26. avg 2005 6:30
Dobro jutro, rožice !
Riba-ribica, ni hec takle padec. Se hitro lahko konča s kakšno poškodbo, čeprav je verjetno res bilo videti smešno - za tiste, ki so vaju gledali. Veš, saj tudi jaz ne mislim, da bo moj sin večno tako zagret za delo. Je pa res, da je predsoba npr. še po 3 mesecih snežno bela, bre odtisov njegovih tenisk in drugih "sledi". Sem ga vprašala kako to, pa je dejal, da je barvanje preveč zaguljeno, da bi zdaj to pokvaril ! No, še ena šola več.
Joli, krasno, da si z nami. Boljše, da si začela sedaj, ko ti je krilo spet prav, kot pa potem, ko bi ti bilo že premajhno.
Luthien, tudi jaz sem prebrala Montignaca in v njem je nekaj zelo koristnih nasvetov, tudi za tiste, ki se želijo le zdravo prehranjevati.
Lanes, če je pistacij malo, ni kriza, ni jih pa dobro pojesti večje količine. So tudi precej slane, kar bo imelo za posledico, da bo telo zadrževalo vodo.
Marjetka cvetka, veš kako je: ko so maščobne celice enkrat v telesu, tam ostanejo za vse večne čase. Odvisno je le, kako zelo so polne ali prazne. To sem prebrala v eni knjigi, pa se ne spomnim, kje. Mogoče je bil celo Montignac. In mislim, da ima prav. Zato pa vsi svarijo, da otrok ne smemo nepravilno prehranjevati, ker jim že zelo zgodaj damo kar hudo popotnico za življenje v obliki maščobnih celic, ki jih bodo potem spremljale vse življenje. Po pospravljanju pa se bom oddahnila čez vikend. Pozno prihajam iz službe, pa doma še vedno kaj brkljam, v soboto in nedeljo pa bo mir.
Pa je šlo sonce adijo marijo in spet pada ! Ampak hvalabogu, da je petek. Ta teden mi je bil obupno naporen. Samo, da ga je konec.
marjanca45