27. avg 2005 16:29
Hojla vitaminčki,
berem, da ste vse sadne, zanimive in zelo zgovorne.
Helena, si pa res zgodna. To meni ne uspe, tudi med tednom ne. Res pa, da hodim, bolj pozno spat in sem zato imela več priložnosti za grehe po 17. uri..Ampak za zdaj sem pridna, čeprav mi je včeraj dišala pizza, ki jo je jedel moj sin. Sem šla kar v posteljo brat knjigo.
KOkos, čestitam. Tisi bila pa res pridna pri hujšanju. Kako ti je pa uspelo. Upam, da bo meni tudi. Jaz bi rada zmanjšala svojo težo še za 10 ali največ 10 kg, da bom na spodnji meji ITM-ja in bom lažje poiskušala zadržati to težo. No ja če bom uspela priti do tja.
Tuna, poiskusi se izogniti sladkarijam. Saj vidiš, da ti je uspelo. Vem, da pa včasih ne gre. Trenutno se sama sebi čudim, kako se mi uspe upreti slanim pregriskom ali testenam, ko moja dva zavzeto grickata zvečer in jesta vsako uro večerjo. Pa ne pretiravam. Oba mož in sin pa sta suha.
Hojla Luthien, pazi, ne preveč kave, škoduje. Mene je pred tednom dni začelo boleti v želodcu in nato v žolču (ter pod levo lopatico). Ne vem, mogoče mi želodec ali žolč ni prenesel hladne rižote in kislih kumaric za večerjo. To sem pojedla na parkirišču, ker sem bila dogovorjena s prijateljicami v BTC-ju pa sem si večrjo vzela s seboj. Ponoči, preden sem šla za volan pa sem popola malo skodelico kave, da ostanem budna do doma.
S pa morem pohvalit, ker sem zacela biti kavo brez mleka. Samo na beljakovinski dan se razvajam in popojem kavo z mlekom. Tudi na grenko se navajam. Če ne gre pa dam malo rjavega sladkorja.
Joli, pa kaj če si se malo pregrešila. Le da ni prevečkrat. Zaenkrat sem jaz še pridna. Mikajo me svederčki z zelenjavno omako (paradižnik, paprika, bučke, melancan in korenje sm zmešala), ki so mi ostalai od kosila, a gledam na uro, da minejo 3 ure. Potem pa čez tri ure sladoled - PIŠKOTEK in čokolada, ker pač mora bit. Je katera že poskusila merkatorjeve dietne kekse z vlakninami? Kakšni so?
Jutri pa mislite name, ko imam jaz sadje. v ponedeljek pa imam prvič vodni dan. Ne vem ali mi bo uspelo zdržati po sadnem dnevu. Pa še zobozdravnika imam...tega pa ne maram. Sicer sem kar pridna. Stanje na tehtniic se je pramaknilo za 1 kg navzdol. Sem pa prelena, da bi začela tečt, kolesariti ali rolat. nekajkrat sem že bila skoraj na rolarjih, ko je začelo deževati. Tolažim se s tem, ker septembra začnem z odbojko, oktobra pa še s firnesom. Upam, da mi bo do takrat uspelo spraviti dol še kaj kg.
Res ste fajn, ko se tako spodbujate in sprejmete tudi vse nove.
Občudujem vse, ki se tako zgodaj zbudite. Jaz sem bolj nočna ptica, pa se zjutraj težje zbudim.
Lepo se imejte, kjub deževnemu vremenu. Pa čim manj greha.
LANES