27. avg 2005 22:22
BRAVO HELENA-Jaz sem svoje odtelovadila in grem za tabo.Jutri pa spet poklepetamo.Lahko noč vsem.P.S.Vedno pozabim vprašati -emšo je tle.Kaj ste včlanjene v ta paket plus?In če ste kaj se vam zdi? joli
27. avg 2005 22:22
BRAVO HELENA-Jaz sem svoje odtelovadila in grem za tabo.Jutri pa spet poklepetamo.Lahko noč vsem.P.S.Vedno pozabim vprašati -emšo je tle.Kaj ste včlanjene v ta paket plus?In če ste kaj se vam zdi? joli
28. avg 2005 8:15
Dobro jutro! Helena, to so bile Xenikal tablete. Dobile so se na zdravniški recept. Ko mi jih je pripisal, mi je rekal, da ni nikakršnih stranskih učinkov. Jemala sem jih 6 mesecev. Po nekem času (že po prenehanju jemenja) pa so se začele težave. Pol mi je pa rekel : Seveda, to je od tablet, to so stranski učinki. Dons bomo bolj pridne, a ne?!? Jaz imam piščančka v omaki, pa solatko in če bom lahko še juho. A ve lahko po kosilu popijete še juho?. Jaz si jo običajno pripravim, potem sem pa že sita in jo ne morem pojesti. Zadnjič sem si jo spravila za večerjo. Pa sem samo juho in malo paradižnikove solate. Ali je to v redu? LP luthien
28. avg 2005 10:09
Hoj, Luthrien, tudi jaz ponavadi ne morem popiti juhe, ker me kosilo na beljakovinski dan tako nastiti. Sem pa slišala, da bi bilo dobro oz. zelo priporočljivo takoj po kosilu, da si nadomestiš nekaj kar telesu manjka. Tudi jaz ne vem, pa bi rada o tem več vedela. LP LANES
28. avg 2005 10:13
Pozdravljene hujšarice!!! Luthien hvala za odgovor. Danes moramo biti pridne, poglej Lanes danes ima sadni dan pa nedelja.Če bo ona zdržala, morava še midve, ko sva na meseku. Jaz bom govedino, solato,juho.To kar si sama prilagodiš jedilnik je čisto vredu.Samo grešiti ne smemo se takoj vidi, ker ti teža ne pada,kar stoji ti.Jaz imam19kg preveč, kaj pa ti?? Marjetka Cvetka, kako pa tebi gre?? Lanes držimo pesti!!! helena45
28. avg 2005 10:54
Helena45, rada bi kakšnih 10 kg dala še dol,pa bom kar zadovoljna ( čeprav rabim 13-15). Če pomislim, da sem shujšala skozi leta že 33 je tole zanemarljivo, kajne. Smo danes z Marjetko Cvetko. Držimo pesti. Iz pečice mi diši pecivo (za moje sladokusce moram poskrbeti). Ampak se ne bom dala premamit! UPAM !!! luthien
28. avg 2005 12:22
Hojla! Hej,hej,hej,jaz sem bila včeraj na sadju,ne danes,danes je na sadju lanes,če se ne motim. Jaz sem včeraj sadni dan preživela čist vredu,čeprav sem pojedla košček peciva,ker sem ga morala poskusiti,če ne bi bila hčerka razočarana.Seveda sem jo morala pohvalit,kako dobro pecivo je spekla,z mojo pomočjo seveda.Pa sej je bilo pecivo tudi z sadjem,tako da greh ni bil prehud. Tudi jaz bom danes papala piščančka,pa solatko. Samo,če pa ne bo že enkrat nehalo deževat,pol pa ne vem,kako bo.Me tole vreme spravlja v slabo voljo,kar pa ni dobro. Mejte se lepo! Marjetka cvetka
28. avg 2005 13:59
Zdravo devetdestdnevnice Upam da ne boste jezne name,ker bom dala moj komentar... Tudi jaz sem se odločila, da bom hujšala po tej metodi,a sem malo brskala po forumih(zdravje,prehrana) in ugotovila,da je totalno nezdravo hujšanje!S tem načinom zgubiš iz telesa predvsem vodo in mišično maso,ne pa tudi maščobe(kar je zelo nezdravo).Jaz sem se namreč odločila hujšati po Montignacovi dieti.Pri tej dieti pa je bistvo vsega,da se v celoti odpovemo SLADKORJU,BELI MOKI IN KROMPIRJU in seveda vsem izdelkov iz teh snovi.(ni pa tak bav bav,če se občasno tudi pregrešimo)Torej:ješ zdravo in hujšaš.Pobrskajte po forumu,mogoče se bo katera odločila za zdrav način življenja. LEP POZDRAV in veliko uspeha Teka
28. avg 2005 14:38
Hello!!!!! Teka, tole pa js ne verjamem, da zgubljaš samo mišično maso in vodo po tej dieti. Js sm zgubila 30 kg in to največ okrog bokov in trebuha pa mi ne bo noben reku, da sm tm mela mišično maso, če vem da se je vse guncal tok špeha je blo. Take bedarije me kar mal razkurijo. Pa ne mislit da se nate jezim, ampak na tiste ki te bedarije pišejo!!!! Helena45, še en krog bi šla rada, ker imam še kar nekaj kg viška pa tud zato, ker me firbec matra kako in koliko bi mi šlo dol v drugo. Še vedno sem daleč od "idealne" teže. Lanes, držim pesti za tvoj vodni dan. Sicer pa sploh ni tako težko, če imaš v glavi, da tisti dan ni drugega kot voda. Jaz sem imela tudi po dieti že ene 3x vodni dan in sem ga zdržala. Vidiš da imam pa drugje "probleme". Včeraj sem gledala malo top shop po TV in me je premamla ena reklama in sicer za abking pro - to je naprava za trebušnjake. In zdaj me zanima, če jo katera ima in ali je res tako uredu, ker bi si jo rada nabavila. Prosim za nasvet!!!! Uživajte v tem prekrasnem poletju!!!! kokos
28. avg 2005 17:02
POZRAVLJENI!!! Sedaj še naj jaz dam svoje mnenje glede mišične mase.Draga Teka, kje pa ne izgubljaš mišične mase??Takšne so vse diete, imajo slabosti in koristi.Zato, pa se ukvarjaš z športom, kar mal zavira izgubljanje mišične mase. Zakaj si proti 3md? Pač poskusiš, če .ti odgovarja.Saj smo polnoletne, da vemo gdaj nehati.!! Vsak si ustvari dieto po svoje, mogoče drugemu ne odgovarja.Na forumu lahko beremo, kar pozitivne stvari, so pa tudi izjeme. Kokos glede naprave pri meni ne funkcionira. Imam kolo sobno, pa nimam volje, da bi ga vrtela. Zato takih stvari ne kupujem. Lep popoldan!!![:D helena45
28. avg 2005 17:55
Ojla Vidim ,da že komentirate glede diet -sicer je moje mnenje že znano.TEKA vse se zavedamo nečesa-da je najbolj zdravo ne delati nobenih diet vsaka se motivira po svoje i hvala bogu ,da je tako.Če pa že začneš nekaj ,pol, pa preučuješ sto variant bolš ,da nič ne delaš ampak živiš že vnaprej zdravo.Manj žri pa vmes še gibaj- je pa ta prava.Nam pa je tako všeč ,da grešimo zato pa pol tud mal poklepetamo.Smo al nismo. joliKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Poke skleda z lososom
Cvetačna juha s popečenim kruhom