske, ki so bile na tej dieti so imele nekaj zdravstvenih problemov (vsaj zdravniki so jim rekli, da zaradi diete). Če sumiš, da je to vzrok, raje preveri. Zdravlje je le bolj pomembno. Maza, drugi krog gre vedno počasneje. Tako, da si ne planiraj preveč kg, da ne boš razočarana. Men je šlo ful slabo na začetku tega drugega kroga, tolk da sem že skoraj obupala (pomagale so mi punce iz foruma), zdaj pa se je končno premaknilo. Mislim, da je vsaka kila pomembna in da šteje. Polnozrnat kruh lahko ješ na B in Š dan za kosilo. Tako piše v knjižici. Jaz ga jem kadar mi zapaše, včasih še enkrat na teden ne. Če pa se spomnim, da sem včasih mislila da ne bi mogla DNEVA preživeti brez njega. Robi, kar pridruži nam se. Helena45, saj ne bo tako hudo, boš videla. Ne vem kako ve vse preživite sadni dan, jaz moram zaužiti nekaj toplega sadja, vsaj za kosilo. Se mi zdi, da me topla hrana bolj nasiti. Včasih naredim jabolčno čežano (notri dam tudi kakšno suho figo, kar še dodatno nasiti), ali pa pečeno sadje... Bova že zdržali, boš videla. LP luthien

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

26. avg 2005 18:12

Zdravo LEPOTICE! Luthien bom poskusila z jabolčno čežano, ideja je zelo dobra, saj zebe te ne. Sam kg mi pa stojijo kar en čas.Sekirala se ne bom,počas(kamen na kamen....) se daleč pride. Jutri se moramo spodbujat, ker bo slabo vreme in še bo težje. Kako je s tvojimi kg"?? Pa brez zamere, če sem radovedna!! Bravo Marjetka Cvetka, da si se jutri odločila za sadni dan.Sem zelo vesela. Korajža velja. Čao,čao. helena45

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

26. avg 2005 18:24

Zdravo joli Mal smeškotov ti pošiljam, ker si tako pridna, res si pridna.Jaz se pa ne morem skup spravit. V zimskem in pomladnem času sem bila pridna, zdaj se pa nemorem odločit. Vsa čas tebi in naši Marjani ko ste tako zavestne!!! za vaju in za ostale,ki telovadijo.. Lep večer!! helena45 Sporočilo je spremenil(a) helena45 dne 26. avg 2005 18:27:00

luthien  

član od: 13.8.2005

sporočila: 145

26. avg 2005 18:30

Helena, ne se sekirat. A veš kako sem jaz bla na tleh, pa se je le premaknilo. Zdaj imam -4 kg. Na začetku mi je šlo za 2 kg dol (to je bila verjetno sama voda). Potem pa več kot 3 tedne nič. Vendar bo že počasi. Hvala vam, ker ste me spodbujale, ker sem res že čist obupala. Zdaj mi ni žal in v bodoče še računam na vas. Rada pa bi jih dala dol še kakšnih 10 (pa še vedno ne bom suhica, bom pa padla nekako v zgornjo mejo normalne teže ITM-ja). Marjetka Cvetka, kar pridruži nam se jutri. V nedeljo pa pade piščanček (vsaj pri meni). Marjanca, se moram še jaz začet bolj organizirat. Teli tvoji spiski mi ne dajo miru. Ali potem tudi nabavljaš hrano na podlagi vnaprej napisanega jedilnika? LP luthien

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

26. avg 2005 19:01

Bobby, lepo, da si se vrnil med nas. Si poštar, ki je pripovedoval, kako se je s stranko pogovarjal o knjižici 3MD, ki si jo prinesel? Tega se namreč spominjam. Oglasi se večkrat! Pozdrav! riba-ribica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

26. avg 2005 19:20

Hojla! Ja,jutri bomo sadne.Jaz sem že danes v naši menzi nabavila sadje.Dobimo takšen poladenjček,na njem pa 1350g različnega sadja-grozdje,jabolka,hruške,banane,breskve,vsakega po malo.To se mi zdi res super,sploh zdaj,ko sem na ločevanju,al pa če si zjutraj pozabim vzet sadje v službo. torej,navali narod na sadje,pa še kakšna zelenjavca bo padla vmes. Helena,Luthien in vse ostale,smo al nismo!!!!!!!!!!!! Mejte se lepo! Marjetka cvetka

joli  

član od: 19.8.2005

sporočila: 57

26. avg 2005 22:53

Marjetka CVETKA ti pa si se šla na forum izobraževat v nulo-torej jasno je tudi to ,da celulitek prinesemo že na svet seveda vse to je tema žensk ,moški imajo druge probleme(trebuhe),ki tudi niso zanemarljivi.Veliko faktorjev je za ta celulit,nekatere ga pač nimajo.Je pa res .da ga s telovadbo,pravilno prehrano in veeeelikoo tekočine nekako razblinimo do naslednjič ko postana zopet nočna mora.Vedno se sprašujem ,zakaj se tako sekiramo zaradi tega? Samo ženske ga vidimo,moški ga skoraj ne opazijo,če le ne poudarjamo preveč,da ga imamo.Vedno bi nekaj našle,če ne bi bilo to, pa kaj drugega-take pač smo!Imejmo se rade- tudi z malo celulita pa kaj pol če je.Fajn je edino to ,ker če si vsaj malo fit ,govorim za naša leta, si sam zadovoljen in to je pol to! Tebi Luthien pa želim ,da vztrajaš in o tem, da ti bo uspelo -ne dvomim.Helena, ka je ta 45-? Če je to kar mislim,daje si nekje moja generacija, no in smo al nismo.Jutri pa naprej ,vsem LP joli

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti