Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

26. avg 2005 23:32

Dober večer! Imam žalostno novico: zopet sem prekinila dieto. Tale Idrija je menda začarana, vedno tam prekinem dieto. Če pa imajo tako dobre žlikrofe, a ne Riba ribica? Res škoda, da se nisva uspeli videti! Sicer je bilo pa tako butasto vreme, da ni bilo nič čudno. Riba ribica, sprašuješ če je katera sploh dosegla zastavljeni cilj? Jaz sem ga presegla!!!! Zastavila sem si cilj -20kg ( v knjigi piše da jih izgubiš od 18 do 25, torej sem bila realna in sem si zadala srednjo vrednost) dosegla pa sem rezultat -30kg. Gogy, ne vem če sem vam še vzor, ko pa drugi krog diete začenjam že petič! Tud men je bilo v prvo veliko lažje! Lepo se imejte, veliko se smejte in čimmanj grešite kokos

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

27. avg 2005 4:56

Pozdravljena dekleta!!! Kokos, ti si veliko dosegla, česi enkrat grešila, pa ni tako hudo.Jaz se sprašujem, kakšno ogromno motivacijo si imela???????? Kokos, zakaj ponovno drugi krog??. Če si ti ljubi, opiši malo!! Marjetka Cvetka, Luthien in še gdo??Al smo, al nismo.......... JOLI, ta45 je to, to!! Lep deževen dan Vam želim Helena45 helena45

helena45  

27. avg 2005 5:13

ZDRAVO!! Zdaj, pa vi poglejte sem mislila iti mal teč za poskus, se je pa ulilo, če to ni res?? Ko maš voljo, pa ti dež prepreči. Sem zelo jezna, ker sem danes prosta po dolgem času je pa slaabo vreme. Lep pozdrav Helena 45!! helena45

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

27. avg 2005 7:17

Pozdravljene, Helena prosta si pa pokonci že ob 5h. Pojdi spat. Jaz pa sem danes izredno v službi, imam premalo ur, pa sama sem doma, pa sem si rekla da je bolje da grem v službo kot da doma gledam v luft.Pa saj moram enkrat videti, kako je delati v soboto. Luthien, jaz sem zaključila dieto 16.7. zdaj sem pa na ohranjanju teže. Prehranjujem se nekako po 3md le da si sama določam obroke, za večerjo pa jem ponavadi beljakovine, ker baje jih mišice ponoči potrebujejo. Bruhala pa sem ne vem zakaj a sem kaj takšnega pojedla ali pa sem imela virus, samo Bog ve kaj je bilo. Zdaj je že vredu, pa še sadnega ali vodnega dneva mi ne bo treba imeti, ker sem se čisto prepucala. Sem pa danes ugotovila, da že 5 dni nisem pojedla nobene sladkarije, jaz sem pravi fenomen. Marjanca sem upoštevala tvoj nasvet in sem si tudi jaz začela pisati kaj pojem čez dan. Tako zdej grem po sadje, se še slišimo. Lp tuna

luthien  

član od: 13.8.2005

sporočila: 145

27. avg 2005 7:37

Tuna, kar tako naprej (mislim glede sladkarij). Vidim, da ve tudi zgodaj vstajate. Pravijo, da se zjutraj dan išče. Samo zadnje čase mi ni ravno jasno kakšen.... a deževen ????? Res se bom morala navaditi, da vzamem dežnik v roke pa na sprehod. Pa kaj če se mi ne da ven ko je dež, ga raje gledam skozi okno. Ampak to ni dobro za mojo hrbtenico . Helena, jaz imam že celo zalogo sadja, tolk da "smo". Zdaj sicer pijem kavico (katere se bo danes število povečalo - ker me malo nasiti, ampak ne bom pretiravala..... upam ) luthien

helena45  

27. avg 2005 8:04

Zdravo sadnice!!! HaaaaaHaaaa. Luthien, res smo smešne, ta sadni dan nam dela sive lase.Jaz sem si skuhala sadno čežano, ohladi se naj, potem si jo postrežem in še možu,ker take stvari lahko je. Namreč ima sladkorno.Tega se je za bati.Zato moramo že zdaj delati na tem.!!! Bila sem že na sprehodu, mal je dež ponehal. Mislila sem, da bom lahko tekla , pa je kondicija fuč. Na kolesu sem kar dobra. Tekaške kondicije sem pa izgubila.Delat bo treba na tem. Sedaj končujem, grem pospravljat in jest. Čao,čao helena45

joli  

član od: 19.8.2005

sporočila: 57

27. avg 2005 15:31

Ah, punce tudi jaz sem besna po kosilu(pizza) je padla še čokolada,prav jezna sem ,da se ne morem upret.Fuj-fej-če bi lahko bi jo zbruhala-ne morem se upret ,če je na mizi -to me blazno nervira.Lahko sem skozi O.K.,če sem sama ni problem,pa tako lepo sem začela dan s sadjem...Močno upam,da grem na dolg sprehod -nazaj grede pa jogurt.UPAM.Kako gre vam ,ste bolj disciplinirane,ali je danes dan za pregrehe.Mejte se... joli

helena45  

27. avg 2005 16:24

Zdravo !!! Joli ne se sekirat, jutri je še en dan, ko je lahko boljši. Če bitko zgubimo , vojno pa ne bomo. SMO, AL NISMO!!!! Lep popoldanVam želim!!!!! Helena 45 helena45

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

27. avg 2005 16:29

Hojla vitaminčki, berem, da ste vse sadne, zanimive in zelo zgovorne. Helena, si pa res zgodna. To meni ne uspe, tudi med tednom ne. Res pa, da hodim, bolj pozno spat in sem zato imela več priložnosti za grehe po 17. uri..Ampak za zdaj sem pridna, čeprav mi je včeraj dišala pizza, ki jo je jedel moj sin. Sem šla kar v posteljo brat knjigo. KOkos, čestitam. Tisi bila pa res pridna pri hujšanju. Kako ti je pa uspelo. Upam, da bo meni tudi. Jaz bi rada zmanjšala svojo težo še za 10 ali največ 10 kg, da bom na spodnji meji ITM-ja in bom lažje poiskušala zadržati to težo. No ja če bom uspela priti do tja. Tuna, poiskusi se izogniti sladkarijam. Saj vidiš, da ti je uspelo. Vem, da pa včasih ne gre. Trenutno se sama sebi čudim, kako se mi uspe upreti slanim pregriskom ali testenam, ko moja dva zavzeto grickata zvečer in jesta vsako uro večerjo. Pa ne pretiravam. Oba mož in sin pa sta suha. Hojla Luthien, pazi, ne preveč kave, škoduje. Mene je pred tednom dni začelo boleti v želodcu in nato v žolču (ter pod levo lopatico). Ne vem, mogoče mi želodec ali žolč ni prenesel hladne rižote in kislih kumaric za večerjo. To sem pojedla na parkirišču, ker sem bila dogovorjena s prijateljicami v BTC-ju pa sem si večrjo vzela s seboj. Ponoči, preden sem šla za volan pa sem popola malo skodelico kave, da ostanem budna do doma. S pa morem pohvalit, ker sem zacela biti kavo brez mleka. Samo na beljakovinski dan se razvajam in popojem kavo z mlekom. Tudi na grenko se navajam. Če ne gre pa dam malo rjavega sladkorja. Joli, pa kaj če si se malo pregrešila. Le da ni prevečkrat. Zaenkrat sem jaz še pridna. Mikajo me svederčki z zelenjavno omako (paradižnik, paprika, bučke, melancan in korenje sm zmešala), ki so mi ostalai od kosila, a gledam na uro, da minejo 3 ure. Potem pa čez tri ure sladoled - PIŠKOTEK in čokolada, ker pač mora bit. Je katera že poskusila merkatorjeve dietne kekse z vlakninami? Kakšni so? Jutri pa mislite name, ko imam jaz sadje. v ponedeljek pa imam prvič vodni dan. Ne vem ali mi bo uspelo zdržati po sadnem dnevu. Pa še zobozdravnika imam...tega pa ne maram. Sicer sem kar pridna. Stanje na tehtniic se je pramaknilo za 1 kg navzdol. Sem pa prelena, da bi začela tečt, kolesariti ali rolat. nekajkrat sem že bila skoraj na rolarjih, ko je začelo deževati. Tolažim se s tem, ker septembra začnem z odbojko, oktobra pa še s firnesom. Upam, da mi bo do takrat uspelo spraviti dol še kaj kg. Res ste fajn, ko se tako spodbujate in sprejmete tudi vse nove. Občudujem vse, ki se tako zgodaj zbudite. Jaz sem bolj nočna ptica, pa se zjutraj težje zbudim. Lepo se imejte, kjub deževnemu vremenu. Pa čim manj greha. LANES

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

27. avg 2005 16:35

Hojla! Kako gre sadne punce! Men zaenkrat vredu,samo zdaj se v pečici peče pecivo,takšno z sadjem,bo še kriza.Sva ga z hčerko skupaj naredile. Ja,Helena,seveda smo! Tuna,tudi jaz sem bila dopoldne v službi,sicer sem pa redkokatero soboto doma,zdaj imam do novga leta že vse rezervirane za delo.Pa me sploh ne moti,če dežuje,bolj kriza je,če sije sonce. Lep sadni pozdrav! Marjetka cvetka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti